reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowiklus zabic to malo poprostu, ja to bym go za h*** powiesiła do góry nogami nad łożem fakira ale takim z półmetrowymi kolcami i kazała tak chłostać po jajach żeby sie jeszcze zaczął mocno bujać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie ma takiej kary na ktorą on zasłużył, nawet wszystkie razem wziete bylyby zbyt male

reklama
Natalineczka555 jestem w szoku:szok::szok::szok: ale administrator powinien to od razu zgłosić na policję, tylko żeby był jakiś ślad. nie wiem czy na forum można blokować posty żeby były niedostępne dla użytkowników, a żeby to zachować, a nie usunąć trwale i od razu na policję.

Ostatnia edycja:
może też masz okres????bo u mnie to się wtedy złośliwiec włącza i nerw i jestem czepialska:sorry2::sorry2::sorry2:
Skad wiedzialas ze mam @:tak:;-):-DSerio mam hihih
dziewczyny mam prośbę
TRZYMAJCIE JUTRO ZA MNIE BARDZO MOCNO KCIUKI :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ok 16.00-17.00 :-)

ide jutro na rozmowę w sprawie pracy więc garść szczęścia mi się przyda :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie zapomnijcie o mnie jutro :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

dowikla to praca w cukierni jako sprzedawca.:tak::tak::tak::tak::tak:
praca po 6h- 2 zmiany.
1 zmiana 8.00-14.00
2 zmiana 14.00- 20.00

i mogę pracowac ile chce tzn jeśli będe chciął pracować 3 dni w tyg to będą 3,jesli 5 to 5 dni.

i płacowo też nieźle bo 10zł/h :tak::tak::tak::tak::tak:
Mam na umowie tyle co bym zarabiała,a nie jak teraz większość daje najniższą krajową,takze plus.

i jak by sie udało to jak olika od wrzesnia pójdzie do przedszkola to jak będę miała pierwszą zmianę to zdążę ją odebrać z przedszkola a jak druga to M albo moi rodzice.
I wszystko by podpasowało.

Tylko żeby mnie przyjeli.

wiecie mam trochę stracha jednak 2,5 roku siedzenia w domu robi swoje:tak::tak::tak::tak::tak:

jedyny minus to trochę daleko.dojazd zabrałby mi ponag 1h.-autobus+tramwaj.
Ale trudno,da się przeżyć,tylko sie modlę aby mnie przyjeli.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
To ja jutro bede 3 mala kciuki Fajnie sie zapowiada ta praca Do mnie dzis dzwonili z auchana do pracy na kasy Ale powiedzialam ze nieaktualne bo przeciesz dopiero od pazdziernika teraz jestm w domu W planach jest napewno rok w domu Chyba ze damy rade finansowo to 2 lata lub ciut dluzej I ciekawe czy jak bede szukala pracy to ktos do mnie zadzwoni tak jak dzis :-p
witam was dziewczynki, mam jedną prośbe mianowicie
malinka ;-);-);-);-);-);-) wrzucilabys mi streszczenie co sie u was dzialo dzis, wiem ze ty jestes w tym dobra;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak:
sklamalabym mowiac ze nie mialam jak zajrzec ale jak tylko weszlam na bb zaraz mnie wyrzucilo :confused::confused::confused::confused::confused:

dzis sie dowiedzialam ze kolezanki z pracy maz zmarł nic wiecej nie wiem bo nikt nie chciał gadaco tym, mial 41 lat osierocił dwóch synów 13 i 15 lat, taki młody :no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no a na domiar złego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzwonie ja ci na przerwie jak tam dzionek mojemu slubnemu mija a on mi mowi ze za godz wyjezdza do wawy no myslalam ze szlag mnie tarfi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i juz nie mam mezusia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nawet sie nie pozegnalismy :no::no::no::no:

on wk*** ja tez mam juz dosc tej jego pracy k***a :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
z dnia na dzien dobrze ze to w polsce bo przynajmniej kupi sobie jedzenie tam na miejscu a do niemiec to nawet nie mialabym mu jak zrobic zakupów, a mial byc 2 tyg w domku, mial ze mna isc jutro do gina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszystko ta zasrana robota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i mam wiadomosc z ostatniej chwili choc moze juz o niej wiecie
dziewczynie z watku ciąża po poronieniach ktos napisał wiadomość czy nie ma do sprzedania zwłok dziecka (wogóle posta na forum też takiego strzelił) bo chetnie by sie z nimi zabawił, jak to przeczytałam to włosy mi deba stanęły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ponoć opisał co by z nimi robił itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najgorsze chamstwo na świecie normalnie nie wiedzialam ze mozna byc az takim bydlakiem niedobrze mi sie robi jak o tym pomysle :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ponoc wysłał to niejednej osobie, ale zglosily juz adminowi i usunieto te posty, jakby ktoras nie daj Boże cos takiego dostała proszę zgłoście na policję ja tez tak zrobie, w imieniu swoim i wszystkich innych mam
Ja to bym chciala aby G wyjechal gdzies do pracy I nawet jak sie nadazy okazja to chcemy aby zagrnice pojechal Przynajmniej nie bede miala z kim sie klocic I bede spokojnie z Oliwka siedziala Choc wiem ze wtedy z jego strony pomocy przy Oliwce nie bedzie :no:
A co do tego goscia To az mnie serce zabolalo Sama poronilam I to jest straszne to co piszesz :-:)-:)-:)-(

