reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla ja jestem chętna do wyprasowania, akurat lubię :tak: ale z zamian za pyzy hmm jak ja dawno ich nie jadłam :-p a z @ to ja mam różnie, tabletki biorę więc wiem kiedy dostanę ale pierwszy raz mam taki że leciiiiiii jak nie wiem co :no:

U mnie znowu po tabsach to taki skąpy okres że samych wkładek mogłabym używać:tak::tak::tak:

reklama
Dziisiaj jak wstal byl takio fajny poki nie zaczelam zajmowac sie soba.Ryk i wyk.mama to,tamto nagle nic sam nie moze zrobic wrr...a ja mu mowie i tlumacze a on sie wscieka i ryczy ale akurat dzisiaj mnie to nie rusza.A tata gra.

Witam dziewczyny
Poczytalam was ale nie mam weny zeby odpisac na posty:no::no::no:
jestem chora i czuje sie fatalnie z nosa mi leci gardlo mnie boli kaszel mam okropny i ucho tez zaczyna coraz czesciej bolec no i jestem jakas do niczego a humorek mam taki ze m wziol mala i stracil sie na zakupy bo juz ze mna nie dal rady wytrzymac czepiam sie go o byle co nawet gadac mi sie z nim nie chce a przeciez on niczemu winny :szok::szok::szok:
dzis jeszcze idzie na popoludnie do roboty wiec caly dzien bede sama z dzieckiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziisiaj jak wstal byl takio fajny poki nie zaczelam zajmowac sie soba.Ryk i wyk.mama to,tamto nagle nic sam nie moze zrobic wrr...a ja mu mowie i tlumacze a on sie wscieka i ryczy ale akurat dzisiaj mnie to nie rusza.A tata gra.
ja bym tego twojego chlopa juz dawno na zbity pysk wyje....la z domu po co mi taki co w niczym nie pomaga tylko siedzi na dupsku i gra w gry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie jak czytam o tym twoim m to cisnienie mi sie podnosi a ty dziewczyno jak z tym nic nie zrobisz to tylko sie przy tym facecie wykonczysz nie rozumie dlaczego nic w tym kierunku nie robisz jesli proszenie i rozmowy nie pomagaja to trzeba sie inaczej za niego wziasc bo on ciebie wkonczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam poniedziałkowo ide kawke zrobic i popisze na chwilke z wami :tak:dzisiaj chciałam kamilka w nocy przestawic zeby pił wode mineralną ale nie chciał a zawsze wypije jedną butle chebatki dzisiaj pobił rekord bo wypił 3 a jak mu dawałam wode to pluł nią

wiki no coś ty:szok::szok::szok::szok::szok: 3 butle herbatki w nocy :szok::szok::szok::szok::szok:nie dziwota ze mu zeby lecą.nie dawaj mu ,bedzie pluł wodą to niech nie pije wcale i już i bedzie święty spokój.ja bym nie dała mu a zwłaszcza w takiej ilości :no::no::no::no:

Wróciłam,
więcej sama nie idę na szczepienie :wściekła/y: Jedna wielka awantura :szok: Helena zsikała się w majtki na środku gabinetu :wściekła/y: Ubrałam ja w spodenki Aniki :sorry: Anika dostała dwie szczepionki :-( Ja już jestem taka zmęczona, ze szok :no:

A, no i Niki wazy 5630 i ma 62 cm :tak:

Jestesmy o spacerku i malych zakupkach:-)Mlode juz spia a ja zaraz musze isc po Dominika a tak dobrze mi sie siedzi:-pZjadlam sobie Danio i kolejny kawalek ciasta:szok::-D

A&E
Duuuzo zdrowka:tak:

MH
Wspolczuje tego wypadu do lekarza:no::no::no:
Super ze Niki przybiera na wadze i rosnie:tak::tak::tak:

Anabuba ciesze się ze akumulatory przyzwoicie podładoane, a o swojego się nie martw-będzie taki jak mu karzesz, hihi.No i oczywiście, że nie przejmuj się tymi dziwakami, ami tak mają, że kobita na sznurku w kuchni, to nie potrafią zrozumieć,że ktoś ma jednak prawa.

