aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
He,he..., rozbawiłas mnie tymi sledziami z truskawkami
![]()
hehe - moja przyjaciółka jest teraz w 11 tc (i jakieś 2 tygodnie temu wpadła na pomysł takiego dania
).Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
He,he..., rozbawiłas mnie tymi sledziami z truskawkami
![]()
).
a z katarem to w sumie jest tak jak napisała aga_k_m :-( może spróbuj z takim sztyftem mentolowym do wąchania, powinna ulżyć noskowi 
zawsze mamy obawy czy sobie nie pogorsze tym. no i od najmłodszych lat straszono mnie że jest to pierwszy krok do anginy 

przydały by się jakieś przepisy na potem ;-) może by nawet jakiś specjalny - osobny dział stworzyć na te przepisy... po 1-sze dla porządku, a po 2-ie by te normalne przepisy nas nie kusiły ;-)
Wiem, że bardzo rzadko się tu udzielam...ale niektóre z Was mnie znają....choć jak tak podpatruję, to już większości nie znam
Ale nic to...Wspomnę Wam co u mnie ;-)
mi do tego wszystkiego bardzo pomógł sok z malin (ale najlepiej taki z własnej roboty)
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!
jejku...jakie piękne i jak dużo 

Mój M to skomentował "chyba musimy połowę oddać"
- ten to czasem jak zabłyśnie...
:-) Tylko nie wiem gdzie ja to pomieszczę, bo szafkę z ciuszkami mam już pełniuteńką
Ale strasznie się cieszę!
M przyjechał po mnie po 21.
...ale warto było :-)
zadzwonił domofon...a tam listonosz....przyniósł list i przekaz pieniężny od mojej teściówki dla mnie i M ...tzn przekaz jest dla Tymusia na prezent urodzinowy 

a dla nas list i kartka z życzeniami z okazji 1. rocznicy ślubu, która będzie w niedzielę
...Tak mnie wzruszył ten list...piękne słowa, tyle w nich dobra i miłości....ach....wspaniała z niej kobieta....:-) 

no i po 15:00 ma czas dla Was!!!) przyłączam się do apelu aga_k_mprzydały by się jakieś przepisy na potem ;-) może by nawet jakiś specjalny - osobny dział stworzyć na te przepisy... po 1-sze dla porządku, a po 2-ie by te normalne przepisy nas nie kusiły ;-)

a raczej czytać hihihi ;-)
potem ma się tyle energii w sobie i pozytywnego spojrzenia na wszystko.
ja gdzieś tam znajdę dla nich domek ;-)