Oliwka jadla kaszke o 19,30 Usnela o 20,45 Mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie Ok Ja sie nadal boje ze bede musiala z nia walczyc w nocy Boje sie tego jej placzu itp Wiem ze mimo dzisiejszej super nocy To kilka kolejnych musze nastwic sie ze moze zdazyc sie tak ze bedzie plakac Bo jeszcze sie uczymy nie jesc w nocy
Ogladam m jak milosc Poprasowalam chwile G juz spi ale bedziemy lozezko ze spiaca w nim Oliwka przenosic jak ja zgasze tv wiec musze go obudzic hihihi

Oliwka jadla kaszke o 19,30 Usnela o 20,45 Mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie Ok Ja sie nadal boje ze bede musiala z nia walczyc w nocy Boje sie tego jej placzu itp Wiem ze mimo dzisiejszej super nocy To kilka kolejnych musze nastwic sie ze moze zdazyc sie tak ze bedzie plakac Bo jeszcze sie uczymy nie jesc w nocy
Ogladam m jak milosc Poprasowalam chwile G juz spi ale bedziemy lozezko ze spiaca w nim Oliwka przenosic jak ja zgasze tv wiec musze go obudzic hihihi
jak Oliwka wczoraj w nocy, ja nie zabardzo czytałam wiec jak bys mogla mi napisac ;-);-);-);-)
ale pewnie postęp był

Natalineczka jestem w ogromnym szoku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
straszne są te rzeczy co opisujesz.słów brakuje na takich ludzi:no::no::no::no::no::no: powiesić za jaja to za mało :tak::tak::tak:

dorota a dlaczego przenosicie łóżeczko ze śpiącą Oliwką????:sorry2:

Obejrzałam juz swoje filmy Oliwka leży grzecznie ale jeszcze nie śpi :no::no::no::no:

MALTANKA dzieki 3 maj kciuki w nocy zacisniete :-)
Natalineczka Wczoraj Oliwka jadla mleko z kaszka z butli do spania o 21,10 Pozniej obudzila sie po 3 co tez jes mega wyczynem z jej strony Dalam jej wtedy herbatki wypila 30 ml I sapala do 7 Obudzila sie bez placzu Siedziala i gadala Wiec jak jadla o 21,10 tak pozniej po 7 :-)
AGNES my z G i Oliwka zajmujemy 2 pokoje Moja mama 1 I w jednym najmniejszym mamy lozeczko Oliwki ale tam mimo ze sa okna szczelne jest teraz strasznie zimno A wtym co mamy tv i kompa I siedziemy i Oliwka sie w nim bawi jest cieplo W tym mniejszym tym zimnym jest taka sypialnia .My mamy ogrzewanie gazowe wiec drogo nas to wychodzi Wiec jak Oliwka spi I juz tv sie wylancza To przenosimy ja do tego drugiego pkoju Na srodku pokoju stoi lozeczko I spimy wszyscy Zamykam pokoj i jest cieplutko A do tego wylanczamy ogrzewanie wiec i oszczedzamy w gaz :-)
Tamta strona jest jakas zimna Bo tam tez mamy kuchnie i tam tez jest tak zimno A z tej strony tego cieplejszego pokoju Mama ma pokoj tez i ona tez ma fajnie

dorota to super wiesci gratuluje bo juz jest czego ;-);-);-);-)
konsekwencja robi swoje podejrzewam ze dzis bedzie super nocka :tak::tak::tak::tak::tak:
i wogole juz wszystkie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tak wiec mowisz ze pozegnaliscie nocne mleko:-):-):-):-):-)

reklama
Agnes nie ma zle z tym przenoszeniem :-)Jeszcze sie nie zdazylo aby Oliwka sie obudzila :-)
NATALINECZKA oj a ja sie wlasnie obawiam ze Oliwka jeszcze pokaze co poitrafi w nocy Dla mnie to co bylo dzis to jakis sen I boje sie ze jeszcze da mi popalic No ale sie zobaczy Co ma byc to bedze Teraz mam omotywacje by byc konsekwentna :-)

Natalineczka a gdzie twoj M pracuje?Wyjezdza za granice zawsze czy tylko w polsce? I czym sie zajmuje?

Do góry