reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mnie też się podobają te z pełnymi bokami i rzeczywiście jak rozglądałam się po sklepach to minimum 500 zł. Nawet nie pomyślałam, żeby pójść do stolarza. A szufladę też będzie miał? Bo ja na pewno chcę z szufladą.

ja wybrałam sobie na allegro. nie jest co prawda caly pelny bok ale i tak ładny motyw tylko inny kolor, chce taki ciemny braz ciemniejszy niz na tej aukcji.
ŁÓŻECZKO RADEK VII SZUFLADA TEAK KLUPŚ+MATERAC (numer 549825446)
albo jeszcze cos wymysle. mi łóżeczko kupuje tesciowa, wózek tata to najwazniejsze rzeczy mi odchodza. wiekszosc juz mam. jeszcze wanienka, rzeczy do porodu i higieniczne, kosmtyki i finito. no i jeszcze myslalam o takim lezaczku bujaczku.

Łożeczko też chce w jakimś ciemniejszym kolorze. No i też myślałam o takiej huśtaweczce. Widziałam nawet kilka fajnych w sklepie z karuzelą i melodyjkami. Można Małą mieć dzięki temu cały czas koło siebie np. jak się jest w kuchni. Moja szwagierka swoją córeczke trzyma cały czas w wózku. Na żyrandolu zawiesili pare zabawek na takich długich sznurkach i wózek stawiają pod tym. I te biedne dziecko tak leży i leży całymi dniami w tym wózku i patzry na te zabawki. Jakoś mi się to nie podoba. Dlatego jak zobaczyłam te huśtaweczki to stwierdziłam, że to kupię.

Ja nie wyobrażam sobie trzymanie biednego maleństwa cały czas w wózku, no i jeżdzenia nim po całym mieszkaniu. A córeczka mojej szwagierki jest duża jak na te 4 miesiące i właściwie ta gondola jest na nią już trochę mała.

:dry::dry::dry::-(:-(:-(:-(Dziewczyny dlaczego ja nadal nie mamdostepu do zamknietego?:-(:-(:-(Pisalam kiedys w tej sprawie do KASICY ona pow/iedzial ze wiekszosc musi sie zdgodzic czy tak jest ze nikt mnie tam nie chce??:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

elus77- ja również nie mam dostępu do zamkniętego:-( ...jeszcze w grudniu pisałam o tym z scheppy... okazało się, że pominięto mnie na liście i miałam mieć dostęp niebawem... ale cóż nadal go nie mam...:zawstydzona/y:a tu już połowa lutego

może nie wzbudzamy zaufania.... :sorry2:
echhh....dla mnie / jako dla psychologa to porażka zawodowa .... ;-)

reklama
elus77- ja również nie mam dostępu do zamkniętego:-( ...jeszcze w grudniu pisałam o tym z scheppy... okazało się, że pominięto mnie na liście i miałam mieć dostęp niebawem... ale cóż nadal go nie mam...:zawstydzona/y:a tu już połowa lutego

może nie wzbudzamy zaufania.... :sorry2:
echhh....dla mnie / jako dla psychologa to porażka zawodowa .... ;-)

A ż etak spytam o czym mowa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry