reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mąż prowadzi jedziecie z matką/teściową gdzieś. Kto siedzi obok męża? Bo dla mnie jest oczywistym, że żona, dla teściowej, że ona. Co wy na to??
oczywiście że żona :tak::tak::tak::tak::tak::tak: bez dwóch zdań :-D:-D:-D:-D:-D

z rana tak narzekałąm na pogodę a później tak śliucznie się zrobiło,cieplutko,słońce 13C bez wiatru,rewelacja.żesmy poszli na długi spacerek.

teraz już się ochłodziło,słonca nie ma ,jest wiaterek ale zimno nie jest.

Oliwka dopiero teraz mi usnęła :cool:

reklama
MALTANKA
Gratuluje pierwszego zabka:-)
Maltanka gratulacje pierwszego ząbka,

dziękujemy

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mąż prowadzi jedziecie z matką/teściową gdzieś. Kto siedzi obok męża? Bo dla mnie jest oczywistym, że żona, dla teściowej, że ona. Co wy na to??

ŻONA !!! i nie daj teściowej żeby cię sadzała z tyłu. u mnie teść kiedyś jak jechaliśmy razem (jeszcze Huberta nie było)chciał się usadowić z przodu, ale mąż go szybko sprowadził na ziemię i uświadomił gdzie jest czyje miejsce. jeszcze miał pretensje o to. ech jak ja nietrawię tego gościa...

Może sobie na gwiazdkę kupię bo teraz to będę miała wydatek :sorry2: siostra chce chrzciny robić razem ze ślubem a ja i świadek i chrzestna :sorry2: wspaniale a miała w tym roku nie robić tylko na przyszły,chyba skok na bank zrobię :-D
uuu no to Cię szarpnie po kieszeni

maltanka gratulacje pierwszego ząbka
dziękujemy

Oczywiscie ,że żona ,nie przyszło mi do głowy ,ze obok męża miałabym mame,czy teściową sadzać,mama zawsze z dziećmi z tyłu:tak:

Witam sie i ja ,gardło mnie boli i taka słaba jestem,w ogóle do du... się czuje ,bo z m sie pokłociłam wczoraj ,nie mogę czsami z nim sie dogadać ,dziś nawet wstał ,sam sobie zrobił kawe ,śniadanie i wyszedł do pracy ,a zawsze tą pierwsa kawę piliśmy razem,czasami nie wiem co to będzie ,mam wrażenie pewnego oddalenia m-y nami.M mówi ,ze ja jestem kłotliwa i sie czepiam ,a ja chce tylko z nim pogdać ,żeby rozumiał moje racje ,niestety on słyszy to co chce:wściekła/y:to sie troszke wyżaliłam
nie martw się, będzie dobrze, z chłopami tak zawsze,

my już po spacerku
byliśmy 2,5 godziny.
trzeba by coś teraz na obiad wymyślić.
będę zaglądać do was z doskoku

Ostatnia edycja:
My już obiadek mamy prawie gotowy dzisiaj mielone z wczoraj bo pietruszka zrobił do tego ziemniaczki i marchewka z groszkiem:tak:
zrobiłam u dzieciaków generalne porządki i dostałam @ 3 dni później a do tego takie wylewy że:wściekła/y::wściekła/y: ale ok skończy się @ to rejestruję się do gina na cytologię i ogólnie przegląd techniczny podwozia:tak:
aa u nas ciepło bo 12 * ale słonko zaszło i zaczyna padać deszcz ale my i tak uziemnieni w domku bo jula jezcze gorączkuje więc przymusowe siedzenie w domku mamy:blink:

hej
nie zagladalam bo nie bylo czasu....
wczoraj robilam troche za szofera :cool2: hehe fajnie sie jezdzi - szkoda ze bez papierka... :sorry2::-(
dzisiaj od rana zakupy sprzatanie obiad...
od rana jest dzicz...
a popoludniu ide na tipsy.... od mamy koelzanka z pracy :tak:

