reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A i jeszcze jedno pytanko:

Jula ma straszne problemy ze zrobieniem kupki...strasznie sie nadyma,napina i robi sie purpurowa.Je duzo jabluszek,nawet sliwki zabradzo nie pomagaja..Zalatwia sie codziennie ale widok jej nameczonej buzki jest koszmarny...termometrem nie bede jej pomagac przeciez a do wizyty u lekarza jeszcze prawie 10dni....

Moze sa jakies domowe sposoby????

Witajcie, a mi od rana popsuł się komputer i cały dzień musiałam się męczyć z jego naprawianiem, Majeczka śpi u babci, więc mam trochę luzu. A jeśli chodzi o usypianie to na noc Majka zasypia pieknie sama po jedzonku, ale w dzień to prawdziwy koszmar, babcia nauczyła ją lulania i tak chce zasypiać. Jeszcze przed naszym urlopem to ja ją kładłam do łóżeczka i troszkę pomarudziła i zasypiała, ale teraz odzwyczaiła się od łóżeczka i za nic na świecie nie chce w nim usnąć, ale konsekwentnie ją do tego przyzwyczajam ;D ;D ;D

Joanna MK pisze:
A i jeszcze jedno pytanko:

Jula ma straszne problemy ze zrobieniem kupki...strasznie sie nadyma,napina i robi sie purpurowa.Je duzo jabluszek,nawet sliwki zabradzo nie pomagaja..Zalatwia sie codziennie ale widok jej nameczonej buzki jest koszmarny...termometrem nie bede jej pomagac przeciez a do wizyty u lekarza jeszcze prawie 10dni....

Moze sa jakies domowe sposoby????

Kup jej lakcid albo laktulosum, nie uzależniają a poprawiają pracę jelit

Na lakcid jest uczulona (ma skaze bialkowa a tam jest cos z mleka)
Dopiero od wczoraj nie bierze lekow na poprawe pracy jelit...Brala enterol dziala tak samo jak Lakcid i jak miala problemy....tak ma....

Ale dzieki Anakonda za pomoc....

To lacidofil czy jakoś tak nie uczula a ma podobne działanie jak lakcid. A przeze mnie było wypróbowane lactulosum - rewelacja, polecam bardzo!!

tylko ze JUla ten enterol brala od maja i wkoncu wczoraj go odstawilam a dzialanie ma takie same jak Lakcid ,lakcidofil i inne...dobre bakterie wspomagajace prace jelit...ale i tak dzieki za szybka reakcje....

MonikaG Jesteś wielka. Dzisiaj mała zasnęła sama w swoim łożeczku.Pomogła metoda szuszania.Jeszcze nie moge uwierzyć. Pozdrawiam i z tych emocji spadam do łóżeczka poczytać książeczke, Dobranoc. ;)

Witam dziewczynki jak zwykle jak ja sie pojawie to was juz niema :(
dziewcze nasze zaczyna zabkowac narazie tylko ostro sie slini i pcha gryzaki do buzi no i moje i swoje palce
ale czasem sie po awanturuje :)

spimy ostro na brzuchu teraz babla musze pilnowac bo sam sie przekreca na brzuch a we snie glowke w pycha w podusie :(
a i oczywiscie tylek w gorze :D
jejku jak ja zaluje ze aparat jest teraz w naprawie :(

reklama
Do góry