Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Już się nie mogę doczekać.
dokładnie tak się czuję, niesamowite uczucie i bardzo się dziś ekscytuję !!!

Położyłam się dopiero po jakimś czasie przeszło....ale jak tylko wstałam to na nowo się zaczynało. M jak wrócił z pracy ro mi zafundował 2 masaże...jeden po obiedzie, a drugi po kąpieli...i na razie nie czuję takie ostrego bólu ;-)
;-)

Wspaniała wiadomość!!! Ja mam dziś badanie Maleństwa na USG na 19.00 więc ..hmm... taj jak pisałam bardzo się ekscytuję i nie mogę doczekać!!!
Wiesz kiedyś poruszałyśmy tu temat takich łóżeczek turystycznych....Mi one też się bardzo podobały, ale poczytałam na forach o opiniach i tu zresztą też były podobne, że nazwa mówi sama za siebie - to łóżeczko jest turystyczne i używając je na codzień ma wiele wad...Owszem jest ładne, ale nie wyobrażam sobie by moje Maleństwo cały czas w nim mieszkało. Ono jest super na wyjazdy gdzieś....ale na codzień wiele mu brakuje. Poczytaj o tych łóżeczkach nim się zdecydujesz. Oczywiście decyzję podejmiesz sama 

. My chcemy wyjechac na wakacje juz w pazdzierniku, wiec druga dzidzia bedzie miala ok. 4 miesiecy, zreszta ten urlop przekladalismy juz raz w zeszlym roku, wiec w tym juz na pewno sie wybierzemy
. Na poczatku grudnia chce tez z dziecmi leciec do rodzicow do Polski, maz "dobije" do nas pozniej, bo oczywiscie nie ma az tyle urlopu. 
nie bylam na takich wakacjach zeby sie wygrzac porobic nic, troche sie ponudzic z dwa lata.I nie sadze ze predko na takowe pojade.I jeszcze koledzy z pracy zartuja sobie ze robie sie coraz bielsza
.Ale mam nadzieje ze jak nasze pociechy urodza sie w maju, bedzie cieplo i spokojnie wakacje mozna bedzie przesiedziec na dzialeczce 

Co do wyboru wozeczka to podobaja mi sie wlasnie takie 3 czesciowe z takim koszykiem.Ja jestem narazie na etapie pogladania.
tak jak tikanis napisalam podobaja mi sie takie koszyki - przypominaja mi troche moj wozeczek w jakim moja mamcia mnie wozila ;-)
Buziaki 

i wiem ze maluch nie jeden raz moze w takie zywe drewno glowka uderzyc, albo sie sklinowac gdzie m-dzy pretami jak bardziej pomyslowy jest
, ja narazie tez jestem na etapie rozgladania sie bo kupowac bede dopiero za ok 2 mc...