reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny pytanie mam na przyszlosc Co jak Oliwka mmi kiedys uzadzi histerie w sklepie Polozy sie na podloge i zacznie wrzeszczec itp JAK SIE WTEDY ZACHOWAC? zastanawiam sie nad tym Bo z nia moze zaniedlugo tak byc W domu to co innego

Dorota moja koleżanka miała takąsytuację w sklepie, że synek coś chciał i położył się na podłodzę i zaczął wrzeszczeć w niebogłosy. ona sobie spokojnie zrobiła zakupy nie zwracając na niego uwagi, zapłaciła i do drzwi wychodzić. mały wstał grzecznie poszedł za nią i więcej takich akcji nie było. najlepiej zlewka i tyle.

ja właśńie włożyłam małego do kojca, bo mi właził cały czas pod biurko. oczywiście było trochę jęczenia, ale nie reagowałam i bawi się sam:szok:.co u niego jest niezłym wyczynem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam laski:happy::happy::happy:
jestem dzisiaj mega zła:wściekła/y:antek wczoraj dorwał mój telefon i zepsuł mi mikrofon ja słyszę mnie nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera wyszłam tylko na chwilkę piotrkowi obiad odgrzać:wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo kasy na naprawę nie mam a jest po gwarancji a zostało mi jeszcze w mix plusie 6 doładowań dzisiaj piotrek ma podejść do plusa i zapytać czy mogę sobie wziąść nowy telefon i zsumować doładowania:sorry::sorry::sorry:
nocka taka sobie :sorry:antek budził się chyba z 3 razy więc nie najgorzej ale wstał o 5.15 i był już wyspany na maxa a do tego mam @ więc jakiegoś mega nerwa ma na świat dookoła:cool::cool::cool:
za oknem optymistyczny deszcz . Julka nadal w domu chyba ją do końca tygodnia potrzymam:eek::eek::eek:

antek budził się chyba z 3 razy więc nie najgorzej ale wstał o 5.15 i był już wyspany na maxa a do tego mam @ więc jakiegoś mega nerwa ma na świat dookoła:cool::cool::cool:
ja tych dzieci nie rozumiem jak można wstać o piątej i być wyspanym. mój to samo wstanie o 5 i jest gotowy do zabawy:eek:.

ja też mam jakiegoś nerwa. mi też się zbliża @ już od tygodnia czekam:eek: a do tego w nocy bolał mnie przez to brzuch.:-(

A jeszcze cos mi sie przypomniało. Jak mała grzebie ci po szafkach i szufladach jest mało bolesna dla ciebie i bezbolesna metoda dla dziecka. Wydzielasz jedna szafke gdzie wkladasz same miski, drewniane łyżki itp-to czym moze bawic sie dziecko i sobie krzywdy nie zrobi. Reszte zawiazujesz. Jak bedzie chciala sie bawic, to otwerasz jej ta co moze i pokazujesz. Kilka razy i zobaczysz, moja choc juz sie nie bawi w tej szafce, to reszte sama zamyka i mówi-nunu, ze nie wolno. I tak mialam ja na oku, ona swietnie sie bawiła i zero stresu. Kuchnie mam malutką, ale jakoś dałyśmy radę

kochana dopóki jesteśmy u mojej matki nie ma takiej mozliwości spróbowałabym coś przełożyć w inne miejsce albo klamry na szafki pozakładac..

ale pocieszam się ,ze już niedługo
Mlinka tak chcemy kupić i szukamy cały czas ale bez pośredników bo to zawsze 10 tys w kieszeni a musimy sie liczyć z wydatkami i tak kredytu ze 100 tys trzeba będzie wziąć

mlenka ale M jest teraz z wami??????
macie jakies mieszkanie na oku?????
bo jednak na swoim to na swoim:tak::tak::tak::tak::tak:

dzwoniłam dzisiaj rano z pietruszki telefonu do gina chciałam się zarejestrować na 3-4 listopada do gina a babka w rejestracji że tylko osobiście można się zarejestrować i to terminy grudniowe i styczniowe są:szok::szok::szok::szok:

Witam laski:happy::happy::happy:
jestem dzisiaj mega zła:wściekła/y:antek wczoraj dorwał mój telefon i zepsuł mi mikrofon ja słyszę mnie nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cholera wyszłam tylko na chwilkę piotrkowi obiad odgrzać:wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo kasy na naprawę nie mam a jest po gwarancji a zostało mi jeszcze w mix plusie 6 doładowań dzisiaj piotrek ma podejść do plusa i zapytać czy mogę sobie wziąść nowy telefon i zsumować doładowania:sorry::sorry::sorry:
nocka taka sobie :sorry:antek budził się chyba z 3 razy więc nie najgorzej ale wstał o 5.15 i był już wyspany na maxa a do tego mam @ więc jakiegoś mega nerwa ma na świat dookoła:cool::cool::cool:
za oknem optymistyczny deszcz . Julka nadal w domu chyba ją do końca tygodnia potrzymam:eek::eek::eek:
Z tego co wiem to nie można tak, ale jesli chodzi o abonamenty, na doładowanie nie wiem.

Mlena, czyli z mieszkaniem nici, bo miałas wczoraj do tej babci iść?

reklama
Do góry