no wreszcie otworzyło mi sie to zdjęcie.dorota ładne z Was kobitkiMi otwiera się szybko i bez problemu.
.

a Oliwka oglada Budzika

maltanka gratuluje pierwszego ząbka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wreszcie otworzyło mi sie to zdjęcie.dorota ładne z Was kobitkiMi otwiera się szybko i bez problemu.
.
maltanka gratuluje pierwszego ząbka:-)
hej laseczki
witam po przepracowanym weekendzie
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowegonie owiem byśmy byli wyspani
dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu
troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dniai poślij tu dzieci na wekend do ttusia
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafido szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend![]()
kochana zadne wścibstwoMALINKA A powiec mi jak twoj maly spi w nocy? I chodzi juz? Nie chce byc wscibska ale nie znam was zabardzo Ale mam pytanko nie chcesz nie odpowiadaj Wy z M nie zyjecie razem?
Pytam bo my z M mieslismy i nadal mamy problemy i byl czas ze chcialam go zostawic I bylam temu bliska
No ale jest jak jest raz lepieja raz gorzej
Oliwka usnela Wiec dzis bedzie miala 2 drzemki Bo nie da rady wytrzymac jak teraz wstanie do wieczoraKolezanka zadzwonila Zachwile do mnie wodnie
A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala
Imageshack - dsc01241gw