Anabuba ciesze się ze akumulatory przyzwoicie podładoane, a o swojego się nie martw-będzie taki jak mu karzesz, hihi.No i oczywiście, że nie przejmuj się tymi dziwakami, ami tak mają, że kobita na sznurku w kuchni, to nie potrafią zrozumieć,że ktoś ma jednak prawa.
Wiktoria, moja dostawała herbatkę w nocy i mleko póki zęboli nie dostała, ale jak wyszły to już walczyłam , żeby nie chciała, no i długo walczyłam. Od podjadanie mleka i kaszki odzwyczaiłam ją niechcący-załatwiłam nową butelkę do kaszki która niby super to jej nie podpasiła, stara schowałam, więc juz w ogóle na jedzenie się nie budzi. Popijać w nocy to owszem, lubi, budzi się przeważnie raz między 24 a 2 w nocy. Przyzwyczajona do słodziutkiej pysznej herbatki tez pluła wodą, ale w końcu zajarzyła, ze albo to albo nic. Czasem zrobię jej herbatkę, ale to wyjątek jak ząbkuje, tak na pocieszkę szybsze uspokojenie, no i raz nie zawsze, dwa nie ciąż a trzy to jeszcze nie uzależnienie

Ja też jestem na tabletach, na
Cilest dokładnie. Biorę je od 16 roku życia , przerw było nie wiele, pierwsza po 3 latach zażywania, druga żeby oczyscić organizm i zajść w ciąże-no i zaszłam, urodzilam wykarmiłam i wróciłam do Cilest. Jestem z nich bardzo zadowolona.
A&E no dużo zdrówka kochana, alez Cie rozłożyło, bidulko...
MH wiem cos o samotnych wypadach pełnych stresu. Współczuję teatrzyku, ale jak widzimy żyjesz więc dałaś radę! Dzielna dziewczyna!
No to moge się w końcu przywitać.
Biedny mój Piciu o 7 wrócił z pracy i o 13 wyszedł do pracy. Mają tyle roboty, ale nie ukrywam cieszę się, bo ma płacone za godzinę, więc wspieram ile mogę , niech pracuje na ten ciężki chleb.
Mała zasnęła o 12 więc liczę, że o 14 wstanie, wyszykujemy się, posprzątam ( odwrotnie ), zakupy i do mamy. Dziś u mamy
Monia będzie, w końcu ją na kawuche wyciągnęłam. Widziałam sie z nią w weekend ( zapomniałam Wam powiedzieć ) ależ świetnie wygląda. Głowa do góry, pierś do przodu, przytyła o jeden rozmiar, no bomba. Tabletki zmieniła, bo tamte za silne na dłużej a te nie takie skuteczne, ale jest nienajgorzej!!!