reklama
No to niezle sobie pospalas KochanaWitam i ja unas nocka spokojna wyspalismy sie pobutka jakoś przed 7:00 teraz Kamilka usypiam bo strasznie spiący juz była wczoraj wieczorem zasnełam z dziecmi o 20:00

Ja powoli zmykam bo mlode sie nie ubraly do konca i musze nam zrobic herbatke:-);-)
A co sie stalo????Dziewczyny, a slyszałyście o tym cudzie pod Warszawą? Będą dziś o tym mówić w ddtvn.
Ja nic nie slyszalam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też nie słyszałamDziewczyny, a slyszałyście o tym cudzie pod Warszawą? Będą dziś o tym mówić w ddtvn.

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
ja tylko na sekundkę
Spałam dzisiaj do 8 
Madeuska, mi się brzuch nie opuścił, po prostu wody odeszły
Luna, jaki cud ?
Dowika, super, ze M przyjedzie
Dzieciaki będą sie cieszyć 
ja tylko na sekundkę

Madeuska, mi się brzuch nie opuścił, po prostu wody odeszły

Luna, jaki cud ?
Dowika, super, ze M przyjedzie

anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana
Maja ma cały zapchany nos ale na szczęście gorączka spadła. Ciekawa jestem co jej da lekarka, oby to nie był znowu jakiś antybiotyk

U mnie w domu też bajzel jak diabli, zaraz biorę się za sprzątanie a potem do lekarza. Nie chcę iść z rana bo wydaje mi się że teraz najwięcej ludzi a u nas nie ma na godzinę tylko jak kto przyjdzie to czeka w kolejce

Ja też o żadnym cudzie nie słyszałam

A szczypiorki faktycznie będą miały niespodziankę
Maja ma cały zapchany nos ale na szczęście gorączka spadła. Ciekawa jestem co jej da lekarka, oby to nie był znowu jakiś antybiotyk

U mnie w domu też bajzel jak diabli, zaraz biorę się za sprzątanie a potem do lekarza. Nie chcę iść z rana bo wydaje mi się że teraz najwięcej ludzi a u nas nie ma na godzinę tylko jak kto przyjdzie to czeka w kolejce

Ja też o żadnym cudzie nie słyszałam

A szczypiorki faktycznie będą miały niespodziankę
luna665
Mama grudniowa 2007
N, to wystarczy obejrzec tvn 
A mój właśnie mnie poinformował, że nie wróci szybciej niz po 18, masakra. Teraz to juz w ohóle nie chce mi się nic robić, a musze wyjsc na zakupy, bo ani na obiad ani nawet smarowania nie mam.
http://deser.pl/deser/1,97052,7093831,Cud_w_Sokolce__hostia_zamienila_sie_w____cos_dziwnego.html
A mój właśnie mnie poinformował, że nie wróci szybciej niz po 18, masakra. Teraz to juz w ohóle nie chce mi się nic robić, a musze wyjsc na zakupy, bo ani na obiad ani nawet smarowania nie mam.
http://deser.pl/deser/1,97052,7093831,Cud_w_Sokolce__hostia_zamienila_sie_w____cos_dziwnego.html
wiktoria12
Mama i żona :)
Oglądałam i czytałam no dziwne to jest 
Co wy o tym myslicie

Marta1981
Rodzyneczka
Witam!
Chodziłam po decyzję z rodzinnego ale jeszcze nie ma,bo literkami wydają i dopiero na B są a gdzie mi do K
.
Na obiad będą kopytka,bo ziemniaki wczorajsze mi zostały.
Anabubka,kończyłam agronomię na Uniwersytecie Przyrodniczym
ale praca nie złożona i dyplomu brak

.
Dowkiluś,niespodzianka niesamowita;-)
.
O cudzie czytałam i w radio słyszałam
i wolę się nie wypowiadać
.
Miłego dnia lasencje;-)
.
Coś mi farbą zaczęło zalatywać
,dotykam a tu grzejniki cieplutkie
:-):-).
Chodziłam po decyzję z rodzinnego ale jeszcze nie ma,bo literkami wydają i dopiero na B są a gdzie mi do K

Na obiad będą kopytka,bo ziemniaki wczorajsze mi zostały.
Anabubka,kończyłam agronomię na Uniwersytecie Przyrodniczym

Dowkiluś,niespodzianka niesamowita;-)

O cudzie czytałam i w radio słyszałam

Miłego dnia lasencje;-)

Coś mi farbą zaczęło zalatywać

reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Ja zawsze jestem w takich sytuacjach sceptyczką, możecie mówić mi TOMASZU, hihi
Pogoda całkiem całkiem i albo wypad do bratowej, albo w końcu umówię się z przyjacielem.
Odrywam się siłą od BB, no nic przez to nie zrobię. Nadal leci Radek, płyta o miłości.............
Pogoda całkiem całkiem i albo wypad do bratowej, albo w końcu umówię się z przyjacielem.
Odrywam się siłą od BB, no nic przez to nie zrobię. Nadal leci Radek, płyta o miłości.............
Podziel się: