reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie babeczki popoludniem!!!!!!
u nas straszny wiater wieje  ale ogulnie super pogoda .....bylismy na dosc dlugim spacerku z siastra i jej najmlodszym czyli dwoma wozami ,ja juz siedze najedzona w domku ,moja TOSKA teraz spi a ja mam wolna chwilke dla siebie
czy tu ktos jest co bym sama niebyla??????

Joaska no witamy spowrotem,tylko juz teraz to z ciebie pewnie murzynka jest!!!! no ale co tam murzynke tez witamy i sciskamy a jak tam maly ,podobalo mu sie na plazy ,ze tyle pisku mial ????a wogule to czekamy na pelna sesje zdjeciowa i relacje ,no tylko bez opowiesci nocnych....... ;D :p >:D

a wiec:
konkurs "mama i dziecko na okladce"
-przeslac zdj na ktorym jestes razem z dzieckiem - malec w listop 2006 nie moze miec mniej niz 5 mscy nie wiecej niz rok; zalaczyc kupon z gazety;do 25 sierpnia;
zdj pojawi sie na swiatecznej okladce pisma; sesja zdj na cd; wyjazd rodzinny o wart. 2600 w okresie luty-sierp 2007;torba podrozna avent;
-sa 2 etapy
-3 nagrody; 2 pozostale o wart. 1004 i 515 zł

Izabelka no to juz nie dla mnie bo moja Wiktorja ma juz ponad 2 latka wiec wy macie wysylac no i klucic sie o wygrana
POWODZENIA...............

dzięki:)
mały marudny, chyba po szczepieniu...
czy znacie jakiś domowy sposób na uczulenie na słonce- mam na rekach krostki; biore wapno...

reklama
Do góry