madziulanatasza
Fanka BB :)
As ,faktycznie te bakungi to małe potwory cieszę sie że u nas tej mody nie ma
no nie są tanie
,dalej czekam...............

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rewelka, jak moja do nich dorośnie też dostanie.NEODYMOWE KLOCKI MAGNETYCZNE 228 EXTRA (784888430) - Aukcje internetowe Allegro
Ja swojemu takie klocki kupuję![]()
Czego to ludzie nie wymyślą z tymi zabawkamiOj dziewczynki mnie się jeszcze dzidzia marzy,ale mój M nie chce.
Ja mam jednak jeszcze nadzieję.
Malinka Tobie o taką lalke chodziło?
Baby Born +akcesoria +ciuszki + PLECAK BABY BORN ! (767630964) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Nigdzie nowych w necie za rozsądną cenę nie widziałam.![]()
No mam ale działa tak jakby nie chciałBeata, ty antywirusa nie masz, czy co???
Może wymiotować, przez zęby to wszystko może dziecku dolegać i to jest najgorszeLunka As w sprawie lalki do mnie dzwoniłabo to taki nasz anioł no i struś pędziwiatr już jej dzis powiedziałam że w głowie mojego pietruszki tak ona funkcjonuje
MH super że oskrzela czyste to najważniejsze a kaatarek leczony czy nie po 7 dniach zniknie
Kazia a ile lat ma grześ?????
i to fakt ja nauczyłam sie juz nic nie obiecuję dzieciakom ddopóki nie jestem pewna na 100% że mogę im to dać bo julka jak julka ale adam bardzo przezywa jak sie go " zawiedzie"
słuchajcie toniek wstał mi z wypiekami temperatura 37.6 nie kaszle nie kicha zwrócił teraz obiad:-(ale idzę że ma spuchnięte bardzo bardzo dolne 2 ...może zwrócić przez zęby????
U mnie ja trzymam kasę bo M to nie wie co by trzeba było kupić itd...Kochana ja nie chce się wtrącać, ale siedmiolatek to chyba powinien dać sobie wytłumaczyć, że prezent będzie później...A jeśli nie to niech się wykrzyczy ze złości w koncie i koniec...
Ja to może i jestem wredna, ale za takie zachowanie to bym anulowała prezent...
A jeśli chodzi o kase, to jby mi M zaczął wydzielać to może byśmy coś zaoszczędzili, a tak to ja mówię, że chce, a on proszę bardzo... i wszystko sie rozchodzi![]()
No i bardzo dobra metoda popieramJest w wieku mojego syna.
Chcesz czy nie to Ci powiem ,że po prostu wpadł w histerię.
Ja swojemu (choć jest dzieckiem wyjątkowym) mówię raz i on musi zrozumieć.
Jak nie chce i się rzuca czy krzyczy to wywalam do pokoju i ma karę ,aż się uspokoi.
Jak się uspokoi to próbujemy dopiero gadać.;-):-):-).
Dlatego,że go uspokajałaś to mu różki rosły.Gdybyś go zostawiła to za 10 minut by zapomniał o całej sprawie i było by po krzyku.
A jak napisałaś ile mu obiecałaś to mnie oczy tak wyszły.
Moje dziecko nigdy więcej nie dostało niż 5 zł.,bo uważam,że dzieciom aż takie pieniądze nie są potrzebne.
Widocznie straszna ze mnie wredota.ale tak mam i już.
może wymiotować od zębów![]()
5 godzinMy dopiero niedawno dotarlismy do domujestem mega padnieta
Odgrzlam szybko zupe i juz zjedlismy:-)
Bylam na solarium ,na spacerze,pozniej odebralam mlodego i szlam z siora na cmentarzW sumie to 5 godzin bylam z dziewczynkami na dworze
![]()
To dobrze że zdrowiejąhej dziewczyny ,moi zdrowieją co mie bardzo cieszy,Klaudia jutro już do szkoły idzie
ja czekam na m ,bo idziemy na siłownie ,choc jak będie tak sie guzdrał ,to możemy sie dziś juz nie załapać
Malinka Julka to konkretna dziewczyna ,pozostaje przekonać ci ja że bałe laleczki też są piękne
UmnieKsawek to konkretny chłopak bo w grudniu ma imieniny,urodziny do tego mikołajki i gwiazdka ,aż rączki zaciera,ale cały ro k na żniwa grzecznie czeka,choć wytłumaczyliśmy mu ,ze przysługują 2 porządne prezenty na gwiazdkę i urodziny i 2 drobne,jakoś zrozumiał
![]()
i co jestes zadowolona z tej opiekunki????Witam ja dopiero teraz i to na chwilke bo głowa mi peka. Tak po krotce. Pol dnia byłam w WOMPie, potem miałam opiekunke na przyzwyczajaniu. i Czas zlecial, a mi głowa za raz odpadnie!!!:--
-(
A czemu Cię głowa boli? Pogoda?
i co jestes zadowolona z tej opiekunki????