reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochane jestem cała w skowronkach.:-):-):-):-):-)
Teściwa wczoraj miała wreszcie dobre wyniki w szpitału.
Dziś przed obchodem ordynator powiedział,że ją będą operować.
Darek teraz zadzwonił,że teściwa już po operacji :szok::szok::szok::szok:.
Wszystko dobrze poszło.Wybudziła się bez problemu.
Darek już z Nią rozmawiał.:szok::-D:-D:-D:-D
YUPPIIIII

reklama
cóż kto ma pszczoły ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród:-D
nic dodać nic ująć, no skąd ja znam takiepodchody i zachody i na koniec rozgrzani ale wnerwieni idziemy spać!

Facet tak się wepchał samochodem koło mojego że myślałam że go zabiję. Dosłownie centymetr go dzielił od mojego i jeszcze drzwi otworzył i moje porysował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdjęcie wczoraj zrobiłam i muszę wrzucić na kompa i rozjaśnić trochę i jeszcze tej rysy zdjęcie muszę zrobić, ale jak go dzisiaj dorwę to nie wiem co mu zrobię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wpieniona chodzę że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: będzie płacił a jak nie to na policję z tym pójdę a tyle mam tam znajomych że będzie płacił za cały lakier :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic sie nie denerwuj, albo zaplaci, albo pojdziesz na policje. Najważniejsze, ze masz to udokumentowane, zostaw mu karteczke za wycieraczka ze swoim tel i on niech sie teraz poci.

YUPPIIIII
Również się cieszę!

Mała wołała do łózeczka a teraz spać nie chce, no co jest?
Zakupy zaliczone, naet coś dla siebie kupiłam-balsam do ciała -na tłuszczyk, hihi. Generalnie mam Tajwan w domu, obiad w lesie a o niczym nie mysle, tylko ze nie mam co zalozyc na górę na ten koncert. Tzn kurtka, bluza stanik:-D, ok, ale pod bluzę nie mam czarnego dekoltu na krótki albo na ramiączkach. Kupować? Nie bardzo mam kiedy i za co. W koncu wyjdzie na to ze nie pojade, ale bym byla zla!

Witam was moje dziopki :tak::tak::tak::tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wstyd mi ze odzywam sie po tak dlugim czasie ale nie jestem w stanie
mam totalna masakre, i musze sie z nia uporac, dzis moj m przyjezdza wiec mam nadzieje ze bedzie ok, bede sie starala zeby zostal juz w domku i nie wyjezdzal :no::no::no:
a jak prosby nie podzialaja to nie wiem przywiaze go do kaloryfera :tak::tak::tak::tak:

przepraszam ale nie nadrobie, jak to jest ze jak ja jestem to wtedy zadna nie pisze a jak mnie nie ma to nie jestem w stanie nadrobic :eek::eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

w kazdym badz razie do piatku mam zwolnienie wiec jestem:tak::tak::tak:

zobaczcie jakie mam ciekawe zajecia :tak:
asia fajnie wyjdziesz z domu do ludzi zawsze to coś innego jak spacerki zakupy pranie gary lekcje........super bardzo się cieszę:tak::tak:
YUPPIIIII
as wreszcie dobre wieści superrrrrr:tak::tak::tak:ucałuj mamę od nas i życzymy dużo zdrówka i szybkiej regeneracji sił:tak:
a gdzie reszta cytatów:szok::szok::szok::szok:
beata dobrze że masz zdjęcia jak nie zapłaci smigaj z tym na policję:tak:
lunka no pod kurtkę stanik który potem rzucisz na scenę:-D:-D:-Dpiciu bedzie zachwycony wiedząc że pod ta kurtka nic nie masz;-);-);-)i ani mi sie tu waż mysleć o tym że na ten koncert nie pójdziesz:no::no::no:
wyprasowałam wszystko łazienkę sprzątnełam na zycher pranko następne się kręci obiadek się pichci no wyrobiona jestem prawie:tak:synuś zadzwonił ze jest objedzony na maxa bo z okazji dnia chłopaka pani na ostatniej lekcji zamówiła 10 duzych pizz i zajadali popijając sokiem więc pewnie obiad zje z pietruszką na kolację:-)
antek sie wyspał po 40 miinutach ale na szczęscie wstał w super humorku:tak:zaraz będziemy sie zbierać po julię do szkoły:tak:
agunia i jak rozmowa z szwfem przedłużyli ci umowę????????może jakaś podwyżka???

