reklama

Mamy majowe 2009

paula7 kobieto, szybciutko zgłaszaj to na policję , oni maja możliwości by zlokalizować typa . Nie zastanawiaj się i albo jedź tam osobiscie albo zgłaszaj przestępstwo!!!
A swoją droga takie rzeczy nalezy brac za pobraniem bo jak się okazuje oszustów w sieci nie brak....

reklama
wiem dziewczyny... stronka mi tez nie chce sie otwierac... czytalam opinie o tym sklepie i maja duzo negatywow... ciagle zwlekaja z dostarczeniem towarow... juz nie wiem co robic bo nie polece do Anglii bo to mi sie nie oplaca...

Aneteczka - owszem ja pijam kawe :tak: jedną dziennie (pitą z samego rana) zwykłą plujkę bez mleka ...
pytałam lekarzy, oraz w szpitalu u położnej - odpowiedź zawsze ta sama - jedna nie zaszkodzi ;-)
kocham kawe :-) no jej rzecz oddam wszystko... zresztą przed ciążą też tylko 1 dziennie piłam...

Słonko ty znowu ciasto zrobiłaś na ten weekend czy to jest stare zdjęcie? powinnaś zostać ukarana za takie fotki :-p :-p aż mi ślinka pociekła

oj Anula jak ja dobrze cię rozumiem :dry: mi też brakuje tych polskich słodkości.. a zapomniałaś jeszcze dopisać o papieskich kremówkach :-D niebo w gębie

Tikanis super że jesteś zadowolona po wizycie u lekarza :tak: wiesz u mnie też na usg wyszło że waży 1700kg (w 31tc) i też lekarz mi powiedział że duże dziecko, ale potem mamy na forum zaczęły pisać ile ich dzieci ważą i okazało się że wcale taki duży nie jest - w zasadzie jest taki w normie. więc się nie stresuj że będziesz miała koloska :-)

Mamamatysia - kurczę to rzeczywiście dziwne że mogłaś jeść kapustę z grzybami :baffled: w sumie super dla ciebie oczywiście :tak: a dziwne dla mnie - bo jakąkolwiek gazetę bym nie wzięła, książkę, czy przeszukała internet to zawsze pisze że takie jedzenie źle działa na dzieci karmione piersią ... najwidoczniej nie wszystkie dzieci mają tak samo ;-)

no nieeee jeszcze aga_k_m też foteczke ciasta zapodała :baffled: ale wy dziewczyny okropne jesteście :-p nic się nie ulitujecie nad innymi :no:

i to jescze wtedy jak w ten weekend odpuściłam sobie z gotowaniem i pieczeniem itp - mężuś obiecał że zrobi mi gołąbki więc ja się będę byczyć ;-)
a ciasto kupiłam gotowe :zawstydzona/y: brioche ...

Kasia - zaskoczona jestem że fryzjer nie chciał ci pofarbować włosków :-( ja farbowanko miałam gdy już minął ten ochronny okres, byłam w 3,5miesiąca.... może bym wogóle nic w tym czasie nie robiła z włosami ale właśnie wtedy byliśmy w Polsce, i zawsze jak jestem to "zaliczam" moją ulubioną frzyjerkę :tak:

Ostatnia edycja:
dziewczynki wy moje szukam pomocy u was ....
obudziłam się ze strasznym bólem gardła - taką "kluche" mam w gardełku, ani pić, ani jeść, nawet przełykanie śliny sprawia mi ból... :-( :-(

póki nie umieram nie chce brać niczego. w związku z tym czy znacie jakieś babcine sposoby na pozbycie się bólu gardła?

wiem że można płukać gardło wodą z solą... ale ile tej soli, jaka proporcja? na zimną czy ciepłą wodę?
może jeszcze jakieś inne sposoby?

Barmanko 79 polecam syropek *spam*, witaminkę C a na ból gardła Homeovox do ssania przy silnym bólu co godzinkę, lek homeopatyczny, bezpieczny mnie pomaga(zwłaszcza na noc).Z babcinych sposobów to na mnie raczej nic nie działa, mleko z czosnkiem ale na ból gardła to:no:

Mamamatysia - no właśnie cały problem polega na tym że ja w Irlandii i nie mam takich syropków :-( :-(
a tutaj jedynie co polecają to paracetamol albo picie odgazowanego 7up :baffled: wrrr
ale dzięki za zainteresowanie :**

a gdzie się reszta podziała?? ??
ja rozumiem że piątek, każdy już weekend czuje w płucach ale..... halooooo..... forum majóweczek pustkami świeci jak jeszcze nigdy :confused:

Syropek w składzie ma koncentrat soku z czarnej porzeczki, malin i właśnie czosnek więc spróbuj z tym mlekiem. Czosnek ma działanie antybakteryjne na pewno Ci nie zaszkodzi. Możesz dodać trochę miodu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:-)

reklama
ok mleko mam, miód też - po czosnek wyślę męża...
temperatury nie mam, zresztą ja rzadko kiedy ją mam. a jak mam to już mi się wydaje że po ścianach chodzę - takie zwidy mam :baffled:

jak mnie czasem przewiało to piłam takie coś - gorąca woda, miód i cytryna...
może komuś się przyda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry