reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Matko, weszłam na wątek w którym ejst artykuł o itych dzieciach. O żesz ***** (przepraszam) , zabiłabym normalnie , świnie jedne. Normalnie aż mną trzęsie, jak tak można ??? A ja mam wyruty jak mały jęknie, a ja nie lecę od razu....

reklama
MaMalgosia pisze:
Matko, weszłam na wątek w którym ejst artykuł o itych dzieciach. O żesz (przepraszam) , zabiłabym normalnie , świnie jedne. Normalnie aż mną trzęsie, jak tak można ??? A ja mam wyruty jak mały jęknie, a ja nie lecę od razu....

też tam wlazłam ...ale niemiałam odwagi przeczytać ::) :(

Kalinko a jak tam imprezka? Chyba nie przeoczyłam nic, bo bujne życie dzisiaj i wczoraj dziewczyny prowadziły, więc mogłam coś może przegapić.

hejka!
ja juz jestem od pol godziny, ale musialam doczytac, bo wczoraj sie Panie rozpisaly i chyba stracilam watek ;)
a do tego moj mezczyzna zlozyl dzis podanie o mozliwosc wyjscia wieczorem z kumplami na piwo...hmmm..no wlasnie zlozyl pisemne podanie. czytam i rze ze smiechu. jak uruchomie skaner to Wam pokaze

reklama
Załatwiam poranna korespondencję, wczoraj mąz mnie delikatnie zachęcił na rzecz porzucenia komputera w celu podtrzymania więzi małżeńskiej. ;D
Magdalenko, impreza udała się znakomicie. Wszyscy najedzeni, zadowoleni, a ja zdobyłam pieniązki na wózek, dziewczyny z pracy sie zrzuciły. Nie ma to jak koleżanki. No, kilku kolegów też. ;D
teraz porzuce was , bo mam zamiar robić stronkę swoją....Wczoraj wspaniały fotograf Tomasz Dziubiński pozwolil mi na wykorzystanie jego zdjęć, juz 8 wkleiłam, dzis poszaleje zaraz...to link do jego galerii, polecam, fenomenalne.
http://www.tdziubinski.com

Do góry