Wiktoria, moja dostawała herbatkę w nocy i mleko póki zęboli nie dostała, ale jak wyszły to już walczyłam , żeby nie chciała, no i długo walczyłam. Od podjadanie mleka i kaszki odzwyczaiłam ją niechcący-załatwiłam nową butelkę do kaszki która niby super to jej nie podpasiła, stara schowałam, więc juz w ogóle na jedzenie się nie budzi. Popijać w nocy to owszem, lubi, budzi się przeważnie raz między 24 a 2 w nocy. Przyzwyczajona do słodziutkiej pysznej herbatki tez pluła wodą, ale w końcu zajarzyła, ze albo to albo nic. Czasem zrobię jej herbatkę, ale to wyjątek jak ząbkuje, tak na pocieszkę szybsze uspokojenie, no i raz nie zawsze, dwa nie ciąż a trzy to jeszcze nie uzależnienie:-D:-D:-D

Ja też jestem na tabletach, na Cilest dokładnie. Biorę je od 16 roku życia , przerw było nie wiele, pierwsza po 3 latach zażywania, druga żeby oczyscić organizm i zajść w ciąże-no i zaszłam, urodzilam wykarmiłam i wróciłam do Cilest. Jestem z nich bardzo zadowolona.

A&E no dużo zdrówka kochana, alez Cie rozłożyło, bidulko...

MH wiem cos o samotnych wypadach pełnych stresu. Współczuję teatrzyku, ale jak widzimy żyjesz więc dałaś radę! Dzielna dziewczyna!

No to moge się w końcu przywitać.
Biedny mój Piciu o 7 wrócił z pracy i o 13 wyszedł do pracy. Mają tyle roboty, ale nie ukrywam cieszę się, bo ma płacone za godzinę, więc wspieram ile mogę , niech pracuje na ten ciężki chleb.
Mała zasnęła o 12 więc liczę, że o 14 wstanie, wyszykujemy się, posprzątam ( odwrotnie ), zakupy i do mamy. Dziś u mamy Monia będzie, w końcu ją na kawuche wyciągnęłam. Widziałam sie z nią w weekend ( zapomniałam Wam powiedzieć ) ależ świetnie wygląda. Głowa do góry, pierś do przodu, przytyła o jeden rozmiar, no bomba. Tabletki zmieniła, bo tamte za silne na dłużej a te nie takie skuteczne, ale jest nienajgorzej!!!

LUNA kochana znam ten bol moj tez dzisiaj przyszedl rano o 6 z nocki a o 12 30 jechal znowu do roboty:no::no::no:

ja nafaszerowalam sie tabletkami i spalam ok 2 godziny tak wiec troszke mi lepiej ale jeszcze to nie jest to:no::no::no:
Emily na szczescie tez jeszcze spi wiec mam jeszze spokoj i moge cos w domu porobic bo w srode jedziem do PL a mi z kosza do prania az sie wysypuje tyle sie znowu nazbieralo:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A, no i Niki wazy 5630 i ma 62 cm :tak:
Ale rośnie jak na drożdżach,jak byliśmy na chrzcinach to mały z 7 czerwca i ważył 2430 i teraz tak z 5300 i też ubranka na 62 dopiero nosi i na butelce jest,więc mam porównanie do Twojej Aniczki.:tak:
A tak w ogóle witam:tak:,niedawno z parapetów poschodziłam,podłogi pomyte,jeszcze tylko kurze w salonie i odkurzyć i luzik.@ daje popalić niemiłosiernie:crazy:.
Na obiad kluseczki z truskawkami i kapuśniaczek później ugotuję.Julu padł,bo z ciocią poszalał.

Słyszałyście o nowych pieluszkach Pampers?O kod pisać na PW lub GG.Mi przysłali dzisiaj 2 pieluszki:tak:
Pampers Premium Care

Do góry