reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOBRY DZIONEK

no u mnie nie zabardzo,mamy ulewe,mały jest zakatarzony i w nocy do 1.30 nie spalismy bo co chwile budził sie bo nie mogł oddychac dopiero jak mu na siłe sciagnełam z wielkim płaczem to usnoł ale ze mna w łuzku :(
dziewczyny co stosujecie na katar u maluchow??

reklama
dzień doberek!

u nas dzisiaj pogoda w kratkę raz słoneczko raz chmurki, wiec zobaczymy czy zaliczymy spacerek, Kubus teraz spałaszowął kaszke tatus przeczytał bajeczke i na koniec zrobiliśymy "lądowanie do łóżeczka" na drzemkę. Narazie Kubuś wywija fikołki i nie ma zamiaru spać, zobaczymy czy skonczy sie to usnięciem ;D

mam pytanko jak długo miejsce po szczepieniu może być zaczerwienione ? po poprzednich szczepieniach nie było zadnych zaczerwień u Kubusia :)

mój maluszek nie miał jeszcze katarku, ale ja przy kąpieli przecieram nosek kilka kropelkami soli fizjologicznej co jakiś czas robie oczywiscie przerwy, ponoć to jakos też pomaga przy katarku moze spróbuj, zdrówka dla małego! :laugh:

miłego dnia ;D

brenda my na katarek dostalismy od pani dr cebion(witamina c) i na katarek Nasivin oraz kazala wpryskiwac Sterimar(sol morska nawilza i przeczyszcza nosek-do tej pory to uzywamy do czyszczenia noska-rewelacja)
Ukladaj zawsze glowke wyzej zeby lepiej sie oddychalo..najlepiej podloz pod nozki lozeczka jakies ksiazki grobe od strony glowki a jeszcze najlepiej ukladaj jak najwiecej na brzuszku...

Zdrowka zyczymy a chorubsku mowimy NIE!!!

No właśnie zadzwoniłam do siostry i też mi tak powiedziała. No cóż mąż zje wszystko. Ale dziekuje za szybka reakcje,bo jakbym zjadła to może by było źle, Zreszta przypomniałam sobie, że chyba nawet małe dzieci ni powinny jeść grzybów. no nie???

ja niedawno zapomniałam się i zjadłąm dołownie dwie łyzki bigosu i mały to odczuł w nocy mia.l takie wzdęcia że co godz. pobudka z płaczem i oólnie cały czas sie wiercił, trzeba pamietać że mamy zakaz jedzenia takich potraw

smaczengo dla rodzinki ;D

reklama
Joanna ja to wszystko w domku mam i stosuje i do tego masc majerankowa i jest juz poprawa mały spi smacznie i nie słysze zeby rzeziło w nosku ale tragedia dzis była bo meczyłam go ze sciaganiem,a on tak nie lubi a płacze jak bym go ze skory obdzierała cały blok go słyszy :p
ale dzieki za rade

Do góry