reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to wiki to cieszcie się sobą :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
No ja sie też ciesze
dobry wieczór
moje dziecko śpi :)))
normalnie cud zobaczymy do której

ciesze się bo znalazłam fajne mieszkanko na sprzedaż problem w tym tylko ,że babcia która chce sprzedać boi się wpuścić kogoś obcego do domu jutro spróbuję do niej pójść jak będzie u niej opiekunka i sie dogadać
trzymajcie kciuki

nie wiem co jest ale mi emotki nie działają ...
Powodzenie z mieszkaniem
bry nocka :-)

mlena trzymam kciuki :tak:

może laska od poczatku wsio czyta i próbuje się wtopic i was poznać... :-D;-)

Ja mam plyte Bebe Lilly jest SUPER Emily bardzo lubi sluchac tych piosenek :tak::tak::tak:

a ja sobie rok temu sciagnęłam :tak:

Właśnie wróciliśmy z 18-siorki mej . Ja w roli kierowcy... wrrr.. :dry:
Ale fajnio było.:tak:
To super ze impreza była fajna:tak:
hejka.

Oliwka przyjechała pare minut po 19.00 :tak::tak::tak: wyszliśmy po nią na przystanek,z daleka mnie poznała i krzyczała mamo mamo.az mi łzy poleciały :tak::tak::tak::tak:

widziałąm w jej oczach wielka radość,tak się mocno wtuliła i dała mi duzego buziaka.:-)

całą drogę opowiadała mi że jechałą autobusem,że była z babcią,że była z babcią u Bozi,że karmiła psa.normalnie byłam w szoku.tak się rozgadała przez te 2 dni ze szok.nie widziałąm ją tylko te 2 dni a widzę wiele zmian.:tak::tak::tak::tak:

poszalelismy w domku,pobawilismy się a teraz już leży w łłóżeczku,na razie sobie śpiewa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a u babci to nawet zasypiała sama w pokoju,nikt nie musiałbyć a w domu to nie usnie sama w pokoju,ciekawe :sorry2:
No nie dziwie ci sie ze sie popłakałaś ja bym pewnie tak samo zareagowała
Jejciu zdrówka dla was
Witam kochane.
Nic nie poczytam....czasu brak...
Wybaczcie,że tylko od siebie,ale muszę Wam coś napisać ;-):-):-)
Dziewczynki dziś się uśmiałam z siebie w szkole,że hej.:-D:-D:-D
Profesorka powiedziała mi takie zdanie z pewną powagą ,niskim tonem i napięciem w głosie:
Pani Aneto .... muszę panią poinformować.......,że jest pani zagrożona.....:szok::szok::szok:
6 z polskiego na koniec semestru :-D:-D:-D:-D:-D
Co mi baba stracha napędziła pierwszą częścią zdania to moje.....:-D:-D:-D:-D:-D

Uciekam kochani małego kąpać i czas nieco odpocząć w mężusiowych ramionach
:-D:-D:-D:-D:-):-):-)
Gratuluje zdolna jestes
Witam,

mnie dzisiaj czeka wesoły dzionek :baffled: Helenkę obudziły bóle dziąsełek a mnie mdłości :no:

Moja znajoma ma jedną nerkę wielkości ziarnka fasoli o druga normalna, wykryli jej to w dzieciństwie, teraz ma ponad 30 lat jest szczęśliwą mamusia :tak: Zobaczysz wszystko będzie dobrze :tak:

Od razu wredne... Nio wiesz co :-p
A Malina pewnie pracuje :sorry2:
Oby te ząbki szybko wyszły i ty zebys wyzdrowiała
cześć :-):-)

my spaliśmy do 7.00 :tak::tak::tak::tak:

niestety pogoda pozostawia do życzenia bo pada :cool::cool::cool:

Oliwka już po kaszce,M poszedł po śniadanko.
Ja jeszcze w piżamie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka dostała od kuzyna trochę resoraków,dziś wstała od razu do aut i cały czas bawi się tymi resorakami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to trzeba jej samochód niedługop kupic:-D:tak:
Ano i zapomnialam sie przywitac
Jak tam w nowym czasie? Mała obudziła się o 8, kurcze, a już było tak fajnie pospać do 9 czy nawet 9.30, ech...
A za oknem biało, mgła tak gęsta, że samochodów nie widac na dole.
Mała uzależniła się od mini mini, kuźwa, jak tylko oczy otworzy to sisi i baje. masakra. I mogłyby lecieć od rana do wieczora. Jak tylk ooderwę się od kompa, ogarne pokój i uszykuję obiad konieć na dziś, dopiero wieczorem na uspokojenie, wyciszenie, kołysanka i spać.
Ale mam lenia jak widzę taka szarugę...
Martynka ma to samo z tymi bajkami
Cześć dziewczyny!
wybaczcie ale nie nadrobię. tyle naskrobałyście. nie zaglądałam 2 dni.
w sobotę pomalowałam sobie kuchnię i tak mi jakoś zeszło do wieczora,a wczoraj cały dzień goście.

u nas po tej zmiane czasu wieczory są ciężkie mały zaczyna wcześnie marudzić.próujemy go jednak przetrzymać. dzisiaj wstał mi o 6.00 także nie jest źle bez pobudek w nocy.

acha i mamy w końcu jednego ząbka, dolną jedynkę:tak:

pogoda u nas rewelacyjna słoneczko świeci a na termometrze 11 stopni, wyruszamy chyba na spacerek.

później was troszkę poczytam

miłego dnia
Gratuluje ząbka
hej laseczki:happy2:
witam po przepracowanym weekendzie:confused:
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowego:dry::dry::dry::dry:nie owiem byśmy byli wyspani:baffled::baffled::baffled:dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu:tak:troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach:dry:
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dnia:sorry2::sorry2:i poślij tu dzieci na wekend do ttusia:dry::dry:
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafi:wściekła/y::wściekła/y:do szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam:cool2::cool2::cool2:
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend:tak::tak:
Witaj zdrówka dla Julki a nie rozumiem z tym czasem .:confused:
witam.
Zaraz przedszkole,więc z Wami nie posiedzę.
Miłego dnia.;-):-):-)
Miłego dnia
MALINKA A powiec mi jak twoj maly spi w nocy? I chodzi juz? Nie chce byc wscibska ale nie znam was zabardzo Ale mam pytanko nie chcesz nie odpowiadaj Wy z M nie zyjecie razem?
Pytam bo my z M mieslismy i nadal mamy problemy i byl czas ze chcialam go zostawic I bylam temu bliska
No ale jest jak jest raz lepieja raz gorzej

Oliwka usnela Wiec dzis bedzie miala 2 drzemki Bo nie da rady wytrzymac jak teraz wstanie do wieczora :no:Kolezanka zadzwonila Zachwile do mnie wodnie :tak:

A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala :wściekła/y:
Imageshack - dsc01241gw
Mi otwożyło slicznie

reklama
Maltanka gratulacje pierwszego ząbka,

hej laseczki:happy2:
witam po przepracowanym weekendzie:confused:
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowego:dry::dry::dry::dry:nie owiem byśmy byli wyspani:baffled::baffled::baffled:dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu:tak:troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach:dry:
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dnia:sorry2::sorry2:i poślij tu dzieci na wekend do ttusia:dry::dry:
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafi:wściekła/y::wściekła/y:do szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam:cool2::cool2::cool2:
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend:tak::tak:
Ach te bezmyślne plemniki! Współczuje tego nieśpiocha, moja już w dzien mie sypia, choc by chciała, bo później zasypiałą mi o 23.30-24.

A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala :wściekła/y:
Imageshack - dsc01241gw
Słodkości!

Dziewczyny, mam do was pytanko. Mąż prowadzi jedziecie z matką/teściową gdzieś. Kto siedzi obok męża? Bo dla mnie jest oczywistym, że żona, dla teściowej, że ona. Co wy na to??

Ostatnia edycja:
Znam ten balsam, rewelacja, uwielbiałam go i używałam razem z perfumą, ale się skończył, dostałam Euforię i już przy niej zostałam.

Witam w nowy tydzień :tak:
Ja na razie tylko na chwilę bo muszę się doprowadzić do porządku w końcu bo coś ostatnio przestałam o siebie dbać, aż wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale już jest lepiej :-D Kubek z M śpią jak zawsze, M coś chyba bierze a co się dziwić jak bez gaci dekiel chodził :no: ma za swoje :tak: nie długo będą chodzić mi mierniki wymieniać przy kalafiorze więc muszę im dostęp do nich zrobić :tak: mi tylko obiad został do zrobienia i mam wolne, ale znając moje dziecko to nie da mamie odpocząć :dry: pogoda w miarę ładna, słoneczko świeci tylko jakiś wiatr wieje ale na spacerek można pójść :-D

Jak ja Wam zazdroszcze tego słonka, u mnie nadal mglisto, 11*, ale wietrznie. Wczoraj tak nas przewiało, że nie wiem, czy dzis wyściubiać nos z domu.

Luna oczywiście ze żona siedzi obok :tak:
Wiki ja też uwielbiam te balsamy tylko że ja nie mam nawyku się czymś smarować :sorry2:

Idę głowe wysuszyć bo potem będę miała szopę jak by mnie piorun walnął :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No mój to już staruszek, ma 4 lata ale śmiga jak nówka. Braun Silk epil. Jak P pracował w agd rtv przyniósł mi ich kilka i ten był mi najodpowiedniejszy. Ile kosztował nie mam pojęcia.

Do góry