Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najwazniejsze ze malenstwa sa zdrowe!!!Misza mam nadzieje ze na nastepnej wizycie bedziesz miec USG i zobaczysz plec maluszka:-)
lekarz sie smial ze nic sie nie zmienia i ze nie musze sie pytac co wizyte czy cos sie zmienilo z plcia
Wiec nasza corcia wazy ok 1600gram
(28tydzien i 2dni) wiec mowie do lekarza ze chyba sporo a on ze teraz duzo i szybko nabierze pozniej znowu wolno a pozniej w 9miesiacu wezmie kg
Wiecie co ja jak sie urodzilam wazylam 3600 i mialam 57cm moj maz tez 3600
wiec mysle ze spokojnie 3600 tez nasza ksiezniczka bedzie miala. Jak bylam w 24tygodniu to mala wazyla 589g a teraz w 28tyg i 2d ok1600
wiec wychodzi 1kg na miesiac...spoko
I lekarz nam zrobil 3D Mania lezala ze glowke miala pod zebrami i nozki na dole (juz wiem czemu mnie kopie pecherzu
) i twarzyczke miala sliczne odslonieta...Lekarz mowi ze mamusia tez ma takie slodkie policzki, moj maz nie mogl sie napatrzyc i tylko mowil "jaka sliczna"
hehehe...i co zapomnielismy zdjec od lekarza jutro maz wezmie
A poza tym jakie ma dlugie nozki tez maz skomentowal ze po mamusi
Dal mi do zrobienia ogolne badanie krwi i moczu i cukier...ale nie dal mi glukozy cos innego. Mowi ze najpierw da mi to zeby zobaczyc jaka mam krzywa cukrowa i jak wyjdzie wynik pozytywny to zrobie glukoze a jak nie to ok
wiec tym lepiej dla mnie kochane...jutro chyba pojde bo mi mowil ze teraz jest najlepszy czas
A takto jestem zadowolona nawet bardzo bo widzialam twarzyczke mojej ksiezniczki
i ze wszystko jest dobrze wg USG wyszedl mi termin na 5.05.2009 czyli jeden dzien przed moim terminem
Aaaaa lekarz kazal mi jesc wiekszosc rzeczy gotowanych i pieczonych bo smazone zatrzymuja wode!!!i dla zdrowia
mowi nic nie przytylas tylko w piersiach i masz nawet maly brzuszek jak na 7miesiac...a poza tym powiedziala mi ze na wstepie po porodzie zejdzie z 10 do 13kg
Powiedziala tez ze kobiety z malymi brzuszkami maja wieksze dzieci
cokolwiek to znaczy...Nastepna wizyte mam 11.03.
zawsze dodatkowy dochod...
aż sie boję ile mam w sumie kg na plusie :-) Ale to chyba swiadczy, ze Maleństwo się dobrze rozwija :-)
) i oczka...no ja też, wiec musze troszke luzu w szafie zrobić hihipatusia- super... ja bede miala corcie tak jak ty wiec szkoda... ale ktos zawsze kupi... powodzenia w zbieraniu....
(moja koleżanka w grudniu rodziła w innym szpitalu niż ja będę, i na sali było kilka dziewczyn - jedyne które nie miały cc to ... obcokrajowczynie
)
najbardziej rozżalona jestem postawą mojego gina, który o cc nie chce nawet słyszeć, a jedyna propozycja jaka pada od niego to vacum albo kleszcze 

Mam nadzieje że to tylko przez zmęczenie i przejdzie ale troszke sie zdenerwowałam.