do tego od czwartku przychodzi moj tata na mieszkanie bo Panstwo G. zwalaniaja nam claa lazienke i wynosza wszytko zeby odlaczyc jakies rurki i cos z przylaczem robic... bo jak wujek przyjdzie kafelkowac to zeby bylo juz gotowe....:tak::tak:
a od soboty dostajemy juz klucze :tak:
w przyszlym tygodniu m robi na 11:30 wiec caly dzien go nie bedzie no i ja i moj mlodszy brat pozrywamy sobie tapety i boazerie :tak::tak::tak: a wujcio moze tez juz przychodzic kafelkowac :-D:-D:-D

no to trza sie powoli zbierac :sorry2:

ellooo

Laura spi ziemniaki sie gotuja wiec mam czas na pisanie :)
rano bylam u kolzeznki na snaidanku Potem z Agnieszka pojechalysmy na zakupy dla Maksia Medeuski W srode jade do Polski to ja odwiedze

Wczoraj po odwiedzinkach u rodzinki bylam padnieta przed 22 juzz lezalam w lozku:-D

Dzis czekaja mnie jeszcze zakupy

Luna jak jedzie z nami Dziecko to ja siadam z tylu nie wazne kto jeszcze jedzie z nami:sorry2:

Beata ja ostatnio obilam takie porzadki w kompie:tak:

Patrysia no to dacie rade robota pelna para:tak:

Maltanka gratuluje zabka

Malinka widze ze my obie z @

Wiktoria to balsam MIalam perfum taki super pachnie.Ma maz gust:happy2:

Dorota boziu jakie twoja oliwcia ma świetasne długie włosy mój Toniek jej rówieśnik jest przy niej praktycznie łysy:szok::szok::-):-):-):-):-)
mój Toniek też zasnoł i bardzo dobrze bo był już mega marudny:sorry2:
a ja mam chcice na coś słodkiego a tu echo słodyczowe w domu:cool::cool:

Ach te bezmyślne plemniki! Współczuje tego nieśpiocha, moja już w dzien mie sypia, choc by chciała, bo później zasypiałą mi o 23.30-24.

Słodkości!

Wiadomo ze zona,ewnetualnie dziecko:tak::tak::tak:A jak tesciowa ma jakies ale to niech zapiernicza za autem:-D:-D:-Dalbo taxi bierze;-):-D

A pochwale sie dostałam od m prezen takiego pieska w cukiereczkach i takie cos M myslał ze to perfumy a to jest chyba balsam do ciała Lacoste Touch of Pink Balsam do ciała 150ml - Perfumeria Dolce.pl
No to mezus zaszalal:tak::tak::tak:Super prezencik:-):tak:
No to ja wyciągam depilator...
Mi ostatnio nie chcialo sie wlaczac depilatora i uzylam maszynki:no::no::no:Czasami mi sie to zdarza ale zdecydowanie wole depilator:tak::tak::tak:
oczywiście że żona :tak::tak::tak::tak::tak::tak: bez dwóch zdań :-D:-D:-D:-D:-D

z rana tak narzekałąm na pogodę a później tak śliucznie się zrobiło,cieplutko,słońce 13C bez wiatru,rewelacja.żesmy poszli na długi spacerek.

teraz już się ochłodziło,słonca nie ma ,jest wiaterek ale zimno nie jest.

Oliwka dopiero teraz mi usnęła :cool:
U nas tez dzisiaj super pogoda:tak::tak::tak:Rano wybylam sobie na solarke i na zakupki z siora:-):tak:Jak wrocilam to wzielam mlode na spacer i spaly sobie we wozku a M odebral Dominika i pojechali do bylej firmy i do reala:tak::tak::tak:

