reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak średnio!To jest młoda dziewczyna, znajomych córka chcę sobie zarobić, bardzo spokojna(to na plus),ale Maks to "jej pierwsze dziecko"(to na minus).:eek:
ale co nie radzi sobie czy jak????
jak Maks na nią reaguje?
umie go zabawić,zrobić coś koło niego?czy trzeba jej cały czascoś podpowiadać?czuje się z dzieckiem swobodnie czy sztywno?

Moje dziecko już śpi!I ja też chyba się z nim położe, bo ostatnie noce przez ten jego karat sa fatalne!:eek:

ale co nie radzi sobie czy jak????
jak Maks na nią reaguje?
umie go zabawić,zrobić coś koło niego?czy trzeba jej cały czascoś podpowiadać?czuje się z dzieckiem swobodnie czy sztywno?

Maks reaguje oki!Nie boi się, nie wstydzi się. Nawet jak dzisiaj wychodziłam z domu i zostawialam go z nia to zronił mi pada,ale mi chodzi o obsluge przy nim-wiecie pielucha!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mlenka teraz może być już tylko lepiej:tak::tak::tak:przynajmniej ja sobie tak powtarzam i chcę w to wierzyć:tak::tak::tak::tak: przecież nie może być tak, ze jednemu wszystko idzie jak po maśle a drugiemu ciągle tylko wiatr w oczy:no: dla nas też zaświeci wreszcie słońce;-);-);-)

Maks reaguje oki!Nie boi się, nie wstydzi się. Nawet jak dzisiaj wychodziłam z domu i zostawialam go z nia to zronił mi pada,ale mi chodzi o obsluge przy nim-wiecie pielucha!!!

jak ma podejście do dziecka to najważniejsze a techniczne sprawy to da się nadrobić też kiedyś miałaś pierwszy raz maluszka pod swoją opieką ważne ,żę Maks dobrze reaguje na nią

mlenka teraz może być już tylko lepiej:tak::tak::tak:przynajmniej ja sobie tak powtarzam i chcę w to wierzyć:tak::tak::tak::tak: przecież nie może być tak, ze jednemu wszystko idzie jak po maśle a drugiemu ciągle tylko wiatr w oczy:no: dla nas też zaświeci wreszcie słońce;-);-);-)

chciałabym w to wierzyć choć od jakiegoś czasu to trudno mi to przychodzi ale jak to powiadają co nas nie zabije to nas wzmocni
no i cały czas miałam Was :)

to co nie umie ta dziewczyna zmienić dziecku pieluchy?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No właśnie :szok::szok::szok: !!!!!
Dajemy jej szanse bo to córka znajomych, ale jak zawali z pieluchą to już sobie powiedziałam, że podziękuje jej za współpracę!Nie ma sentymentów!Najważniejsze jest dziecko!!!!

mlena i tylko dlatego jej odrazu nie podziękowałam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
trzeba mieć nadzieję, że się szybko wprawi i pielucha nie będzie dla niej tajemnicą:-D:-D

ja zmykam na Housa i moją bidę trzeba nafaszerować syropami:tak:

dobrej nocy

Do góry