Lunka As w sprawie lalki do mnie dzwoniła 
bo to taki nasz anioł no i struś pędziwiatr już jej dzis powiedziałam że w głowie mojego pietruszki tak ona funkcjonuje

MH super że oskrzela czyste to najważniejsze a kaatarek leczony czy nie po 7 dniach zniknie

Kazia a ile lat ma grześ?????
i to fakt ja nauczyłam sie juz nic nie obiecuję dzieciakom ddopóki nie jestem pewna na 100% że mogę im to dać bo julka jak julka ale adam bardzo przezywa jak sie go " zawiedzie"
słuchajcie toniek wstał mi z wypiekami temperatura 37.6 nie kaszle nie kicha zwrócił teraz obiad:-(ale idzę że ma spuchnięte bardzo bardzo dolne 2 ...może zwrócić przez zęby????

bo to taki nasz anioł no i struś pędziwiatr już jej dzis powiedziałam że w głowie mojego pietruszki tak ona funkcjonuje

MH super że oskrzela czyste to najważniejsze a kaatarek leczony czy nie po 7 dniach zniknie

Kazia a ile lat ma grześ?????
i to fakt ja nauczyłam sie juz nic nie obiecuję dzieciakom ddopóki nie jestem pewna na 100% że mogę im to dać bo julka jak julka ale adam bardzo przezywa jak sie go " zawiedzie"

słuchajcie toniek wstał mi z wypiekami temperatura 37.6 nie kaszle nie kicha zwrócił teraz obiad:-(ale idzę że ma spuchnięte bardzo bardzo dolne 2 ...może zwrócić przez zęby????
Pisałam wam ze jezdze z nim na to odczulanie na osy noi byłam z nim w piątek i dostal za duza dawke i zaczal puchnąć, spadło mu ciśnienie Anestezjolog musiał doprowadzac go do normalności!!! No mówię wam horror No ale tak się czasem może zdażyć przy tej terapii jak ktoś miał wcześniej wtrząsy po użądleniu ale dla dzieciaka to straszne przeżycie
Ale chodzi o to że po tej wizycie powiedziałam mu ze daje mu stówe na jakis prezent żeby się troche rozweselił a mój mąz wyjechał i zostawił mi dwie stówy na cały tydzień!! Tłumacze mu jak sytuacja wyglada ale do niego nic nie dociera
A jeśli nie to niech się wykrzyczy ze złości w koncie i koniec...