Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda, ze nadal pozostaje Ktosiem - uparciuszek ;-) Aleś Ty spryciula z tym nagraniem... cyba też tak zrobię, jeśli nie będzie można na plytce uzyskać nagrania
Nic Ci lekarz nie powiedział, jak wyskoczyłaś z aparatem?;-)

Tylko juz widze mine teściowej gdy jej o tym powiemy. Chyba padnie z wrażenia;-)
Skurcze także miewam ale na to trzeba brać magnez i na pewnmo przejdzie, no a jak już kupiłaś to bardzo dobrze. Tak wiec głowa do góry na pewno wszytko jest ok.
Jestem wkurzona bo niby jakim prawem? Do tej pory jak byłam na zwolnieniu zakład pracy płacił mi normalną pensje a w tym miesiącu nagle mniejsza kiedy to powinna być chyba wieksza bo przeciez cos tam w podatku sie zmieniło! Chyba w pracy zaczeli liczyc ta pensje tak samo jak zus czyli średnia z 12 miesiecy! Jesli tak to chamsko bo ksiegowa mówiła mi że oni beda mi płacic tyle co mam na umowie!ech!

Ja mam ciśnienie wyższe (to pierwsze od 130 do 140) od dłuższego czasu, dlatego Go tak to zaniepokoiło, bo co wizytę to rośnieimagination, miom zdaniem nie ma powodu do niepokoju! Wyższe ciśnienie każdemu może się zdarzyć od czasu do czasu, a Twoje wcale jakoś specjalnie wysokie nie jest. Ja tez miałam kilka razy 140/80 przed ważną wizytą u ginekologa ;-) Gorzej gdyby ciśnienie było cały czas za wysokie.... Co do badan to ja też robiłam wszytkie te badania w ciąży, wiec myśle że to normalne.Skurcze także miewam ale na to trzeba brać magnez i na pewnmo przejdzie, no a jak już kupiłaś to bardzo dobrze. Tak wiec głowa do góry na pewno wszytko jest ok.
Ale będę mierzyć w domu 2-3 razy dziennie i się okaże od czego to. Poza tym badania zrobię i mam nadzieję, ze wszystko będzie ok, a to ciśnienie to emocje... Zawsze jakieś są wewnątrz mnie, mimo iż spokojnie i na luzie wchodzę do gabinetu... Ale chyba coś w tym jest, bo zawsze zapominam o połowie zapytać ;-) i przypomina mi się jak wyjdę z gabinetu

Więc spokojnie, a jak już tak bardzo się martwisz, to zadzwon do gina, lub położnej i może Cię uspokoi 
Mam nadzieje że szybko mu przejdzie i że mnie nie poczęstuje infekcją ;-) Co za parszywy sezon... wszyscy chorzy 
W lutym wracam do pracy i kijami mnie nie przegonią! ;-)
Może uda mi sie w końcu wynegocjować krótsze siedzenie przed kompem 
ja już przywykłam do tego, że mój maluszek ma kilka dni zabawy, kopie wtedy ile tylko ma sił w nogach, kręci się i wszystko co tylko możliwe, a po tym następuje kilka dni "spokoju" - tzn. rusza się ale już nie tak energicznie, jakby właśnie odpoczywał. No albo po prostu dzidzia się przekręciła 
:-) Klejnoty widzielismy w calej okazalosci,wiec pomylka wykluczona
. Wszystkie pomiary idealne, wiec cieszymy sie jak dzieci
:-). Jestem totalnie wypluta, bo badanie trwalo godzine i juz nie moglam wytrzymac na kozetce. Dostalismy rowniez piekne zdjecia, wkleje, jak bede miala "wene tworcza"
;-)