reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
wrocilam..............czy jeszcze ktos mnie pamieta???????????//
shady
Fanka BB :)
ja mam takie do nauki chodzenia, z taka smyczanikita000 pisze:dziewczynki ja moja gondole biore w pol i siup po schodach a potem mam winde na 1 pietro sie nie najezdze ale zawsze wygodniej
Shady ja tez z piesem przeciez musze wychodzic a o jakich szelkach mowilas ??? do łózeczka ???
Joaska hellloiooooo jasne ze Cie apmietamy??? gdzies sie szlajala ???
Izabelka
Oski i Wercia
witam wszystkie mamusie!
Joaśka jak wakacje? odpoczełaś
??
bylismy na szczepieniu, wolne na pol roku
dobiliśmy 8 kilo
my jak się przeprowadzimy to na 2 piętro trzeba będzie tachać wózek, ale myślę że spytam się sąsiadów czy można na dole zostawiać to byłoby duże odciążenia dla mnie
Joaśka jak wakacje? odpoczełaś
bylismy na szczepieniu, wolne na pol roku
my jak się przeprowadzimy to na 2 piętro trzeba będzie tachać wózek, ale myślę że spytam się sąsiadów czy można na dole zostawiać to byłoby duże odciążenia dla mnie
shady
Fanka BB :)
ja nawet jakby mozna bylo balabym sie zostawiac wozek na dole, wiec musze targac na 2 pietro niestety.... 
slyszalyscie o konkursie na BB Jelpa??? fajna sprawa ale nagrody kijowe, proszek do prania to sobie moge sama kupic a smyscze i inne firmowki to zadna atrakcja, nie lubie reklamowek brrrrrrr
slyszalyscie o konkursie na BB Jelpa??? fajna sprawa ale nagrody kijowe, proszek do prania to sobie moge sama kupic a smyscze i inne firmowki to zadna atrakcja, nie lubie reklamowek brrrrrrr
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby bylo super, jak sie pozbieram to napisze wszystko i powklejam fotki................do pozniej!!!!
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witam
co do knkursu Jelp to jak tam wyslac zdjecie bo chcialam wyslac ale nie wiem gdzie
co do knkursu Jelp to jak tam wyslac zdjecie bo chcialam wyslac ale nie wiem gdzie
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Spoznilam sie jest juz po konkursie zostalo tylko glosowanie
reklama
Podziel się: