reklama
anaconda27
styczniówka2006
Skoro byłaś i wiesz,że wszystko w porządku to widocznie tak jest, a ty sama polubiłaś tą panią bo to też jest ważne ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
Wcale nie jesteś okropna, ja na twoim miejscu zapewne robiłabym to samo ;D ;D ;D
nikita000
AGATKA
Izabelka z ta niania to zawsze lepiej chuchac na zimne
w koncu to woj babel
a co do jekow jak nasze pociechy nas niewidza to Kaludia potrafi awanture zrobic
musze Klaudi pieluchy na wieksze juz zmnienic bo dzis to juz 3 razy ja przebieralam a ma pieluchy do 9 kg a wazy tak okolo 8
w koncu to woj babel
a co do jekow jak nasze pociechy nas niewidza to Kaludia potrafi awanture zrobic
musze Klaudi pieluchy na wieksze juz zmnienic bo dzis to juz 3 razy ja przebieralam a ma pieluchy do 9 kg a wazy tak okolo 8
anaconda27
styczniówka2006
Ja kupiłam większe, ale mi nie podpasowały, jakieś takie ogromne się wydają i wiszą w kroku, więc wróciłam do poprzednich, a te poczekają aż Majka podrośnie ;D ;D ;D
nikita000
AGATKA
Shady ja kupuje te w rossmanie one sa firmy rossman
sa takei same jak inne tylko 2 razy tansze
sa takei same jak inne tylko 2 razy tansze
reklama
anaconda27
styczniówka2006
A ja dziś w końcu nigdzie nie wyszłam z domu, jestem alergikiem i od rana kapie mi z nosa, przez to boję się wyjść na dwór,żeby nie było jeszcze gorzej. Przed chwilą usnęła Maja, tak się kiełbasiłyśmy na łóżku,że w końcu ją zmogło i zasnęła, więc ja cichutko do komputerka i popatrzę trochę co się dzieje na świecie ;D ;D ;D
Podziel się: