reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no nie robcie mi tego!!!!!
moj mezczyzna poszedl na pilke wiec sama w domciu zostalam!!! jsorbek biedrona!!!!!!!!!
szybko siadajcie!!!!!!

reklama
ciesze sie ze poprawilam ci nastroj!!!!!!!!
ja za to mam podly! slubny poszed se na pilke i zawsze po pilce spotykalismy sie w barze i kumpele tez a tu zadna nie idzie ona mi nic nie powiedzial zebym przyszla a na piwko idzie bo kaske wziol a mi sie tak chce wyjsc..........

wiem wiem nie mam suwaczka!!!! ale po prostu nie umiem go wstawic!
hubert ma 14 miesiecy! czyli juz kawaler bo skonczyl rok!!!!!!!!!!!!!!!

no tak to jest i tak masz dobrze bo w sumie często gdzieś wychodzicie a my bardzo rzadko ,jak ostatnio mieliśmy wyjść to teściowa bardo żle się poczuła ona jest bardzo chora i nici z wyjścia.14 miechów to już przystojny chłopak :) :)

No to już uciekam bo mąż na nockę idzie i czeka na mnie w łóżeczku ::)Dobranoc mordziulka ,a ten suwaczek podobnie się wstawia jak zdjęcie trzeba adres skopjować i wstawić w podpisie tam gdzie masz dane publiczne na twoim kącie.Ale to ci w wielkim skrucie napisałam mi pomogła też jedna mamuśka

no niby tak ale mi sie wydaje ze i tak nie czesto wiesz ja mam ten plus ze mama zostanie ale teraz nigdzie nie bylismy tak jak pisalam ze na ostatki zer w sobote to jednak nam sie nie chcialo! wczoraj to bym poszla ale michalstwierdzil ze lepiej jak film obejrzymy  no i za chwilke ja tez juz nie mam ochoty a dzis wiem ze bedzie w barze i zawsze mnie wolal no chyba ze sie poklucimy! a dzis nic-moze dlatego ze moja siostra byla albo wiedzial ze pewnie przyjde???????? nie wiem sama ale pujde bo mi sie chce! i tak pewnie bede pierwsza od niego. a moze zadzwoni jak bedzie wychodzil!!!

reklama
No i nie wyszło mi. wpisz w wyszukiwarkę BUTELKOWE DYLEMATY i tam jedna dziewczyna podała mi ten wątek i tam jest kliknij na niego to tam jest bardzo fajnie opisane. powodzenia

Do góry