reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac :no::no::no::no:
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co mają do tego zachowania mandarynki????? nie chciał jeść czy co???

a moja niuńka sama slicznie je kolacje,zarzyczyła sobie kulki miodowe z mleczkiem i wcina

reklama
W koncu do was zagladam :-). Rano jak wyszlam to nie bylo nas 3 godziny.Po drodze do przychodni spotkalam kolezanke z bylej pracy i poklachalysmy sobie pol godziny na dworze a Oliwka mi sie wtedy uspala.Pozniej przychodnie zaliczylismy.Tam spotkalam inna kolezanke i ona poszla ze mna to Przychodni Wczesnej internwencji .Zarejestrowalam Oliwke na 6 kwietnia bo takie sa terminy :-(.Ale mam dzwonic jutro i moze cos sie zwolni.A jak ni jutro to bede dzwonic co jakis czas i moze uda sie ten termin brzyblizyc :-). Pozniej w domu Obiadek zjadlysmy.Ja pozmywalam i odkurzylam.Nastepnie bawilam sie z mala.Pozniej G wrocil ale na niego jestem zla ale to juz temat rzeka.Dal mi kwiatka i niby jest ok ale ja wiem ze to tak tylko na pokaz.Jak G sie nie zmieni i nasze relacje to bedziemy zyli obok siebie a nie ze soba.Juz przestalam z nim gadac ,tylko sluzbowo gadamy i nie uklada sie od kilku dni ale ja to kicham .Co ma byc to bedzie.Juz mi wcale nie zalezy jak to sie ulozy.Najwazniejsza jest Oliwka i on ma mi przy niej pomagac i kase na nia dawac i reszte peirdziele . Teraz G ja usypia tzn pewnie on juz usnal z nia :-).Ja w lozeczku na seriale patrze .Po nich ide spac . Jutro dzwonie tez do kliniki dowiedziec sie czy w tym tygodniu nasz przyjmie endokrynolog ktory ma prowadzic Oliwke. Ide was troche poczytac.

Cześć laski. Piszę dopiero teraz, bo robili przy centralnym i odcięło mi neta... Tak więc wynik wymazu ok i jutro na 8 rano jestem w szpitalu. Kurcze szkoda, bo myślałam, że jeszcze dzis będę mieć to za sobą. W każdym razie jutro rano myślcie o mnie....
Sorki, że nie poczytam ale po prostu nie mam głowy do tego:no::no::no:
Trzymajcei sie cieplo i miłego wieczorku:tak:

Rzeczywiście pusto tu dzisiaj. Wpadąłm tylko na chwilkę bo mała zasnęła, to wpadnę w odmęty książki, hehe

Natali piekne te kwiatuszki.

Kerna będzie git!

No i tyle i już. Dobranoc dziewczyny i miłeg jutrezjszego dnia. Mój dopiero jutro nanockę, więc wpadnę coś koło 18 pewnie, jak wybędzie.

Pustki jak nigdy :szok: widzę że mężowie się wzięli za prezenty dla żonek :-p:-D i bardzo dobrze :-) zazdroszczę ja nie dość że sama to jeszcze @ :-( kaszanka :dry: no to ja idę spać dobranoc udanej nocki życzę ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KERNA a ja myslalam o Tobie .I szukalam czy Dowikla napisze ze ma wiesci od Ciebie.Jutro rano bede myslala i 3 mala kciuki za Was masz to jak w banku :-).Bedzie dobrze kochana i pisz jutro eski co i jak bo my bedziemy sie martwily. DOWIKLA super plaszczyk ale serio polaz po sklepach i poprzymierzaj :-). NATALINECZKA sliczne kwiatki :-).Oliwka uwielbia mandarynki i pomarancze i moglaby je jesc kg MLENKA gratuluje kredytu :-). MALINKA,JOANNA,MH zdrowka dla was i waszych dzieciaczkow.Jak jakiegos chorowitka pominelam to tez zycze zdrowka.Aha dla Maji zdrowka :-). Ogladam serial .Mowie juz dobranoc bo nie mam nastroju.

Bylam z mlodymi w sklepie,na poczcie i po Dominika:tak:nawet nie jest az tak zle:tak:Za to Klaudia dala mi takiego czadu ze myslalam ze mnie zaraz rozsadzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No cala droge mi wyla i nie mowila o co:no::no::no:Przed samym domem nie mogla juz stac ale wyla dalej i dopiero wtedy powiedziala ze chce siku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A kazalam Jej przed wyjsciem sie wysikac:no::no::no:Do tego kupilam Im po wodzie cytrynowej i to wypila po drodze:no::no::no:Teraz juz leza w wyrkach i mam nadzieje ze dluuugo pospia:tak::tak:
A ja zeby sie odchamic kupilam sobie taka duuza kostke ciasta na smietanie z galaretka i teraz jem polowe do capucinko:tak::tak::tak:Reszte zjemy po obiadku,tzn dziewczynki dostana galaretke i truskawki:tak::tak::tak:

MLENKO
Super ze macie przyznany kredyt:tak::tak::tak:

JOANNA
Zdrowka dla Was wszystkich:tak::tak::tak:

BEATKO
Wszystkiego najlepszego Kochana:tak::tak::tak:
No to miałaś Kochana spacer bardzo hałaśliwy :sorry2: dziękuję za życzenia :tak:
Ja normalnie marzę tylko o tym żeby spaćććććć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daje mi się we znaki ta nieprzespana noc:-( do tego Antek jak zasnął w dzień to obudził sie po 20 minutach z mega rykiem :szok:i potem dospał godzinkę w moich ramionach :dry:nie powiem żeby mi to było na rękę i co by to było wygodne :dry: obiad tylko podziubał troche ziemniaków mięsem wzgardził:dry: jak nie on :no: Julina z Antkiem dostają jakiegoś świra i mi chałpe roznosza a mnie przy tym też roznosi :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:
Widzę że nie tylko Kuba jakiś nadpobudliwy dzisiaj i też obiadu nie ruszył :sorry2:
oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Płaszczyk fajny, podoba mi się ale ja bym sobie takiego nie kupiła, mnie na moją figurę :tak:
oJ MI TEZ SIE SPANIE AMRZY :sorry2: sorki za caps

Helenka też wzgardziła obiadem, a Niki zjadła połowę :baffled: a mój nos, nie jest już zimny i mokry od kataru, teraz jest rozpalony do czerwoności suchy :wściekła/y:
KOchana wiem coś o tym, mi katar teraz przechodzi i mam cały nos suchy :no:
Dowikla bardzo ładny ten płaszczyk ,podoba mi sie ,lubię taki model płaszczyków ,bo każda figura dobrze wygląda:tak:

Co wasze dzieci dziś sie zmówiły w ten dzień kobiet:-D

Klaudia wróciła ze szkoły i cyrkowy dzień jutro będzie,po szkole trening siatkówki ,potem próba w szkole ,a na koniec w domu jeszcze krótka próba ,bo uważam ,ze zeby siedzieć dłużej niz do 19 to mają czas,a poza tym ja bym nie zniosła:baffled:
W srode próba od 15-17 będzie ,a w czwartek Klaudia erezygnuje z siatki i robia próbę od 14 do 17 gdzieś ,mam nadzieje ,ze nie oszaleję:szok::baffled:
Na moich niespełna 50 metrach 4 dziesieciolatków i jeeden 6 LATEK TO AZ NAD TO:-D:szok::baffled:
Cierpliwości życzę Kochana z dzieciakami ;-)
Monik bo nasz Dowikla to szczypiorek :-D:-D:-D:-D:-D
a Dowikluś płaszczyk superaśny jeszcze 2 kg i sama taki będe nosiła :-p:oo::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
MH kurcze to sobie nos obtarłaś :dry:smaruj go kremem a może zrób sobie inhalacje :confused:
boziu non top jakieś wirusy wisza w powietrzu :wściekła/y:
Julka do Adama Adam masz mózg???? Adam no mam... a Julka to zacznij go używać :dry::dry::dry::dry::dry::dry: no nie ma to jak wymusić na bracie czytanie ksiązki :-p
Teraz taka zdradliwa pogoda :dry: tekst normalnie powalający :-D
dostałam kwiatki od M:cool2:
tylko jakos i tak mnie deprecha ogarnia ciągle.....

nic mi sie nie chce- doslownie NIC:baffled:
Witamy w klubie, ale to Kochana przesilenie wiosenne dlatego tak się czujemy, jak przeżute i wyplute że tak to ujmę :sorry2::dry:
fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)

tylko tyle :confused::confused::szok::szok::szok::szok:
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac :no::no::no::no:

a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie

dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc :no::no::no::no:
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zobacz załącznik 222682Zobacz załącznik 222683
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry:tak::tak::tak::tak:
Kwiatki superaśne :tak: nie martw się nic sobie nie zrobi :tak:
Oliwka obejrzała bajkę,coś dzis krutka była.teraz układa puzzle.

nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni non stop mi głowa peka :cool:
Oj ja co chwilę słyszę że kogoś głowa boli :no: to ciśnienie z ludzi wariatów robi :baffled:
no i dzis zapeszylm, napisalam ze mam grzeczne dziecko no to mam za swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rosnie mi maly terrorysta, przed chwila siedzial mi na kolanach i byl spokoj zobaczyl mandarynki i juz wariactwo, postawilam go na podloge a ten w ryk i zaczyna sie na fotelu wyrzywac :no::no::no::no:
jeczy mi caly czas, dzis przegina na calej linii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzisiaj Kube ze stołu ściągałam siedział i się bawił wodą z dzbanka od kwiatów :sorry2: alpinista :cool2: ale widzę że dzisiaj większość dzieci jakaś nerwowa :no:
Cześć laski. Piszę dopiero teraz, bo robili przy centralnym i odcięło mi neta... Tak więc wynik wymazu ok i jutro na 8 rano jestem w szpitalu. Kurcze szkoda, bo myślałam, że jeszcze dzis będę mieć to za sobą. W każdym razie jutro rano myślcie o mnie....
Kochana nie martw się będzie dobrze :tak: trzymam kciuki :tak:

witam :-( szpital w domu :szok: Wojtek -zapalenie górnych dróg oddechowych ,Gabi -krtań ,ja mam zawalony cały nos i z...... ście bolimnie glowa ,wczoraj ledwo wrociłam z pracy ponoć aż zielona bylam tak mnie bolala ze az na wymioty mnie ciągnęlo i jeszcze @ :szok: Zostawiłam w aptece ponad 200zl bo wkurzyłam sie i kupiłam inhalator ze względu na Gabi bo ona często ma krtan :-(Zuiz na razie zdrowa mąz tez sie jakos trzyma tylko puchną mu bardzo nogi ale wygoń go do lekarza akurat :no: dobrze ze w tym tygodniu mam tylko 24 godziny to jakoś moze dojde do siebie najgorzej jakzaczyna mnie glowa bolec chyba jakieś badani musz zrobić
miłego dnia zajrze jak poczuje sie lepiej :tak:
Zdrówka dla was zdrowiejcie szybciutko:tak:
oj wspolczuje:no:Widze ze nie tylko ja mam taki fatalny dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I do tego mi z nosa leci:no::no::no::no:Mlode psopaly z pol godzinki i Klaudia zaczela wyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Obudzila przy tym Wiktorie:no:Ale poszlam do Nich i polozylam Klaudie na moim lozku i kazalam Im jeszcze spac-a co z tego wyjdzie to sie okaze:baffled:mam nadzieje ze jeszcze troche pospia bo inaczej to nie wytrzymam z Nimi do wieczora:no::no::no:Dominik u siebie trzaska samochodami i co chwile cos ode mnie chce
Upatrzylam sobie plaszczyk na allegro ale sie zastanawiam czy go kupic

HIT!! Kurtka płaszcz płaszczyk prima S i inn (946183661) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fajny płaszczyk
fajny płaszczyk, ;-);-);-);-)

tylko tyle :confused::confused::szok::szok::szok::szok:
cos ostatnio mi nie chce cytatow zaznaczac :no::no::no::no:

a ja dostalam kwiatuszka od mojego braciszka, a czarus zrobil kwiatuszki (moimi rekami, ale jedno malowal farbkami) dla mojej mamy, cioci i mojej siostry;-);-);-)
zaraz zrobie zdj to wstawie

dalam mu mandarynke bez skorki, nawt ta niewidoczna mu obralam, i wczesniej piers z kurczaka podsmazana ktora wyplul, i przed chwila mi sie tak dziwnie zakrztusil, juz nic nie dostanie, na noc :no::no::no::no:
marudzi mi caly dzien, mam juz go po dziurki w nosie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zobacz załącznik 222682Zobacz załącznik 222683
ten zolty ja dostalam a te dwa sa dla mamy i siostry:tak::tak::tak::tak:
Sliczne kwiatuszki
Kochana trzymam kciuki ale bedzie dobrze :tak:

Witam sie wieczornie nadrobiłam zaległosci i ide spac a jeszcze przed spaniem pomarancza sobie zjem:-p:tak:ja na dzien kobiet dostałam razem z Martynką ptasie mleczko:laugh2::laugh2::laugh2::eek:ale co tam liczy sie dobry gest:shocked2::shocked2::-D:tak:

Pustki jak nigdy :szok: widzę że mężowie się wzięli za prezenty dla żonek :-p:-D i bardzo dobrze :-) zazdroszczę ja nie dość że sama to jeszcze @ :-( kaszanka :dry: no to ja idę spać dobranoc udanej nocki życzę ;-)
łączę sie w bólu, ja tez sama :-:)-:)-:)-:)-:)-(
bez malpy ale z ciazowymi przypadlosciami:dry::dry::dry::dry:

dziekuje za komplementowane kwiatuszki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilke bo juz zmykam spac:tak::tak::tak:Mlodzi juz od jakiegos czasu spia i mam nadzieje ze dziewczynki pospia jutro lepiej niz dzisiaj:tak::tak::tak:

KERNUS
Kciuki bede trzymala i koniecznie napisz esemeska:tak::tak::tak::-)

Do góry