reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

irlandia.....mowilam ze nie ma obaw..masz czas...jak skonczy 4 miesiace i nie bedzie trzymal glowki to ten nie panikuj...patryk z dnia na dzien poprostu zaczol to robic...i tez jest duzy...i glowe tez ma duuuza ::)

anaconda.....3 miesiace cyc i 2 juz butelka

Mija...tez tak mysle ze powodem jest to ciagle wiercenie

reklama
hej mamusie:)
Irlandia to świetnie,że wszystko dobrze po wizycie :) na pewno się martwiłaś....
Joanna wczoraj Oskar ulał sporo 3 razy- musiałam zmieniać pościel-bo jak zasypia, to sie turla i często na brzuszku ląduje...a tak w ogole to maly mial 2 takie dni ze ciagle ulewal, ze nie bylam pewna,czy mu cos w zoladku zostalo...ale pediatra poowiedzial,ze dzieci czasami maja taki okres ulewania i nie ma sie co martwic :) przechodzi samo:)
a u nas byla burza i fajne powietrze jest :)

a co do zdrabnianai to lekazre teraz twierdza ze dzieci sie ucza zlej wymowy i dlatego trzeba mowic pelnymi poprawnymi zdaniami
paranoja jakos do mnie mowili zdrabniajc i ciumkajc i niemam problemu z mowieniem :D :D :D :mad: :mad:

do mojej chrzesnicy gadali wlasnie tak i mala ma 7 lat idzie od wrzesnia do szkoly, a ja jej w wiekszosci naszych rozmow nie rozumiem; cos w tym jest jednak ::)

DIEŃDOBEREK ZIEWCZYNY    !!!!!

Czy ktos tu wspominal o kawusi??? bo ja juz mam ja na biorku....wiec jezeli ktoras z was ja ma jeszcze to wypijamy w toarzystwie....

bardzo ciesze sie z osiagniec WASZYCH  POCIECH  ale wybacznie mi niebede wymieniac imion
wkarzdyn sazie wszystkim brzdacom gratulacje swych osiagniec i zycze aby jeszcze bardziej milo zaskakiwaly swe mamuski

reklama
BURZA ,BURZA, DESZCZ WODA Z NIEBA........CO TO TAKIEGO????????JA JUZ ZAPOMNIALAM I JAK KTORAS MA COS TAKIEGO POD REKA TO PRZEPCHNIJCIE JA DO MNIE NAD GLOWE.........!!!!!!

No niestety u nas niepada i jest okropny skwar.....dzis kolejny okropnie goracy dzien (36 stopni w cieniu 2 m dan ziemia )
wiecie lubie cieplo ale bez przesady choc w sumie to lepsze suszenie ciuchow na slonku niz butow w mroz? nie

a co do mowienia do dziecka to ja caly czas jestem i kazdemu zwracam uwage nawet obcemu zeby czysto i wyraznie mowil do mojej Toski i tak bylo tez przy Mateuszu, ja kazda rzecz wykonywana przy dziecky to mowilam jemu co robie i po co i wogule bardzo duzo i musze wam powiedziec ze Tygrys majac rok juz dosc ladnie mowil duzo wyrazow a majac 2 lata to gadal zdaniami i czysto bez zdrobnien i jakis przekretow......wyrazowych oczywiscie

Do góry