reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
A i jeszcze jedno pytanko:
Jula ma straszne problemy ze zrobieniem kupki...strasznie sie nadyma,napina i robi sie purpurowa.Je duzo jabluszek,nawet sliwki zabradzo nie pomagaja..Zalatwia sie codziennie ale widok jej nameczonej buzki jest koszmarny...termometrem nie bede jej pomagac przeciez a do wizyty u lekarza jeszcze prawie 10dni....
Moze sa jakies domowe sposoby????
Jula ma straszne problemy ze zrobieniem kupki...strasznie sie nadyma,napina i robi sie purpurowa.Je duzo jabluszek,nawet sliwki zabradzo nie pomagaja..Zalatwia sie codziennie ale widok jej nameczonej buzki jest koszmarny...termometrem nie bede jej pomagac przeciez a do wizyty u lekarza jeszcze prawie 10dni....
anaconda27
styczniówka2006
Witajcie, a mi od rana popsuł się komputer i cały dzień musiałam się męczyć z jego naprawianiem, Majeczka śpi u babci, więc mam trochę luzu. A jeśli chodzi o usypianie to na noc Majka zasypia pieknie sama po jedzonku, ale w dzień to prawdziwy koszmar, babcia nauczyła ją lulania i tak chce zasypiać. Jeszcze przed naszym urlopem to ja ją kładłam do łóżeczka i troszkę pomarudziła i zasypiała, ale teraz odzwyczaiła się od łóżeczka i za nic na świecie nie chce w nim usnąć, ale konsekwentnie ją do tego przyzwyczajam ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
Joanna MK pisze:A i jeszcze jedno pytanko:
Kup jej lakcid albo laktulosum, nie uzależniają a poprawiają pracę jelit
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Na lakcid jest uczulona (ma skaze bialkowa a tam jest cos z mleka)
Dopiero od wczoraj nie bierze lekow na poprawe pracy jelit...Brala enterol dziala tak samo jak Lakcid i jak miala problemy....tak ma....
Ale dzieki Anakonda za pomoc....
Dopiero od wczoraj nie bierze lekow na poprawe pracy jelit...Brala enterol dziala tak samo jak Lakcid i jak miala problemy....tak ma....
Ale dzieki Anakonda za pomoc....
anaconda27
styczniówka2006
To lacidofil czy jakoś tak nie uczula a ma podobne działanie jak lakcid. A przeze mnie było wypróbowane lactulosum - rewelacja, polecam bardzo!!
nikita000
AGATKA
Witam dziewczynki jak zwykle jak ja sie pojawie to was juz niema 
dziewcze nasze zaczyna zabkowac narazie tylko ostro sie slini i pcha gryzaki do buzi no i moje i swoje palce
ale czasem sie po awanturuje
spimy ostro na brzuchu teraz babla musze pilnowac bo sam sie przekreca na brzuch a we snie glowke w pycha w podusie
a i oczywiscie tylek w gorze
jejku jak ja zaluje ze aparat jest teraz w naprawie
dziewcze nasze zaczyna zabkowac narazie tylko ostro sie slini i pcha gryzaki do buzi no i moje i swoje palce
ale czasem sie po awanturuje
spimy ostro na brzuchu teraz babla musze pilnowac bo sam sie przekreca na brzuch a we snie glowke w pycha w podusie
a i oczywiscie tylek w gorze
jejku jak ja zaluje ze aparat jest teraz w naprawie
reklama
Podziel się: