reklama

Mamy majowe 2009

Załączniki

• tom.jpg
    tom.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 47
  • tom2.jpg
    tom2.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
witam. musialam nadrobic zaleglosci w postach. no i od rana gosci. jest oki. tzn nic nie zmiebilo sie to najwazniejsze.
ja jak czytam o tych pokoikach itp to mi smutno bo nic nie zrobie dla maluszka. no jak wroce to dopiero rozpakuje te wszystkie szpargaly.

sylwiak
Wiem, ze to zalezy od odczynu. Napewno znajdziesz to w necie. Wody chyba sa zasadowe i wtedy jest kolor odpowiedni, a mocz kwasny... Jakos tak. Sprawdz w necie jaki odczyn co ma i jaki kolor powinien byc.

witam. musialam nadrobic zaleglosci w postach. no i od rana gosci. jest oki. tzn nic nie zmiebilo sie to najwazniejsze.
ja jak czytam o tych pokoikach itp to mi smutno bo nic nie zrobie dla maluszka. no jak wroce to dopiero rozpakuje te wszystkie szpargaly.

to bardzo dobrze że u ciebie spokojnie :-)
z pokoikiem nie martw się, teraz co innego jest ważniejsze !!:tak:
co się odwlecze to nie uciecze...
a może rodzinka lub mężuś zrobią ci niespodziankę ;-)

barmanka paklanki tez sa na allegro.. Bo juz raz je ogladalam. Cenowo faktycznie wychodza taniej... Mysle, ze jak by tych paklanek zabraklo to i tak nie bedzie tragedii. Ostatecznie mona w reklamowke (ktorych jest cala masa) i do kosza na podworku.

reklama
Hejka:-)
(...) W szkole rodzenia położna mówiła, że dziecko do 34 tyg powinno sie obrócic ale bywa tak, że w ostatnich tyg przekręca sie dlatego jeśli kobieta jedzie z planowaną cesarką bo ułożenie pośladkowe sprawdzają czy się nie przekręciło więc Kokoszka jeszcze wszystko może się zmienic
*Aga* mnie też uspokoiłaś póki co:tak: Nie ma to jak wiadomości ze szkoły rodzenia - dzięki:-)
Wiecie co pierwszy raz poczułam co to czkawka nigdy wczesniej mój synuś nie miał a w nocy obudziłam się a mały na dole brzucha jakby stukał i tak z 15 minut w regularnych odstępach to chyba czkawka nie? Heh ale fajne uczucie
Też dopiero niedawno zorientowałam się że mała ma czkawkę:-) tylko kurcze ona strasznie długo trwa:baffled: początkowo myślałam tak jak tikanis czy to nie tętno mojej księżniczki, ale za duże odstępy miedzy uderzeniami :-)
M@dz1@ i Nina - te Wasze odczucia przypominają mi moje.. Tzn. ja myślałam, że to bicie serduszka dzidzi czuję :-D ale mierzyłam i wyszło coś około 80 uderzeń na minutę..też dosyć długo je czułam - co najmniej kilka minut..pytałam mojej polskiej pielęgniarki i ta powiedziała, że to raczej czułam swoje tętno - bo żyły na brzuchu są teraz bardziej wyczuwalne:szok: (chociaż nie mam aż tak bardzo widocznych żył) i stąd czasem można czuć swoje bicie serca.. ale do czkawki tego nie porównała..więc myślę, że to musi być inne uczucie.. raczej właśnie skaczący brzusio - tak jak pisała Confi..
Asia812203 - to dosyć drogo:szok: we Wrocku 4D kosztuje 150zł.. Jak coś się więcej dowiesz to proszę napisz - dzięki:tak:
Kokoszka - mnie też czeka przeprowadzka i początkowo planowaliśmy w moim 9 miesiącu ale coraz bardziej myślę właśnie, że to byłaby masakra..więc po urodzinach dzidzi raczej się przeprowadzimy. Powodzenia i nie dźwigaj czasem nic!
Slonkoonline - jak byłam w 21 tygodniu na 4D to już było widać buźkę ale doktor powiedział, że właśnie im późniejszy tydzień tym lepiej widać dlatego chciałam jeszcze raz zrobić za parę tygodni:tak: a jeśli chodzi czy robić 2D czy 4D to każdy ma inne zdanie.. Ja wolę 4D bo jest 4-wymiarowe, więc obraz jest bardziej rzeczywisty niż 2D.
Paula7 - pokoik śliczny aż szczęka opada...:szok:
Barmanka79 - kosz wydaje się być wypasionym:tak: ale nie dałabym za niego 165zł, tym bardziej, że widzę potrzeba do niego specjalnych wkładów.. a dzidzia wiadomo używa mnóstwo pieluch, więc jak dla mnie zbędny wydatek - nie kupiłabym go.. :no: szkoda kasy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry