Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale nawet nie mysle o tym co spotkalo twoja kolezanke to straszne...mam nadzieje ze jakos dojdzie do siebie. Napewno wszystko bedzie dobrze z naszymi majowymi dzisiusiami
Aga k_m my w Grecji mamy takie badanie okolo 24 tygodnia ciazy (obowiazkowe) tutaj sie nazywa w tlumaczeniu POZIOM B. I polega ono na tym ze lekarz sprawdza polozenie wszystkich organow wewnetrznych, czyli zoladka, nerek, serca itp sa one mierzone i sprawdzane. Oraz zewnetrznych jak palcow nog itp....wydaje mi sie ze takie badania to wykrywa, wogle jakies niedoskonalosci. Nie wiem czy w Polsce jest takie badanieale nawet nie mysle o tym co spotkalo twoja kolezanke to straszne...mam nadzieje ze jakos dojdzie do siebie. Napewno wszystko bedzie dobrze z naszymi majowymi dzisiusiami
![]()
:-( :-):-):-) A ja chce sie pochwalic!!!!
:-):-):-) Jakiego mam wspanialego meza... dzis dostalam od niego zloty zegarek
:-):-):-) Strasznie mi sie podoba...a to za to ze mnie kocha bardzo mocno.. i za to ze znosze dzielnie ciaze... i jest ze mnie bardzo dumny... SLODKIE prawda...