reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam również :-):-):-)
Za oknem piękne słoneczko ale chyba mrozi bo termometr mam w słońcu i pokazuje tylko -5st.C :szok::szok:
Na godz.14 do laryngologa idziemy i bardzo dobrze bo Maja tak w nocy kaszlała że aż jej tantum verde psikałam bo już sama nie wiedziałam jak jej pomóc. :tak::tak:
U mojej mamy Maja spała ze mną i chyba się do tego przyzwyczaiła bo wczoraj w nocy cały czas popłakiwała że nie chce spać sama w pokoju :baffled::baffled:
Dzisiaj muszę do przedszkola skoczyć i zobaczyć ile za marzec mam do zapłacenia bo 10 już za dwa dni :szok::szok:

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie i będę pisać do Dowikli esy:tak: Wiem że to krótki zabieg i prosty, ale teraz tak siedze i czekam jak na ścięcie...:baffled::baffled::baffled: staram się nie denerwować bo od razu do kibla mnie pędzi a bobas tez swoje ucierpi przeze mnie. ale szpitale mogłyby być jakieś przytulniejsze:sorry2::sorry2:
Pisałam wczoraj dla M instrukcje, a przepis na zupę zajął mi dwie strony:nerd::-D:-D:-D bo ona to ma dziwne pomysły i gotować niestety nie umie.
Jak ja miałabym wywieszać pranie na balkon to po godzince mogłabym ciuchy pokruszyć...eh u nas -11:dry::dry:
A z tym r to pewnie, że mała ma czas! A z tym poprawianiem to mogłabyś ją chyba zniechęcić do mówienia jakby ciagle ją upominała:confused: tak mi się wydaje...
Ja kaszke ze smoka piłam do drugiej klasy podstawowej i potem mi szczęka uciekała jak mówiłam "sz", "cz" "s" "z". Zresztą do tej pory trochę ucieka ale tego nie widać aż tak jak wtedy no i logopedka pomogła. Ale jak wy tu pisałyście o butli do późnego wieku to od razu mi sięto przypomina:sorry2:

AGNES nie masz sie co narazie martwic tym R u Oliwki :-).
NATALINECZKA no to zycz aby M dzis wrocil a nie dopiero na swieta.

Moj M tez zapomnial jak narazie o swieceie.Nie wiem moze nie chce mi zyczen skladac przez telefon.Nie wiem zobaczymy co dzien przyniesie :-).

Lece ogarniac mieszkanie i sniadanie zrobic .Bo zaraz lekarka mi od domu pitnie a ja nadal na bb :-).

MH bardzo dobrze robisz.Ale ze Twoj M juz od rana nie jest w pracy?
Moj wstawal dzisiaj przed 5 do pracy ale to on zajal sie w wiekszosci w nocy plazaco Oliwka :-).

KERNA to tylko zbieg okolicznosci że miałas problemy z mową bo to moim zdaniem nie była wina butelki coinnego gdybyś ssała smoczka.Syn nie miał problemów z mową nie miał jeszcze 2 latek już r wymawiał prawidłowo.

A mój już wczoraj mi złożył życzenia i bombonierkę w kształcie serduszka wręczył, aż sie zdziwiłam bo nigdy mi prezentów nie kupował :szok::szok::szok:
I oczywiście wszystkim babeczkom ja również składam najlepsze życzenia z okazji naszego święta :tak::tak:

Witam kochane poniedziałkowo poweekendowo :happy2:
wczoraj troszku was podczytałam i tyle co pamiętam to witam nowe mamusie:-) Kerna trzymaj się w tym szpitalu szybko ci zleci :tak:Natalineczka chłop z domu = się spokój cisza harmonia :-)wię wypoczywaj ;-) Dowikluś no twoje szczypiory to mistrzowie bałaganu niczym moi :sorry2::-D
KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA CO BY CHŁOPY NASI CHOĆ RAZ MIELI @ I ZOBACZYLI JAKA TO ROZKOSZ. CO BY RAZ RODZILI I POCZULI TEN "CUD NARODZIN" CO BY RAZ BYLI W CIĄŻY I POCZULI TEN "BŁOGOSŁAWIONY STAN" CO BY CHOĆ RAZ KARMILI PIERSIĄ I ZOBACZYLI TĄ ROZKOSZ ZRANIONYCH BRODAWEK ITP..A MY BYŚMY CHOĆ RAZ MIAŁY ZAPRACOWANY DZIEŃ NASZYCH CHŁOPÓW ;-);-);-);-);-)
U nas szpitala ciąg dalszy :sorry2:Adam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11 :sorry2: Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią :sorry2: a dwa Antoni chory :-:)-:)-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra :-pnocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok :tak:nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3 :dry:
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki :tak:

ja nie miałąm problemów z r tylko sz,cz,z,s,c logopedka powiedziała, że od butli i kazała odstawić.
Nie no druga klasa to już najwyższa pora he he mój pił do połowy pierwszej klasy ale tylko dlatego że miał uczulenie na białko mleka i nie mógł jeśc nabiału.Córeczce skazamineła ale mleczko lubi i już ale pije z kubka niekapka.

Malinka życzenia...no w sedno!!:-D:-D
dzieki za życzonka od Pietruchy:tak::tak:
A ze szpitalem w domu...eh no zdrówka życzę bo co mogę więcej:confused:

reklama
witam wieczorna pora

Ja caly dzien przesiedzialam nad ofertami wakacji w Chorwacji
Teraz nawet widze te ceny i hotele
Ostatecznie wybralam sposrod mnostwa Hoteli 3 do wyboru:-)Zawsze cos
Wybieramy sie na wyspe Rab w miejcowosc Lopar:-):-):-):-)
Juz sie ciesze :) Oczywiscie jedziemy na tydzien od 4-11 lipca :) wlasnym samochodem
Wykupujemy noclegi, sniadania i obiadokolacje.

Dowikla widze ze ladny sajgon masz ale pociesze Cie bo moja Laura dzis tez robila co chciala.MOj lezy na sofie caly dzien wiec Lali korzystala :)):-D
Natalineczka wspolczuje Ci ale czas szybko minie i nim sie ogladniesz Twoj bedzie juz w domku:tak:Nie denerwuj sie bo to nie wskazane w Twoim stanie:sorry2:
Agnes moja tez nie mowi r ale to normalne dzieci jak maja 5 lat wtedy ida do logopedy o ile dobrze pamietam bo Maks siostry mial zajecia z logopeda jako 5 latek:cool2:
Myszunia milo ze wpadlas Jeszcze troche i znajdziesz wiecej czasu na BB
AnekM w rzeczywistosci jestesmy inne.Moze na zdjeciach troche podobne jestesmy:sorry2:
Kerna 3 dni szybko mina, trzymam kciuki bedzie dobrze:happy2:
Anaconda witam ! Fajnie ze juz jestescie w domku.Maja znow chora:confused::baffled: Biedaczka oslabiony ma organizm.Podajeszz jej moze tran?Podobno jest super:cool2:

wiecej nie pamietam wybaczcie
No to widze ze szykuja sie Wam fajne wakaje:tak::tak::tak:Chce Wam sie jechac autem:confused:
Witam kochane poniedziałkowo poweekendowo :happy2:
wczoraj troszku was podczytałam i tyle co pamiętam to witam nowe mamusie:-) Kerna trzymaj się w tym szpitalu szybko ci zleci :tak:Natalineczka chłop z domu = się spokój cisza harmonia :-)wię wypoczywaj ;-) Dowikluś no twoje szczypiory to mistrzowie bałaganu niczym moi :sorry2::-D
KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA CO BY CHŁOPY NASI CHOĆ RAZ MIELI @ I ZOBACZYLI JAKA TO ROZKOSZ. CO BY RAZ RODZILI I POCZULI TEN "CUD NARODZIN" CO BY RAZ BYLI W CIĄŻY I POCZULI TEN "BŁOGOSŁAWIONY STAN" CO BY CHOĆ RAZ KARMILI PIERSIĄ I ZOBACZYLI TĄ ROZKOSZ ZRANIONYCH BRODAWEK ITP..A MY BYŚMY CHOĆ RAZ MIAŁY ZAPRACOWANY DZIEŃ NASZYCH CHŁOPÓW ;-);-);-);-);-)
U nas szpitala ciąg dalszy :sorry2:Adam zdrowy poszedł na rekolekcje od 9-11 :sorry2: Julina zdowa ale nie poszła bo nie mam jej jak zaprowadzić raz że musiałbym na nią czekać bo zanim bym doszła spowrotem to już bym musiała iść znów po nią :sorry2: a dwa Antoni chory :-:)-:)-(wczoraj miał cały dzień temperaturę 37.9-38.6 zero kaszlu kataru tylko maruder jak to mój ietruszka określił no to była masakra :-pnocka do duszy cała nieomal nieprzespana o 24 wziełam Antosia do nas do łóżka bo już miałam dość wstawania budził się płakał w nocy gorączkę miał 39.9 :-(dałam mu czopek pyralginy wypił 3 butelki wody rano temperatura 37.3 i jak narazie zjadł śniadanko i jest w iarę ok :tak:nie wiem co mu jest i czy to nie przypadkiem górne 3 bo ma masakrycznie spuchnięte dziąsła i takie kulki w miejscach 3 :dry:
a zapomniałabym macie najserdeczniejsze życzenia od mojego Pietruszki :tak:

Oj biedny Antosik:no::no::no:pewnie to te zabki,oby szybciutko wyszly:tak::tak::tak:
No i dziekuje za zyczonka od Pietruszki:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki pobily dzisiaj rekord i wstaly mi po 7:szok::szok::szok:Nosz cholera jasna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i za cholere nie moglam Ich zmusic zeby spaly mi dalej:no::no::no:Wiec jestem mega spiaca:no::no::no:

ANABUBKA
No super zyczonka:-);-);-);-)
Ja rowniez zycze nam wszystkim wszytskiego co najlepsze:tak::tak::tak:I niech spelni sie chociaz czesc naszych marzen:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Sorki,ale chyba dopiero dzisija pojde na poczte jak mi sie uda

KERNA
A Ty na ktora do tego szpitala?

Do góry