Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hiehie... Wiec je wyjelam, powiesilam i nowe wstawilam. 
No tak, tak... Ale do pierwszego plukania uzyjesz plynu? U mnie to wogole mozna sobie wlaczyc pralke na samo plukanie, ktore trwa ok.30min., wiec w razie czego to ja sie nie bede nad wanna produkowac recznieSłonko ja mam zamiar zrobić tylko dodatkowe płukanie w pralce - wciskasz przycisk i samo sie płucze ;-)
myślę że nie będę nic ręcznie płukać
no chyba że przyjdzie mi jakieś pranie ręczne zrobić :-)

;-) Co do zaparc, to nie mam problemu, ale nie jem praktycznie jasnego pieczywa, tylko ciemne
Zelaza nie biore, nie ma potrzeby. W przypadku proszkow do prania, my od poczatku pralismy w normalnych proszkach. Nie "wykrylismy" jakichkolwiek rakcji alergicznych u starszaka.
, sasiadowi przeszkadza, ze postawilismy w ogrodzie zjezdzalnie dla malego i poskarzyl sie w administracji, porobil jeszcze fotki
Palant
No tak, tak... Ale do pierwszego plukania uzyjesz plynu? U mnie to wogole mozna sobie wlaczyc pralke na samo plukanie, ktore trwa ok.30min., wiec w razie czego to ja sie nie bede nad wanna produkowac recznie![]()