wiktoria12
Mama i żona :)
No ja sie też cieszeno to wiki to cieszcie się sobą:-):-):-):-):-)
Powodzenie z mieszkaniemdobry wieczór
moje dziecko śpi))
normalnie cud zobaczymy do której
ciesze się bo znalazłam fajne mieszkanko na sprzedaż problem w tym tylko ,że babcia która chce sprzedać boi się wpuścić kogoś obcego do domu jutro spróbuję do niej pójść jak będzie u niej opiekunka i sie dogadać
trzymajcie kciuki
nie wiem co jest ale mi emotki nie działają ...
bry nocka :-)
mlena trzymam kciuki
może laska od poczatku wsio czyta i próbuje się wtopic i was poznać...;-)
To super ze impreza była fajnaJa mam plyte Bebe Lilly jest SUPER Emily bardzo lubi sluchac tych piosenek
a ja sobie rok temu sciagnęłam
Właśnie wróciliśmy z 18-siorki mej . Ja w roli kierowcy... wrrr..
Ale fajnio było.![]()
No nie dziwie ci sie ze sie popłakałaś ja bym pewnie tak samo zareagowałahejka.
Oliwka przyjechała pare minut po 19.00wyszliśmy po nią na przystanek,z daleka mnie poznała i krzyczała mamo mamo.az mi łzy poleciały
widziałąm w jej oczach wielka radość,tak się mocno wtuliła i dała mi duzego buziaka.:-)
całą drogę opowiadała mi że jechałą autobusem,że była z babcią,że była z babcią u Bozi,że karmiła psa.normalnie byłam w szoku.tak się rozgadała przez te 2 dni ze szok.nie widziałąm ją tylko te 2 dni a widzę wiele zmian.
poszalelismy w domku,pobawilismy się a teraz już leży w łłóżeczku,na razie sobie śpiewa
a u babci to nawet zasypiała sama w pokoju,nikt nie musiałbyć a w domu to nie usnie sama w pokoju,ciekawe![]()
Jejciu zdrówka dla wasNereczki Zuzi
Gratuluje zdolna jestesWitam kochane.
Nic nie poczytam....czasu brak...
Wybaczcie,że tylko od siebie,ale muszę Wam coś napisać ;-):-):-)
Dziewczynki dziś się uśmiałam z siebie w szkole,że hej.
Profesorka powiedziała mi takie zdanie z pewną powagą ,niskim tonem i napięciem w głosie:
Pani Aneto .... muszę panią poinformować.......,że jest pani zagrożona.....
6 z polskiego na koniec semestru
Co mi baba stracha napędziła pierwszą częścią zdania to moje.....
Uciekam kochani małego kąpać i czas nieco odpocząć w mężusiowych ramionach
:-):-):-)
Oby te ząbki szybko wyszły i ty zebys wyzdrowiałaWitam,
mnie dzisiaj czeka wesoły dzionekHelenkę obudziły bóle dziąsełek a mnie mdłości
Moja znajoma ma jedną nerkę wielkości ziarnka fasoli o druga normalna, wykryli jej to w dzieciństwie, teraz ma ponad 30 lat jest szczęśliwą mamusiaZobaczysz wszystko będzie dobrze
Od razu wredne... Nio wiesz co
A Malina pewnie pracuje![]()
No to trzeba jej samochód niedługop kupiccześć :-):-)
my spaliśmy do 7.00
niestety pogoda pozostawia do życzenia bo pada
Oliwka już po kaszce,M poszedł po śniadanko.
Ja jeszcze w piżamie
Oliwka dostała od kuzyna trochę resoraków,dziś wstała od razu do aut i cały czas bawi się tymi resorakami![]()
Martynka ma to samo z tymi bajkamiAno i zapomnialam sie przywitac
Jak tam w nowym czasie? Mała obudziła się o 8, kurcze, a już było tak fajnie pospać do 9 czy nawet 9.30, ech...
A za oknem biało, mgła tak gęsta, że samochodów nie widac na dole.
Mała uzależniła się od mini mini, kuźwa, jak tylko oczy otworzy to sisi i baje. masakra. I mogłyby lecieć od rana do wieczora. Jak tylk ooderwę się od kompa, ogarne pokój i uszykuję obiad konieć na dziś, dopiero wieczorem na uspokojenie, wyciszenie, kołysanka i spać.
Ale mam lenia jak widzę taka szarugę...
Gratuluje ząbkaCześć dziewczyny!
wybaczcie ale nie nadrobię. tyle naskrobałyście. nie zaglądałam 2 dni.
w sobotę pomalowałam sobie kuchnię i tak mi jakoś zeszło do wieczora,a wczoraj cały dzień goście.
u nas po tej zmiane czasu wieczory są ciężkie mały zaczyna wcześnie marudzić.próujemy go jednak przetrzymać. dzisiaj wstał mi o 6.00 także nie jest źle bez pobudek w nocy.
acha i mamy w końcu jednego ząbka, dolną jedynkę
pogoda u nas rewelacyjna słoneczko świeci a na termometrze 11 stopni, wyruszamy chyba na spacerek.
później was troszkę poczytam
miłego dnia
Witaj zdrówka dla Julki a nie rozumiem z tym czasem .hej laseczki
witam po przepracowanym weekendzie
u nas po zmianie czasu hmmmmm antek w niedzielę wstał o 4.40 starego czasu o 5.40 nowegonie owiem byśmy byli wyspani
dzisiaj trochę lepiej bo o 6.10 noewgo czasu
troche ciężko mu sie poprzestawiać na dzienne spanie o stałych porach
julię mam dziś w domku bo kaszle i ma chrypę no i temperaturę 38.4 a wszystko to za sprawą taty który trochę bezmyślnie wykąpał ją rano a potem wysuszył włosy i zabrał na miasto na pół dniai poślij tu dzieci na wekend do ttusia
adam siedzi i ryuje drzewo genealogiczne rodziny a mnie zaraz szlag jasny trafido szkoły ma na 13.30 jakoś to chyba wytrzymam
postaram sie chociaż troszkę nadrobić co robiłyście w weekend![]()
Miłego dniawitam.
Zaraz przedszkole,więc z Wami nie posiedzę.
Miłego dnia.;-):-):-)
Mi otwożyło slicznieMALINKA A powiec mi jak twoj maly spi w nocy? I chodzi juz? Nie chce byc wscibska ale nie znam was zabardzo Ale mam pytanko nie chcesz nie odpowiadaj Wy z M nie zyjecie razem?
Pytam bo my z M mieslismy i nadal mamy problemy i byl czas ze chcialam go zostawic I bylam temu bliska
No ale jest jak jest raz lepieja raz gorzej
Oliwka usnela Wiec dzis bedzie miala 2 drzemki Bo nie da rady wytrzymac jak teraz wstanie do wieczoraKolezanka zadzwonila Zachwile do mnie wodnie
A tu jeszcze zdjecie Mam nadzieje ze sie otworzy Zalacznikami nie moge dawac zdjec bo nie chce mi sie to otworzyc 200 lat Tak moj net dziala
Imageshack - dsc01241gw