reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczyny

dawno mnie nie było a widze że o ulewaniu mowa Maja jak czaczeła siedzieć to było strasznie w życiu tyle nie ulewała ale pewnego dnia - zjadała już calyteńka butlę po czubeczek i 6 miarek kaszki - postanowiłam to zmienić i na 6 miarek kaszki wody było o ok 70- 80 ml mniej jest gestsze jedzenie i praktycznie już nie ulewa . Czasem odrobinkę ale nie ma co porównywać z tym co było

reklama
u mnie co do ulewania to niemialam raczej problemu jedynie jak Toska zaczynala gardlo lapac to wtedy odrazu bylo zwracanie ,a ja juz wiedzialam ze jest chora ,cale szczescie ze mnie to ominelo ,no w koncu ona chyba je z glowa bo nauczyla sie juz od dawien dawna ze w butelce musi zawsze troszke zostac,chyba to co mialo by sie ulac albo inteligencja juz sie pojawia??????zreszta ona jak na siebie duzo niewypija bo na wieczu to zjada 240 mleka z kaszka i kleikiem ( wymieszane coby za slodkie niebylo)

My też już na nogach, Maja szaleje od godz.7.30 i teraz to już za żadne skarby nie da się położyć, cały czas musi siedzieć i to sama, jeszcze trochę się chwieje, ale przewrócić się nie przewraca. A jeśli chodzi o ulewanie to nigdy nie ulewała, ale też bardzo dużo nie je, często ale za to mniejsze porcje. U nas znowu żar się leje z nieba i nie ma czym oddychać, ale sąsiadka mówiła,że na dzisiaj zapowiadali deszcz, więc z utęsknieniem czekam ;D ;D ;D

Dzięki dziewczyny!
My na nogach już od 5:15. Po śniadaniu, kawce (bez kofeiny) i spacerku. Dziś w Łodzi nie ma słońca ale jest bardzo parno. Będzie burza i oby po burzy sie poprawiło! Temperatura dochodzi do 30st bez słońca!!!
Joanna@ lekarka powiedzała to samo - Olo jest duży i wszystko będzie później.
Kończę bo Olo chce pomarudzić.
Pa! :-*

Olek usnoł dał mi troche wytchnienia.... w nocy była burza ..obudziła synka w związku z czym kolejna noc z atrakcjami... a po tej burzy to i tak się nic nie zmieniło ----p---a---r---ó---w---a ---

Coś tu dzisiaj pustki, chyba każdy zajęty, a my siedzimy w domku, Maja śpi, mąż w pracy a ja przy komuterze, obiad ugotuję później bo najpierw muszę iść do sklepu, więc trzeba zaczekać,aż dzieciątko się obudzi, jak ja bym chciała,żeby tak lunął deszcz

WODY I CHŁODNEGO POWIETRZA!!

...

Załączniki

• 11 lipca 2006 po kąpieli.jpg
    11 lipca 2006 po kąpieli.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Shoomna_a super zdjęcie, my dzisiaj bylismy na rynku i kupilismy czapki jedna ja drugą babcia ;D ;D
Mały wyglada super ja jutro smigam do roboty jak pomysle to padam z nog, ale trudno trzeba, najgorsze jets to ze mały dostał jakies wysypki wyglada na potowki ale nie jestem pewna, ma ja na karku i pod szyja a jutro lekarz przyjmuje od 13 a ja na 14 do pracy chyba babcia z nim pojdzie
110738.jpg

Do góry