reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dowikluś no nie kuś:-D:-D:-Da właśnie ty szukasz dalej tego paska różowego do pokoju dziewczyn???jak tak to powiedz niech ci zrobią cesję z castoramy 1 w szczecinie bo tutaj przywieźli:tak:
Dorotko pietruszka to moje określenie piotrka ja jestem malinka on pietruszka:-D:-D a skąd pytnie czy ktoś by ciebie chciał z dzieckiem????ja miałam 2 i "chciał" wiesz myślę że to kobieta inaczej patrzy :tak:owszem ja zakochalam się w pietruszce bez pmięci ale kiedy okrzepłam kiedy planowaliśmy wspólne życie to było masę pytań czy zaakceptuje dzieci? jak je będzie traktował? czy je pokocha?czy ?czy?czy? no i dużo spraw organizacyjnych bo ja przenosiłam się z innego miasta więc szkoła ?przychodnia?mieszkanie dla wszystkich?ale daliśmy radę myślę że prawdziwa miłość góry przenosi dodaje sił:tak:co nie znacza że zawsze jest różowo że nie ma zgrzytów:cool2: docieramy się nadal :tak:ale co chyba najważniejsze my prócz tego że się kochamy jesteśmy też przyjaciółmi i to chyba jest sekret tego że tyle przeciwności przezwyciężyliśmy i nadal przezwyciężmy:tak::tak:

Jak mi Oliwka da to was poczytam zaniedlugo Byla u mnei kolezanka I fajnie bylo :-)
Pozniej krotki spacer Oliwka miala dzis juz 2 drzemki jak nigdy Zadziwia mnie ta moja mala ostatnio
Imageshack - dsc01153tq
ale ma ladne oczka
Gdzie mieszkasz?
Dorota boziu jakie twoja oliwcia ma świetasne długie włosy mój Toniek jej rówieśnik jest przy niej praktycznie łysy:szok::szok::-):-):-):-):-)
mój Toniek też zasnoł i bardzo dobrze bo był już mega marudny:sorry2:
a ja mam chcice na coś słodkiego a tu echo słodyczowe w domu:cool::cool:

ja mam slodkie w domku podrzucic:sorry2::-D

Ania no czemu ty nie jesteś ze szczecina:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
cukier to był akt desperacji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój Toniek wstał a raczej został obudzony przez Adama bo mu się nie chciała kluczy wyciągnąć i zadzwonił domofonem i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no taki humor ma teraz antek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mnie brzuchol nawala zaraz sobie jakiegoś ibuproma zapodam bo w pracy wyciągnę kopyta:baffled:

Kurcze do Szczecina daleko:baffled::baffled:
Wspolczuje bolu Ja przy @ przed ciaza mialam takie bole ze szkoda gadac po ciazy wszystko elegancko jakbym nie wiedziala kiedy mam dostac i sie nie zabezpieczyla to wielkiej tragedii tez by nie bylo:-D:-D
Biedactow obudzone musi pomarudzic napewno smacznie spal a teraz trzeba sie zajac dzieciatkiem

Kurcze do Szczecina daleko:baffled::baffled:
Wspolczuje bolu Ja przy @ przed ciaza mialam takie bole ze szkoda gadac po ciazy wszystko elegancko jakbym nie wiedziala kiedy mam dostac i sie nie zabezpieczyla to wielkiej tragedii tez by nie bylo:-D:-D
Biedactow obudzone musi pomarudzic napewno smacznie spal a teraz trzeba sie zajac dzieciatkiem
hi hi Ania ja przy 2 dziecku też bym pewnie miała luzik ale 4:szok::szok::szok::szok::szok:nie nie nie :no::no::no::no:ja chcę się wreszcie wyspać:tak::tak::tak::tak: mieć więcej luzu:tak::tak::tak::tak: zero pieluch:tak::tak::tak::tak:wyrastających zębów:tak::tak::tak::tak: ślinotoków:tak::tak::tak::tak:poplamionych dywanów:tak::tak::tak::tak: ech się rozmarzyłam :-D:-D:-D:-Djeszcze jakieś 18 lat i odetchnę:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
MALINKA dobre to ze ty Malinak a On pietruszka Usmialam sie :-)
Ciesze sie bardzo ze mimo wczesniejszego niepowodzenia z twoim ex Znalaslas Pitruszke :-)
ANKA a co planujecie nasteone dziecko?

Dziekuje za komplementa o Oliwce :-)

G juz w domu Bawi sie z Oliwka Wlasnie sie z nim poklocilam :-( Ech faceci

Do góry