reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka lasencje
U nas wstał dzis całkiem ładny dzień ,tylko zimno dość,Klaudia poszła na rekolekcje ,a Ksawek do przedszkola:tak:
Ja biore sie z a sprzątanie i zaraz za jakiś obiad,pranie sie kreci....
Zakupy sobotnie super były,wydaliśmy kasy wiecej niz mogliśmy:-p,ale juz mam na swięta wszystko kupione,dokupię tylko białej i pomidorka i mogę swietować ,wiec z bańki .Ksawierkowi kupilśmy kapcie i adidasy sznurowane,a co za tym idzie uczy sie sznurowac buty,umie do połowy póki co przy kokardce sie gubi:-D,ale musi ma 6 lat ,perzecież nie będziemy my ,czy pani z przedzkola wiazała mu butóew ,bo obciach:tak:
Wxczoraj upiekłam biszkopt z truskawkami i galaretką ,słuchajcie wyszedł mi popisowo:tak:

Byliśmy tez na wycieczxe po okolicy ,cholerka troszke slońca wiecej sie w domu siedzieć nie chce:tak:

Dorotka czekam kciuki za komisję:tak:

Laski skad wy wziełyście ten biust szok!!! ja z moim skromnym 80b ,chowam sie w cień:)

Kerna ,a to cie m zaskoczył ,ale to miło jak mężczyzna sie do zakupów garnie i ma pojęcie co potrzeba:tak:

reklama
Witam z ranca z mega oryczana Klaudia obok:baffled::wściekła/y:
Pogoda taka se ale lepsza niz zapowiadali:tak::tak::tak:

LIDKA
Nie przepraszaj-juz Ci pisze;-)Mialy problemy z przybieraniem na wadze od urodzenia :-(Ale wyglada na to ze wkoncu sie cos ruszylo:tak::tak::tak:

AGNES
To fajny mialas dzien:tak::tak::tak:Czekamy na foteczki:-):tak:
ja tez sie wybieram z moimi na basen i moze w ta neidziele po swietach wkoncu dojade:-);-)

KERNUS
To niezla pizdzice masz w domu:szok::szok::szok:
Napal w tym piecu kochana bo zamarzniecie:szok::no:

DOROTKA
Trzymam kciuki za komisje:tak::tak::tak:

ANKA
A zdradzisz nam gdzie byl wczoraj Twoj B jak Go tak wcielo:confused:;-)

ANABUBKA
To co jak sie tylko jeszcze bardzije ociepli to bedziecie smiglay na rowerkach:confused::tak::tak::tak:Fajnie masz:tak::-)Tez bym sobie pojezdzila ale nie mam rowera hehe:-D:-D:-D

Jak juz o cycach mowa to ja przy dobrych wiatrach mam 75B:tak::tak::tak:

Jesli chodzi o badania noworodkow na mukowiscydoze to niestety nie robia ich w kazdym szpitalu i nie wszystkim noworodkom:no::no::no:

Kerna ale Ci kochana zazdroszczę, co jak co , ale wypad na lody marzy mi się od świat, hehe
a jaką pościel, taką do łóżeczka, czy już większą, bo ja cos mam dla chłopca:tak:

Ja tez mam chlopieca flanelowa posciel ale te male do lozeczka:tak::tak::tak:

ANABUBKA
No i dzieki za wiesci od MAMITKI:tak::tak::tak:Teraz niech wpada na BB pisac jak bylo:tak::tak::tak:

No i temat lodow-mniam,mniam:tak::tak::tak:Chyab se dzisiaj jakies kupie:tak::tak::tak:Kit ze mialam sie troszke diecic;-):-)

lunka no poszewke na kołderke teraz mi potreba:sorry2: kołderka ma 100na 133, a podusia 35 na 53...kurcze jak masz coś do odsprzedania to byłoby fajnie:tak:

Witam porannie :-)

Nie powiem, że sie wyspałam, ale chyba się juz przyzwyczaiłam do niespania :szok::sorry2:

