reklama

Mamy majowe 2009

Misza tez mam nadzieje ze wczesniej urodzę moją kobietkę - bo juz mam normalnie czasami dość a zwłaszcza nocami- ale dla córci pocierpie jeszcze troszkę - ZA 2 DNI MAM 100-dniówkę !!![/quote

Najlepiej jak sie Twoja mała księżniczka urodzi o czasie.

Misza dzieki za rade co od lozeczka tak zrobie, skoro i tak materacyk bede miala to po co mi dwa.

reklama
Witajcie Kochane :)
jak Wam mija dzionek? ja dziś wyjątkowo przespałam caaałą noc...bez żadnych skurczów łydek :D
dopiero nad ranem mnie wzięły ale pomogły dwie podusie między nogi ;)
Dziś z moim M jedziemy kupić autko :D nie moge się już doczekac , potem do koleżanki po cały wór ubranek :)
jak coś wybiore to pokaże w odpowiednim dziale :)
Trzymajcie się cieplutko..odezwę się ;)
(mam nadzieję ze nie bede musiała duzo nadrabiac)

Akunia szczesliwej 99-dniówki- żzeby ci zleciało szybciutko, bole poszły w las, i zakończenia najszczesliwszego w świecie :-)
Misza - to ja tak do połowy maja bym chciała byc 2w1 bo termin mam na29.
Szczesliwej 90-dniówki ci zyczę bez brutalnych dolegliwosci i zeby ci sie nie dłuzyło
Confi - to zyczę udanego nabycia autka i koniecznie sie pochwal kochana ciuszkami:-)

co do zakupkow to tez uleglam,, my chodzilismy w piatek 5 godzin po sklepach i mezus mi kupil bluzeczke w kratke z kolnierzykiem co przyda sie teraz i poc iazy tez,, anajlepisze jest ze kupilam M taki sam rozmiar jak przed ciaza nosilam..:)
mezowi tez kupilismy 2 sweterki..:rofl2:

dziewczynki chcialam sie was zapytac to raczej z tych pytan intymnych... czy wiecie jak to jest z seksem po urodzeniu kiedy sie karmi... bardzo nie lubie prezerwatyw wiec nie wyobrazam sobie seksu z gumka.. moze ktoras probowala jakis innych sposobow ... jzu mysle o tym hehehe:P :-D przepraszam ze tak bez ogrodek ale jak nie was to kogo mam sie spytac :baffled:

Tikanis - ja wogole nie miałam ochoty na te sprawy, po połogu i w czasie karmienia czasemm trzeba naprawdę sie zmusić :-) ale mozna brac tabletki antykoncepcyjne takie z minimalną i nie szkodliwą iloscia hormonów ktora nie wpływa na jakosc pokarmu i jej ilosc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry