Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elus ja tez jestem raczkiem jak twoja cora i tez nosze to piekniste imie hihiA jesli mowa o znakach zodiaku to ja jestem ryba maz wodnik a corcia rak wiec teraz bedzie wylam z reguly znakow wodnych bo synus bedzie hm..byk
na brzuchu.Na szczęście dzidżka kopie - ale ze mnie głupia matkaNiestety nic nie możemy planować. Chyba, że jakąś sms-ową randkę, bo On stoi w Belgii, a ja siedzę w domu. I tak wyglądają moje walentynki...Marzenko nic nie szkodzi -a ty z mezem co planujesz ?? na dzisiejsze popoludnie ??
Nie wrócił i na weekend nie wróci, bo nie dostał żadnego załadunku powrotnego. Ja to tak trochę jak żona marynarza... A co do obcinania to niewiele znalazłam, bo wszystko co wyszukałam dotyczy obcinania wynagrodzenia czyli podstawy, premii i innych dodatków, a diety nie są traktowane jako wynagrodzenie, bo nie podlegają opodatkowaniu. Ale w poniedziałek pójdę do Inspekcji Pracy, bo tam udzielają porad prawnych i się wypytam. W końcu wszyscy zostali potraktowani jak złodzieje. A chyba, żeby nałożyć na kogoś karę należy mu wpierw winę udowodnić. A nikomu ona nie została udowodniona, bo takowej nie ma.Marzenko jeszcze nie wrocił z trasy grrrr. a znalazłaś moze coś na temat tego zarzadzenia przz jego firme na temat obcinania tych diet???