reklama

Mamy majowe 2009

no widzisz słonko - w końcu jakieś porozumienie między wami :tak:
tylko teraz się nie unoś, nie fo****... na spokojnie wszystko weź, z uśmiechem na ustach :-)

zabierz go do dużego sklepu z wózkami, niech sam popatrzy na ceny. może wybierzecie jakiś fajniejszy wózio niż ten który chcesz zamówić przez neta.. ;-)

reklama
sylwia - co do papierków to powinno być tak:
wody płodowe mają odczyn zasadowy- więc papierek powinien zabarwić się na zielono-niebiesko
pochwa i śluz mają odczyn kwaśny więc papierek powinien pozostać bez zmian (pomarańczowy)

akunia- rozumiem Cię całkowicie :tak: ja też takich niespodzianek nie lubię :sorry2:
może jeszcze zdążysz coś przygotować przed narodzinami maleństwa... może w bezpiecznym okresie tj. po 37 tc wypuszczą Cię do domu i będziesz mogła nadrobić zaległości :-) Ja liczę na to, że mój lekarz od 37 tc. pozwoli mi już biegać po sklepach i normalnie funkcjonować ... bo mam jeszcze spore braki w wyprawce i taki syf w domu, że aż mi wstyd :baffled:...

barmanka79- zastanawiam się czy to nie jest zbędny wydatek ten kosz na pieluchy tym bardziej, że jest dość drogi :baffled:
Ja co prawda mieszkam w domku i do kosza zewnętrznego mam bliziutko... ale moje koleżanki które w blokach mieszkają też nigdy nie używały takiego kosza.

paula7 - pokoik super, widzę że wszystko już gotowe ...tylko lokatorki jeszcze brak :-D

Pokazywalam kolezance wlasnie wozki na GG i juz zglupialam.... Nie wiem ktory chce!
Moze Wy doradzicie? Mam takie opcje kolorystyczne, ktore juz z kilkunastu innych wycedzilam.

Załączniki

• 569969037.jpg
    569969037.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 44
  • wózek1.jpg
    wózek1.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Jumper_X_C04_01.jpg
    Jumper_X_C04_01.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 40
zastanawiam się czy to nie jest zbędny wydatek ten kosz na pieluchy tym bardziej, że jest dość drogi :baffled:
Ja co prawda mieszkam w domku i do kosza zewnętrznego mam bliziutko... ale moje koleżanki które w blokach mieszkają też nigdy nie używały takiego kosza.

wiecie ja w sumie to tak naprawdę to zwróciłam na niego uwagę gdyż właśnie jest w promocji ;-) obniżka o 50% ceny, więc całkiem sporo..
normalnie to bym nigdy nawet na niego nie spojrzała ;-) (bo drogi - to prawda)

ankzoc tez mi sie podoba... Maz lekko marudzi, ze kolka pstrokate. Ale kolor jest sliczny... Najabrdziej mi sie podoba.
Mimo wszystko i tak nie moge wozka zobaczyc na zywo :( Nie ma w poblizu sklepu z tym wozkiem....

reklama
Słonko mi też ten w kółeczka się bardziej podoba :tak: tylko że ja chyba wybrałabym ten zielony... tak myślę... ale musiałabym na żywo sprawdzić ;-)

a ja właśnie przepisuje na czysto moją listę pytań do lekarza :-) bo jutro z samego rana mam wizytę.. nie mogę się doczekać jak powie mi wagę i wzrost i wszystkie inne ważne rzeczy :-)
ale powoli też się już wkurzam i denerwuje - bo wiem jaką znowu dostanę odpowiedź w sprawie mojej wady wzroku i cc :wściekła/y::crazy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry