akunia
Mama trzech aniołków
co do zakupkow to tez uleglam,, my chodzilismy w piatek 5 godzin po sklepach i mezus mi kupil bluzeczke w kratke z kolnierzykiem co przyda sie teraz i poc iazy tez,, anajlepisze jest ze kupilam M taki sam rozmiar jak przed ciaza nosilam..
mezowi tez kupilismy 2 sweterki..
dziewczynki chcialam sie was zapytac to raczej z tych pytan intymnych... czy wiecie jak to jest z seksem po urodzeniu kiedy sie karmi... bardzo nie lubie prezerwatyw wiec nie wyobrazam sobie seksu z gumka.. moze ktoras probowala jakis innych sposobow ... jzu mysle o tym hehehe![]()
przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac
![]()
przepisowo jest ponoc do 6 tygodni, pozniej trzeba uwazac zeby nie wpasc bo z jednej ciazy w drugiej bardzo wejsc. ale tak samo slyszalam o tabletkach w czasie karmienia.
Skor juz jestesmy przy takim intymnym temacie. to czy wy tez slyszalyscie ze jak sa problemy z donoszeniem to trzeba w gumce. ja mam zalecone ze jezeli juz musze (bo lepiej unikac wspilzycia) to z gumka bo wytrysk oslabia sciane szyjki itp. no ja wiedzialam ze moze to przyspieszyc porod jak sie jest przed samym terminem. ale ze tak wczesnie.

przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac