reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nikita000 pisze:
dziewczynki ja moja gondole biore w pol i siup po schodach a potem mam winde na 1 pietro sie nie najezdze ale zawsze wygodniej
Shady ja tez z piesem przeciez musze wychodzic a o jakich szelkach mowilas ??? do łózeczka ???
ja mam takie do nauki chodzenia, z taka smycza :)) ale mozna chyba kupic takie do wozka i nimi przyczepic malego zeby nie wypadl i juz

Joaska hellloiooooo jasne ze Cie apmietamy??? gdzies sie szlajala ??? ;):p

witam wszystkie mamusie!

Joaśka jak wakacje? odpoczełaś :)??

bylismy na szczepieniu, wolne na pol roku :) dobiliśmy 8 kilo :D

my jak się przeprowadzimy to na 2 piętro trzeba będzie tachać wózek, ale myślę że spytam się sąsiadów czy można na dole zostawiać to byłoby duże odciążenia dla mnie ;)

ja nawet jakby mozna bylo balabym sie zostawiac wozek na dole, wiec musze targac na 2 pietro niestety.... :(

slyszalyscie o konkursie na BB Jelpa??? fajna sprawa ale nagrody kijowe, proszek do prania to sobie moge sama kupic a smyscze i inne firmowki to zadna atrakcja, nie lubie reklamowek brrrrrrr

Joaska...wlasnie ostatnio sie zastanawialam gdzie ty sie podziewasz???...a ty sie wakacjowalas...czekam na pelna relacje :)

reklama
ja też się spóźniłam :( ale mam zamiar brać udział w konkursie z magazynu "Mam dziecko"- 1 nagroda o wartości 3 tyś ;)

Do góry