Byłam NK, ale tam nowych fotek kobitki nawrzucałayście:szok:, narazie tylko kilka ogranęłam :-p

Wyciagnełam od M narzaie jeda fotkę, zaraz wrzuce :tak:

Agnes, Oliwka sie rozrusza u dziadka, nie martw się :tak:

Dorota, kciuki zaciśnięte :-)

Lunka, no ciężko z tym stanikiem, bo to co mi się podoba to nie robią mojego rozmiaru :no: A jak już sobie wybiore z tycvh większych, to się okazuje że mój rozmiar właśnie ktos juz wykupił :dry:

Kerna, Justa, to ja przestaję nazekać na cycki, bo 75E to jeszcze produkuja :sorry2: czasami :dry:

Zobacz załącznik 230309

lunka no poszewke na kołderke teraz mi potreba:sorry2: kołderka ma 100na 133, a podusia 35 na 53...kurcze jak masz coś do odsprzedania to byłoby fajnie:tak:
No to spójrz na to, jeżeli baldachi Ci nie potrzebny, to uszyję Ci z niego dodatkową poszewkę na podusię
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...osciel-gratisy-obowiazkowe-32058/#post4331473
10zł

A moja gangrena nadal śpi, ciekawe o której wstanie i w jakim humorku, :)

Pójdę zrobić jakieś śńiadanie, burczy mi w brzuchu. W sumie dzień mi się zaczął bardzo wcześnie...

Ostatnia edycja:
Witam laseczki poweekendowo :happy2:
czytałam po łepkach wiem co u kogo :zawstydzona/y:
net mi muli tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale tylko na bb:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dzieci zdrowieją ale siedzą w domu :sorry2:na te ostatnie 3 dni ich nie puszczam bo jeszcze nie sa zdrowi na 100%:sorry2:
na święta mieli jechac z tata do dziadków ale w tym wypadku zostaja w domku z nami :tak:
Dowiklus fotki cudo :tak::tak::tak::tak:jaka ty jestes laseczka :tak::tak::tak:
As ja zwykle nie śpi po nocach...
Lunka chciałą leniuchowac ale teściowa jej plany pokrzyzowała:-p
Dorota przeżyła pierwsza wizyte małża po rozstaniu:tak:
Anabubka jak zwykle zapracowana i wie juzgdzie buty z allegro są :cool2:
Justa ma krwiaka na nodze ale przechodzi no ale mo,że do przystojnego doktorka zawita znów :-p
Patrysia ma częste wizyty teściówki a rzadkie rodziców :sorry2:
Mamitka wróciła ze szpital;a ale ma remont i mało czasu na bb :-(
Agnes była w aqaparku zachwycona wyprawa mniej swoją mama :sorry2:
Iwcik nie wie kiedy dziecko idzie spać takie samodzielne że nawet łóżko samo scieli:szok: i z Dowiklą wirtualnie sobie program na polsacie przekazują :-p
Anka robi pycha kulki serowe na które przepis zaraz znajde w odpowiednim wątku:tak:
Lidka imprezowała ale do kościoła z palmą poszła:-p
Anek M leczy córeczkę skutecznie:tak:
A&E wreszcie zawitał do nas i prosimy o częściej :tak:a mała jak na moje oko na bank ma alergię:-(
za Dorotkę trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&& mocno mocno :tak:
no tyle zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Wlasnie zjadlysmy snaidanko i dziewczynki jzu siedza przed mini-mini:tak::tak::tak:I mam spokoj hehe:-);-)

MALINUS
Super ze dzieciaczki zdrowieja:tak::tak::tak:

Moj Dominik dzisiaj kombinowal zeby nie isc do szkoly:no:Ryczal ze Go noga boli i ze nigdzie nie moze isc ale wkoncu poszedl:tak:
A wczoraj to stwierdzil ze moge Go wypisac ze szkoly bo On i tak nie chce chodzic:no::no::no:No co za paskud jeden

Do góry