reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej laseczki:happy2:
witam po przepracowanym weekendzie:confused:
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowego:dry::dry::dry::dry:nie owiem byśmy byli wyspani:baffled::baffled::baffled:dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu:tak:troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach:dry:
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dnia:sorry2::sorry2:i poślij tu dzieci na wekend do ttusia:dry::dry:
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafi:wściekła/y::wściekła/y:do szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam:cool2::cool2::cool2:
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend:tak::tak:

WIKTORIA
No to super ze wszyscy jestescie szczesliwi:tak::tak::tak:

MALTANKA
Gratuluje pierwszego zabka:-)

MALINKUS
No witaj Kochana:-)
Zdrowka dla Julki:tak::tak::tak:

Moje mlode juz ubrane ale cos mi wyja i marudza:no:Ja jeszcze w pizamce:-pa M spi

hej laseczki:happy2:
witam po przepracowanym weekendzie:confused:
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowego:dry::dry::dry::dry:nie owiem byśmy byli wyspani:baffled::baffled::baffled:dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu:tak:troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach:dry:
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dnia:sorry2::sorry2:i poślij tu dzieci na wekend do ttusia:dry::dry:
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafi:wściekła/y::wściekła/y:do szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam:cool2::cool2::cool2:
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend:tak::tak:

MALINKA A powiec mi jak twoj maly spi w nocy? I chodzi juz? Nie chce byc wscibska ale nie znam was zabardzo Ale mam pytanko nie chcesz nie odpowiadaj Wy z M nie zyjecie razem?
Pytam bo my z M mieslismy i nadal mamy problemy i byl czas ze chcialam go zostawic I bylam temu bliska
No ale jest jak jest raz lepieja raz gorzej

Oliwka usnela Wiec dzis bedzie miala 2 drzemki Bo nie da rady wytrzymac jak teraz wstanie do wieczora :no:Kolezanka zadzwonila Zachwile do mnie wodnie :tak:

A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala :wściekła/y:
Imageshack - dsc01241gw

reklama
MALINKA A powiec mi jak twoj maly spi w nocy? I chodzi juz? Nie chce byc wscibska ale nie znam was zabardzo Ale mam pytanko nie chcesz nie odpowiadaj Wy z M nie zyjecie razem?
Pytam bo my z M mieslismy i nadal mamy problemy i byl czas ze chcialam go zostawic I bylam temu bliska
No ale jest jak jest raz lepieja raz gorzej

Oliwka usnela Wiec dzis bedzie miala 2 drzemki Bo nie da rady wytrzymac jak teraz wstanie do wieczora :no:Kolezanka zadzwonila Zachwile do mnie wodnie :tak:

A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala :wściekła/y:
Imageshack - dsc01241gw
kochana zadne wścibstwo:no:
julka i adam są dziećmi z mojego małżeństwa a antoni to moje i pietruszki wspólne dziecię:tak:nie mamy z moim ex jeszczev rozwodu ale to kwestia czasu i że się tak wyrażę kasy:sorry2:mamy dobre styosunki tzn poprawne dzieciaki mają z nim kontakt więc jest ok:tak::tak:a pietruszka to moja big miłość:tak::tak::tak:
antek chodzi tylko przy meblach a spanie w nocy hmmmm to jego słaba strona:dry::dry::dry:zasypia ładnie koło 21 śpi do 2-3 potem budzi się na piciu ale dostaje butelkę z piciem i śpi dalej:tak::tak::tak: ostatnio trochę lepiej bo 2-3 pobudki tylko wstaje o 5-6 rano no ale wyszliśmy z założenia że albo to zaakceptujemy i będziemy wstawać na zmianę albo się zagryziemy:cool2:więc wstajemy na zmianę i ok no wkońcu kiedyś zacznie spać:tak:zresztą to nie problem to kłopocik mam starsze dzieci więc wiem że schody to sie pojawiają z wiekiem:tak::tak:
dobra idę Tonisia kłaść na drzemkę i zabrać sie za sprzątsnie i obiadzio jakiś:tak:
ale potem napewno będe:tak:

Do góry