Dorota boziu jakie twoja oliwcia ma świetasne długie włosy mój Toniek jej rówieśnik jest przy niej praktycznie łysy:szok::szok::-):-):-):-):-)
MALINUS
Ja to stale mam chcice na cos slodkiego:cool::-D:-D:-DWlasnie skonczylam sie obzerac i zostala mi tylko kawa
Jak chcesz to wbijaj sie do mnie:-);-)

reklama
kochana zadne wścibstwo:no:
julka i adam są dziećmi z mojego małżeństwa a antoni to moje i pietruszki wspólne dziecię:tak:nie mamy z moim ex jeszczev rozwodu ale to kwestia czasu i że się tak wyrażę kasy:sorry2:mamy dobre styosunki tzn poprawne dzieciaki mają z nim kontakt więc jest ok:tak::tak:a pietruszka to moja big miłość:tak::tak::tak:
antek chodzi tylko przy meblach a spanie w nocy hmmmm to jego słaba strona:dry::dry::dry:zasypia ładnie koło 21 śpi do 2-3 potem budzi się na piciu ale dostaje butelkę z piciem i śpi dalej:tak::tak::tak: ostatnio trochę lepiej bo 2-3 pobudki tylko wstaje o 5-6 rano no ale wyszliśmy z założenia że albo to zaakceptujemy i będziemy wstawać na zmianę albo się zagryziemy:cool2:więc wstajemy na zmianę i ok no wkońcu kiedyś zacznie spać:tak:zresztą to nie problem to kłopocik mam starsze dzieci więc wiem że schody to sie pojawiają z wiekiem:tak::tak:
dobra idę Tonisia kłaść na drzemkę i zabrać sie za sprzątsnie i obiadzio jakiś:tak:
ale potem napewno będe:tak:
Dzieki ze wscibska nie jestem A skad ta nazwa PIETRUSZKA dlaczego go tak nazywasz? Fajnie ze znalazlas w koncu swoja druga polowke Ja sie zawsze zastanawialam czy by mnie ktos chcial jak mam Oliwke Wiesz zastanawialam sie jak faceci reaguja na babe z dzieckiem

Ach te bezmyślne plemniki! Współczuje tego nieśpiocha, moja już w dzien mie sypia, choc by chciała, bo później zasypiałą mi o 23.30-24.

Słodkości!

OCZYWISCIE ZE ZONA :tak:nie daj sie tesciowej ;-)
Dziekuje No w szpitalu po urodzeniu robili jej irokeza na glowce Jak znajde zdjecie to wam pokaze jak Oliwka wyglada po urodzeniu :tak:
U mnie jest zmieniony:)
Depiluję się co 2, 3 tyg, czasem raz w miesiącu, ale to już o lenia chodzi. Ja depilatora na żyletkę nie zamienię już nigdy. Ale np moja bratowa nie wytrzymuje, raz zrobiła jedną nogę i tak leży nieużywany biedaczek.
Ja sie zawsze zastanawialam czy to boli W lato chcialam sobie depilator kupic ale stchurzylam :-p
Oczywiscie ,że żona ,nie przyszło mi do głowy ,ze obok męża miałabym mame,czy teściową sadzać,mama zawsze z dziećmi z tyłu:tak:

Witam sie i ja ,gardło mnie boli i taka słaba jestem,w ogóle do du... się czuje ,bo z m sie pokłociłam wczoraj ,nie mogę czsami z nim sie dogadać ,dziś nawet wstał ,sam sobie zrobił kawe ,śniadanie i wyszedł do pracy ,a zawsze tą pierwsa kawę piliśmy razem,czasami nie wiem co to będzie ,mam wrażenie pewnego oddalenia m-y nami.M mówi ,ze ja jestem kłotliwa i sie czepiam ,a ja chce tylko z nim pogdać ,żeby rozumiał moje racje ,niestety on słyszy to co chce:wściekła/y:to sie troszke wyżaliłam

Malinka zdrówka dla Julki
maltanka gratulacje pierwszego ząbka ,
wiktoria ,to sie teraz będzie działo ,super ,ze m przyjechał:tak:

a ja mam w kompie straszny rozgardiasz ,zdjęcia pomieszane ,masakra ,ale kakoś nie mam weny do takiego grzebania:no:
Zdrowka Tak to jest z facetami Ja tez czasem nie wiem jak z nami bedzie I czasem wogole go nie rozumiem A on mnie :wściekła/y:

Sorki ze tak wklejam Oliwki zdjecia pojedynczo Ale srio nie wyrabiam z moim netem i tak musze :-(

Oliwka zjadla teraz 3 kluski z mieskiem :tak:

Do góry