madziulanatasza
Fanka BB :)
Hejka lasencje
U nas wstał dzis całkiem ładny dzień ,tylko zimno dość,Klaudia poszła na rekolekcje ,a Ksawek do przedszkola
Ja biore sie z a sprzątanie i zaraz za jakiś obiad,pranie sie kreci....
Zakupy sobotnie super były,wydaliśmy kasy wiecej niz mogliśmy
,ale juz mam na swięta wszystko kupione,dokupię tylko białej i pomidorka i mogę swietować ,wiec z bańki .Ksawierkowi kupilśmy kapcie i adidasy sznurowane,a co za tym idzie uczy sie sznurowac buty,umie do połowy póki co przy kokardce sie gubi
,ale musi ma 6 lat ,perzecież nie będziemy my ,czy pani z przedzkola wiazała mu butóew ,bo obciach
Wxczoraj upiekłam biszkopt z truskawkami i galaretką ,słuchajcie wyszedł mi popisowo
Byliśmy tez na wycieczxe po okolicy ,cholerka troszke slońca wiecej sie w domu siedzieć nie chce
Dorotka czekam kciuki za komisję
Laski skad wy wziełyście ten biust szok!!! ja z moim skromnym 80b ,chowam sie w cień
Kerna ,a to cie m zaskoczył ,ale to miło jak mężczyzna sie do zakupów garnie i ma pojęcie co potrzeba
U nas wstał dzis całkiem ładny dzień ,tylko zimno dość,Klaudia poszła na rekolekcje ,a Ksawek do przedszkola

Ja biore sie z a sprzątanie i zaraz za jakiś obiad,pranie sie kreci....
Zakupy sobotnie super były,wydaliśmy kasy wiecej niz mogliśmy

Wxczoraj upiekłam biszkopt z truskawkami i galaretką ,słuchajcie wyszedł mi popisowo

Byliśmy tez na wycieczxe po okolicy ,cholerka troszke slońca wiecej sie w domu siedzieć nie chce

Dorotka czekam kciuki za komisję

Laski skad wy wziełyście ten biust szok!!! ja z moim skromnym 80b ,chowam sie w cień
Kerna ,a to cie m zaskoczył ,ale to miło jak mężczyzna sie do zakupów garnie i ma pojęcie co potrzeba