ankzoc
Maj '09 Kwiecień '13
patusia- nie wiem czemu dzieciaczki tak boją się fryzjera, ale to dobrze, że pochwaliłas swojego małego meżczyznę
A co do rochisteryzowanych dzieci to tak jak mówisz najwięcej zalezy od rodziców, studiowałam pedagogikę 5 lat, I nigdy rodzice nie moga mówić, ze szkoła , przedszkole albo inna instytucja powinna wychowac! Bo to rodzice są od tego, a skoro pozawalają dziecku na takie zachowania to póxniej mają takie efekty. Dobrze, ze twój synuś taki nie jest 
kasica212- kochana zyczę ci dużo zdrówka
imagination- najwazniejsze, ze dzidzius się dobrze rozwija, a zdjęcia z usg nie są najwazniejsze jak twój tomus/majeczka bedzie na świecie to bedziesz mogła robic mu codziennie zdjęcia i cieszyc się nim! A co do wyników krwi, to u mnie tez pospadało, lekarz przepisał mi żelazo, i kazał odsatwić witaminy narazie!
kasica212- kochana zyczę ci dużo zdrówka
imagination- najwazniejsze, ze dzidzius się dobrze rozwija, a zdjęcia z usg nie są najwazniejsze jak twój tomus/majeczka bedzie na świecie to bedziesz mogła robic mu codziennie zdjęcia i cieszyc się nim! A co do wyników krwi, to u mnie tez pospadało, lekarz przepisał mi żelazo, i kazał odsatwić witaminy narazie!
Rety ja jestem fanka psów! Miałam psa od dziecka i teraz mi troche smutno, że bez zwierzaka mieszkamy
Kurcze, gdybym mogła to chyba pracowałabym w jakiejs fundacji która pomaga psom ;-)
albo moze nie ma takiego sprzetu zeby pomierzyc nozki raczki itp
A jezeli chodzi o to czy to chlopiec czy dziewczynka ja wierze ze to Tomus
skoro maly skzyrzowal nozki to nic lekarz nie mogl wywnioskowac ani na zasadzie wygladu....3mam kciuki za tomcia
Nie martw sie kochana do maja nie daleko wtedy bedziesz mu robic 10000000 zdjec i wiecej!
co sie jej stalo
no ale cóż, z tym tez da się zyć. Dla mnie nad moje potrzeby stawiam Maleństwo, więc to Jego dobro ważniejsze. A skoro Malec zdrowy, to mogę bardziej zadbać i o siebie ;-)