reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zrywa się wiatr, mam nadzieję,że przywieje do nas burze, bo mam dość tych upałów. Jakby któremuś dziecku robiły się potówki to znalazłam na nie świetny pomysł, jak tylko się zaczynają pokazywać myję niunię w balneum hermal plus i od razu znikają ;D ;D ;D

reklama
nareszcie chwilka...maly sam sie buja w foteliku pewnie zaraz usnie...polecam ...tak kopie ze sam usypia od tego bujania..hahhaha

czekam jak na zbawienie kiedy maly odwroci sie zpowrotem
::)

Moja mała też zasnęła, ale przed snem musiałam jej obniżyć poziom w łóżeczku (dostawała skubaniutka do karuzeli i ciągnęła zabawki z całych sił, bałam się,że urwie i spadnie jej na główkę) i założyć ochraniacz do łóżeczka (tak się wierci,że ciągle uderza główką o szczebelki). Teraz już śpi bezpiecznie a ja jestem spokojna ;D ;D ;D.

ja mam ochraniacze ale maly traktuje to jak zabawke i ciagle mi to zrywa :( karuzela to juz yle ze 6 razy na jego glowce ::)

bylismy nad morzem i bylo superowo :)
teraz wszyscy padamy :) malego przetrzymuje do kapieli i mam nadzieje ze szybko usnie hihi
milego wieczorku :laugh:

Klaudia strasznie czesto sie krztusi gdybym niebyla w poniedzilek u pediatry to bym pomyslal ze ma kaszel
pani doktur powiedzial ze to normalne bo produkuje duzo sliny ale
az tak czesto ???
Dzis sie juz martwilam ze sie mioze pzreziebila przez ten upal
Czy wasze bable tez sie tak krztusily ???

Olo też często się krztusi właśnie ślinką. A dziś prawie cały dzień spał a wprzerwach był marudny. Teraz usnął o 18tej i cały czas śpi. Jestem w szoku, bo do tej pory jego drzemki trwały nie dłużej niż pół godziny... To chyba ta duchota... A w nocy będzie szalał... Oj przechlapane...
Izabelka jak ja Ci zazdroszcze! Uwielbiam morze. Fajnie że wycieczka się udała.
Dziewczyny! Dzidzie śliczne! ;D :-*

reklama
u mnie wlasnie pada letni deszczyk :D :D jednak mnie nie opminela ta chmurka
widze deszcze pierwszy raz od juz nawet nie pamietam kiedy :D ???

Irlandia Klaudia po kąpieli tez zasnela wczesniej ale caly dzien tez byla marudna jak nigdy ???

Do góry