reklama

Mamy majowe 2009

patusia- kiedy na zakupki sie wybierasz po poludniu?? mam nadzieję, ze cos upolujesz fajnego dla emilci! Ja juz nie moge sie doczekac poniedzialku ehhh, a jutro jedziemy do babci mojej w odwiedzinki :) Kochana babcia już od rana robi cista salatki itd, jak zwyklę wrocimy od niej pelni jak paczki hahhaha

reklama
Kokoszka ja sie urodziłam 26 sierpnia. A mój mąż dzisiaj sie zakpoal i nie mogl wyjechac z rana na uczelnie ale posypal sobie piachem i jakos powolutku mu sie udalo.

Kokoszka - kurcze tobie tylko 80 dni zostało a mi 104-życzę ci rownież przejscia przez te koncowe miesiące bez dolegliwości i szczesczesliwego i szybkiego finiszu :-)
Ankzoc-Ja dzis popołudniu jadę , Oli zostaje u teściów - moze upoluje dla siebie fajny dresik z krotką bluzą by moc wygodnie pomykac na wiosne i nie tylko-a moze i dla małej i Oliverka cos upoluje . W sumie najwazniejszy to biustnik bo piersi mi sie powiekszyły i tylko jeden mi sie ostał :-)
No a potem do kina własnie bede rezerwowac bilety online- chyba do katowic do Silesi sie wybierzemy Marzenko80 tam jest kinoplex czy Multikino ???

Ostatnia edycja:
patusia- nie martw sie tym ginem z pewnoscia zrozumie twoja sytuacje... nie ma sie czego wstydzic tak czasem bywa...

kokoszka- no to cos niesamowitego...powarjowala ta pogoda co??? bo na wyspach tez snieg...

ankzoc- udanego balu!!!!

A ja cala noc sie meczylam... mala tak strasznie kopala i sie wiercila ze nie moglam spac... teraz nie moge podniesc sie z lozka okropnie boli mnie krocze...az rwie na dol... malenstwo dalej szaleje oj jak boli...bo przez cala noc tak samo bylo i juz nie jestem tak wytrzymala...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry