reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malina a od kiedy Ty taka pruderyjna????????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i nic mu nie powiedzialas????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana a co tylko moje mogą do mnie wołać "malina":-D:-D:-D
ale sama powiedz to słodkie:tak::tak::tak:no i rozgadała ci się malutka ostatnimi czasy:tak::tak::tak::tak:
Bubka a widoki u ciebie cudne to się nazywa zima:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:sama bym taką chciała to jak w górach:tak:

oj slodkie takie.oja gada gada.coraz wiecej.no i w koncu mowi "tak" zamiast "pa":-)

reklama
Malina a jak chcesz zime to zapraszam do mnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeszcze jest troche wolnego do szkoly:-)
dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D

malinka1 pisze:
słuchajcie wczoraj w pracy miałam "przygodę"
myje wc męskie no i otwieram jedną kabinę myje ,łapię za klamkę otwieram 2 kabinę a tam facet siedzi na wc i się zadowala (zapomniał z tego pożądania drzwi zamknąć) a ja zdębiałam i do niego dzień dobry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak trachnełam tymi drzwiami jak z tamtąd wyparowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:słuchajcie mnie zatkało:szok::-):-):-)mój Pietruszka mówi ze jak mi zabrakło werwy żeby coś mu dosadnego z jajem powiedzieć to znak że powalił mnie:baffled:ciekawe czym:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mogłaś sie zapytazć czy mu kawy nie przynieść:-D:-D:-D:-D skoro ma dłuższe posiedzenie:-D:-D:-D:-D masakra:baffled:

dziękuję kochana za zaproszenie ale do roboty muszę chodzić :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mnie laski z pracy rozbawiły wyleciały do mnie z tekstem że one pracowały w wigilię od 6.30 do 15 to w sylwestra ja mam przyjść od 6.30 do 16!!!!!!!!!1bo jak one w wigilię to ja w sylwestra bo to będzie sprawiedliwe:baffled:no to im mówię że sylwek wypada w czwartek czyli w tygodniu a w tygodniu to ja pracuję od 18..... a one no tak ale my w wigilię...no to sie zapytałam czy gduyby wigilia i sylwek wypadały w sobotę to czy one by przyszły ???a one nie no bo w weekendy to ty pracujesz!!! no to powiedziałam im że same sobie odpowiedziały na pytanie:tak:a one że nie odpowiedziały nie wiedzą o co mi chodzi:-Dno to im odpowiedziałam Nie bo w tygodniu w tych godzinach wy pracujecie!!!!:-D:-D:-D
trza mieć jaja i koniec kropka:tak: dobrze zrobiłaś:tak:
Anabuba zdeka mnie załamałaś tym grzebaniem ale jakoś przeżyję.....muszę isć chyba jednak z M tylko nie wiadomo czy zdąży.....
Ale widoki!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:

Malina ten wirus bezcytatowy przeszedl chyba na mnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
bo nie mam zadnego:baffled:

dobrze babom powiedzilas.jakie cwane malpy.najlepeij sie kims wyereczyc.

Kerna-no moga mu zagldac,ale najlepiej zeby m byl z Toba bo pewnie maly sie bedzie wyrywal.

Wiki a Ty tylko jak po ogien do nas...
a u Ciebie duzo sniegu?

reklama
no kochana gratulaje:tak:
chwal się jaki może fotki:tak::tak::tak:
Powiem tylko że to Seat Leon a zdjęcie zrobie tylko musze kupic baterie do aparatu
kurcze miałam uchylone okno w kuchni a sąsiad napalił w piecu jakimis plastikami i teraz mam taki smród w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
najpierw obleciałam wszystkie kąty bo myślałam że mi się instalacja gdzieś pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój toniek bawi się z juliną klockami i muszę się pochwalić bo mój synuś buduje już sam wieżę z 3 klocków:tak::tak::tak::tak::tak:
To gratulacje dla Antosia

Do góry