Kokoszka
Majowa mamusia'09
Hej mamusie,
Ankzoc, Mela gratuluje zdrowych dzieciaczkow, ciesze sie ze udalo sie badanie USG
Ankzoc nasze malenstwa sa w podobnej wadze moja mala w 23tygodniu i 6dniu wazyla 589g i miala 22,31cm...ciekawa jestem jak teraz pojde ile bedzie miala...wizyte mam 12.02 (bedzie 28tydzien
).
Aga wiesz co wspolczuje twojej kolzance takiego traktowania ja bym cos powiedziala temu lekarzowi, ostro do sluchu

Dziewczyny chce wstawic nastepny suwaczek, wiem ze mowilyscie jak to zrobic 500 razy ale prosze powiedzicie 501
jak to zrobic???jak wstawic 2 suwaczek???jak wstawiam z kodu BBCODE (daje zapisz sygnature)i nic dupa
pisze mi pozniej "invalid file" i nie wstawia

Ankzoc, Mela gratuluje zdrowych dzieciaczkow, ciesze sie ze udalo sie badanie USG

Ankzoc nasze malenstwa sa w podobnej wadze moja mala w 23tygodniu i 6dniu wazyla 589g i miala 22,31cm...ciekawa jestem jak teraz pojde ile bedzie miala...wizyte mam 12.02 (bedzie 28tydzien
). Aga wiesz co wspolczuje twojej kolzance takiego traktowania ja bym cos powiedziala temu lekarzowi, ostro do sluchu

Dziewczyny chce wstawic nastepny suwaczek, wiem ze mowilyscie jak to zrobic 500 razy ale prosze powiedzicie 501
jak to zrobic???jak wstawic 2 suwaczek???jak wstawiam z kodu BBCODE (daje zapisz sygnature)i nic dupa
pisze mi pozniej "invalid file" i nie wstawia

Mąż powiedział że jeśli dam sobie rade z psem i niemowlakiem to może mi takie psa już dziś kupić(kochany
)... ale ja myśle że to chyba nie najlepszy moment, zwłaszcza żeby kupować szczeniaka... No ale tak znalezniony to co innego ;-) - wtedy mus! Trzeba go zostawić ;-)
.Wczoraj nam się zachciało przemeblować pokuj i nie mogłam przez to spać na nowym miejscu.Co do dzidzi to moja zawsze spała w swoim łużeczku i teraz jak chcem żeby spała ze mną jak męża nie ma to ona polęży chwilke i zaraz pyta czy może już iść do swojego pokoju do łóżka.:-(