Witam was moje dziopki :tak::tak::tak::tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wstyd mi ze odzywam sie po tak dlugim czasie ale nie jestem w stanie
mam totalna masakre, i musze sie z nia uporac, dzis moj m przyjezdza wiec mam nadzieje ze bedzie ok, bede sie starala zeby zostal juz w domku i nie wyjezdzal :no::no::no:
a jak prosby nie podzialaja to nie wiem przywiaze go do kaloryfera :tak::tak::tak::tak:

przepraszam ale nie nadrobie, jak to jest ze jak ja jestem to wtedy zadna nie pisze a jak mnie nie ma to nie jestem w stanie nadrobic :eek::eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

w kazdym badz razie do piatku mam zwolnienie wiec jestem:tak::tak::tak:
oj kochana co się dzieje????????? czemu nie chcesz żeby M już wyjeżdżał????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie drogie mamy :)
jeżeli zdecydowałyście się zostać z dziećmi w domu i macie jednocześnie ochotę oderwać się od codzienności, posiadacie odrobinę cierpliwości i motywacji to zapraszam na moją stronę, która jak myślę może każdą z Was bardzo zainteresować. Czy słyszałaś już może o grupie MojeOri? Jest to grupa konsultantek Oriflame działających wg nowej metody OriNet.
Dzięki niej można zarabiać pieniądze pracując głównie w Internecie. Na początku na drobne przyjemności, z czasem na utrzymanie rodziny i więcej. I to wszystko praktycznie bez jakichkolwiek nakładów finansowych oraz bez narzuconych zobowiązań. Od Ciebie zależy kiedy i ile czasu w to zainwestujesz oraz jak dużo chcesz zarobić pieniędzy. Autorką i pomysłodawczynią tego sposobu jest Ewa, która również ma dom i dwójkę dzieci na głowie. Udowodniła, że można pogogdzić macierzyństwo i bezpieczną pracę. Jeżeli jesteś zainteresowana zapraszam Cię na moją stronę – tam możesz zgłosić się po darmowe Vademecum, z którego dowiesz się jak i ile można zarobić. Jeżeli zdecydujesz się do nas dołączyć możesz liczyć na moją pomoc na każdym kroku :)

Adres mojej strony to: mojeori.pl - Cała prawda o Oriflame!

Pozdrawiam i zachęcam wszystkie mamy :)
Będąc w domu z dziećmi zaoszczędzisz pieniążki wydane na opiekunkę, a przez ten czas jednocześnie będziesz mogła rozwinąć się w Oriflame. W razie wątpliwości pisz: jowita.mojeori@gmail.com

trzymaj się kochana porozmawiaj ze swoim M szczerze wieczorkiem powiedz mu o swoich obawach problemach mam nadzieje że zrozumie i zostanie w domu z tobą:tak:
on mnie rozumie ale nie wiem czy bedzie sklonny zostac w domu :sorry::sorry::sorry:
tzn on jak on ale jego szef raczej mu nie pozwoli :no::no::no::no:
mysle ze bede musiala sie chyba sama z tym wszystkim zmierzyc :crazy::crazy::crazy::crazy:
a tak bardzo nie chce, boje sie

reklama
A ja się za obiad biorę bo widzę że sam się nie zrobi
As super że operacja udana i teściowa dochodzi do siebie
Joanna ciekawe czy nie ciekawe te zajęcia to jednak jakaś odskocznia od codzienności

Do góry