reklama
witajcie babeczki popoludniem!!!!!!
u nas straszny wiater wieje ale ogulnie super pogoda .....bylismy na dosc dlugim spacerku z siastra i jej najmlodszym czyli dwoma wozami ,ja juz siedze najedzona w domku ,moja TOSKA teraz spi a ja mam wolna chwilke dla siebie
czy tu ktos jest co bym sama niebyla??????
Joaska no witamy spowrotem,tylko juz teraz to z ciebie pewnie murzynka jest!!!! no ale co tam murzynke tez witamy i sciskamy a jak tam maly ,podobalo mu sie na plazy ,ze tyle pisku mial ????a wogule to czekamy na pelna sesje zdjeciowa i relacje ,no tylko bez opowiesci nocnych....... ;D
>
u nas straszny wiater wieje ale ogulnie super pogoda .....bylismy na dosc dlugim spacerku z siastra i jej najmlodszym czyli dwoma wozami ,ja juz siedze najedzona w domku ,moja TOSKA teraz spi a ja mam wolna chwilke dla siebie
czy tu ktos jest co bym sama niebyla??????
Joaska no witamy spowrotem,tylko juz teraz to z ciebie pewnie murzynka jest!!!! no ale co tam murzynke tez witamy i sciskamy a jak tam maly ,podobalo mu sie na plazy ,ze tyle pisku mial ????a wogule to czekamy na pelna sesje zdjeciowa i relacje ,no tylko bez opowiesci nocnych....... ;D
Izabelka
Oski i Wercia
a wiec:
konkurs "mama i dziecko na okladce"
-przeslac zdj na ktorym jestes razem z dzieckiem - malec w listop 2006 nie moze miec mniej niz 5 mscy nie wiecej niz rok; zalaczyc kupon z gazety;do 25 sierpnia;
zdj pojawi sie na swiatecznej okladce pisma; sesja zdj na cd; wyjazd rodzinny o wart. 2600 w okresie luty-sierp 2007;torba podrozna avent;
-sa 2 etapy
-3 nagrody; 2 pozostale o wart. 1004 i 515 zł
konkurs "mama i dziecko na okladce"
-przeslac zdj na ktorym jestes razem z dzieckiem - malec w listop 2006 nie moze miec mniej niz 5 mscy nie wiecej niz rok; zalaczyc kupon z gazety;do 25 sierpnia;
zdj pojawi sie na swiatecznej okladce pisma; sesja zdj na cd; wyjazd rodzinny o wart. 2600 w okresie luty-sierp 2007;torba podrozna avent;
-sa 2 etapy
-3 nagrody; 2 pozostale o wart. 1004 i 515 zł
nikita000
AGATKA
czesc dziewczynki
wiecie co numer stulecia wam powiem
niedadza naszej Kaludi chrztu !!!!!!
wiecie co numer stulecia wam powiem
niedadza naszej Kaludi chrztu !!!!!!
nikita000
AGATKA
musimy najpierw wziac koscielny poprostu niemam pytan

jak mnie ten proboszcz w kur........................
jak mnie ten proboszcz w kur........................
nikita000
AGATKA
i nastepny wydatek

reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
ten konkurs w gazecie Mam dziecko to juz nie dla mnie bo mniejszy ma poltora roku a starszy prawie szesc lat a wiec odpada
Podziel się: