reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja wyszłam na spacerek i po 20 min. jestem z powrotem.Najpierw był mały deszczyk i zastanawiałam się czy wogóle wracać, ale teraz widzę,że dobrze zrobiłam LEJE JAK Z CEBRA :mad: ;D

Witam wszystkich :)
U nas też od rana leje i nie ma mowy o spacerku.
Lena3004 gratuluję wytrwałości :) U nas jest tak samo, tylko Kuba chodzi spać nie później niż o 19.15. Wczoraj chcieliśmy obejrzeć Fakty do końca i był ryyyk, musieliśmy szybciutko kłaść do łóżeczka ;D.

Wieczorem przychodzi pierwsza kandydatka na nianię, więc sprzątam. Życzcie nam powodzenia ;)

Witam !!!
U nas swieci sloneczko prawie ze od rana a moja corka wlasnie pprobuje mi zabrac mysz od kompa i jesat placz bo mama nie chce dac ::)
Ja bdmalnie juz zjaym chciala zeby moj szkrab przestal ssac cycusia ale jak na razie to nie jej to w glowie ;) Ale najwazniejsze jest to ze dzis zjadla i sniadanko cale i obiadek :) a nie wiecie moze czy normalnie moge zaczac brac kwas foliowy karmiac piersia?

Witajcie!
Nie zaglądałam dawno!
Lena3004 gratuluję wytrwałaości i sukcesu! My poszliśmy za Twoim przykładem. Od jakiegoś czasu Olek też zasypia w łóżeczku. Muszę mu w tym trochę pomagać, bo najpierw go wyciszam na rączkach a gdy zaczyna ziewać to wkładam do łóżeczka. Lewą rękę kładę na jego klatce piersiowej a prawą głaskam po główce. Olek trochę pokręci główką, potem mruży oczy żeby je na koniec zamknac i usnąć. Zostaję jeszcze parę minut w pokoju. Ostatnio mam wolne już o 20:30. Dzienne drzemki są jeszcze w wózeczku, ale i na zmianę tego przyjdzie czas. Ponawiam zaproszenie do Kwietniówek! Zuzia1 Fajnie że do nas dołączyłaś!
A wogóle Olek zajarzył po co jest smoczek! Jestem w szoku. Mój mąż dał mu w niedzielę do zabawy i nie myślał, ze synek chwyci a teraz to jego najlepszy kumpel. A w nocy i tak jak sie wybudzi to usypia z kciukiem w buzi. Obym nie musiała Go potem boleśnie od obu odzwyczajać! ::)

reklama
U mnie swieci super gorace slonko.
Jestesmy juz po pierwszym spacerku...coprawda spacerowalysmy po ikei ale spacerowalysmy..hihihihi...

Zuzia1 Powodzenia w wyborze niani!

Nasza Jula chodzi spac dosc pozno ,mamy dosc male mieszkanko i jakby chodzila spac po 19 to obudzila by sie nam okolo 22 a tak juz mielismy  ze do prawie 2 zabawa a my padalismy  a ona wpelni wyspana wiec chodzi spac miedzy 21 a 22- lub nawet 23 ale to juz zalezy o ktorej spi w ciagu dnia bo niezawsze chodzi spac tak samo.

Do góry