reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Nadrobiłam,ale mi nie pozaznaczało.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę.

Agnes zapamiętałam,że wypad udany.:tak::-):-)

A&E jedyny sposób to skuć tynk,wysuszyć mur i dopiero wypryskać mur.
Na to nowy tynk i powinno być dobrze.
Drugim rozwiązaniem jest ponownie wypryskać tynk i położyć na te ściany styropian jako izolator.
Czy to pleść na pewno sprawdzisz wyjeżdżając na jakiś czas z domu z małą.

W krótkim czasie powinno być lepiej .:tak:;-):-)

Anabuba lipa z tymi butami.:baffled::baffled:
Dobrze,że twój rowery poprzeglądał.:tak:
U mnie też już sezon w pełni.:tak:;-):-):-)

Po deserku mąż mnie zabrał na spacerek bez dzieci.;-)
Łazilismy za rękę jak nastolatki .Oj milusio było.:tak:;-):-):-)
W drodze powrotnej zaczepiliśmy o sklep i mój małż zaproponował,że może pójdziemy do moich rodziców jeszcze.
Kupiliśmy ciacho i poszliśmy do nich na kawkę.:tak:
Ściągnęliśmy na 22 z minutami do domu dopiero.:szok::szok::szok::-):-)

Jutro w pracy do 18 ,więc małe szanse,że do was zajrze no chyba,że z rana,ale się jeszcze zobaczy.:sorry2::sorry2::sorry2:
Idę poprasować Darkowi ubrania do pracy ,bo za 2 godziny jedzie.:tak::tak:
Po prasowanku pewnie jeszcze nieco powyszywam :sorry2::sorry2::sorry2:
A potem do łożeczka jak Darecki pojedzie.:tak:;-)
Dobranoc laski .

reklama
Z oliwka juz troche lepiej wiec jade z nia na komisje.
ANKA wiesz ze sama nie wiem kogo chce o tym przekonac?G mnie przy kazdej rozmowie o tym meczy i non stop musze go przekonywac ze nie chce z nim byc i chyba tak mi zostalo :-).Siebie nie musze bo jestem pewna swojej decyzji i ciesze sie ze ja podjelam ,mimo ze czasem mi ciezko ale pierwszy najtrodniejszy krok mam juz za soba :-).Teraz tylko juz do przodu :-).

3 majcie kciuki o 8.50 bo mam komisje.

Na 12 umowilam sie z kolezanka.G przyjdzie do malej a ja wybywam sobie odpoczac :-)

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo

Ależ jestem niewyspana.

Walczylam z mała od 3.30 do 6 rano. W końcu zasnęła, ja pospałam jeszcze pół h i przez kolano już więcej nie dałam rady wyleżeć.

Lunka zazdroszczę malego cyca :-D zawsze miałam maly i dobrze mi było z tym :tak: teraz jak mam sobie stanik kupić to mnie szlag trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To tak jest, jak sięmama le to sie chce duże i na odwrót. Ale kupić coś na duży biust jest chyba o wiele trudniej, co? Chodzi mi o jakiś strój, wypasiony cyckonosz?

Reszte zaraz poczytam:tak::tak::tak:A teraz kilka foteczek z wczoraj
I jedna fotka z dzisiaj jak dzieciaki smarowali sobie buly hehe
Alez śliczny tort, znów mam ochotę na słodkie...
I jakie dzielne dzieciaki, śniadanko sobie robiły same:tak:

G juz pojechal.Glowa mnie boli.Nie byla to latwa wizyta.Na szczescie dostalam kase od niego .Jutro lece zaplacic rachunek za telefon i troche na zycie dostalam.Mam tyle dobrze ze mama powiedziala ze to jedzenie nam da ,czyli mnie i Oliwce najwazniejsze zebym miala na oplaty.
Oliwce pampersy a mama cos tam jej mleka czy serkow czasem kupi a czasem ja.

Niestety za tydzien czyli po swietach nie bedzie mnie na bb caly tydzien bo G bierze na tydzien kompa i neta .nIE WIEM jak ja bez was wytrzymam :-(.
Zdrówka dla Oliwki...biedactwo, Nawetjesli dzis jej lepiej ja by jej nie zabierała ze sobą... No ale jak nie masz wyjscia, to co zrobisz...
Dobrze ze dał kasę i fajnie, ze mama Ci pomoze. Tak więc w zwiazku z nIą nasze przezpowiednie się spełniły.Dasz radę i jeszcze będziesz nieziemsko szczęśliwa, zobaczysz.
No i szkoda, że jednak ten komp i net Ci zabierze:-(

Beata i Ty tez nam znikniesz????:-(

3 majcie kciuki o 8.50 bo mam komisje.
&&&&&&&&&&&&&&&&

No, to mogę teraz co iu mnie ...
Wczoraj wstaliśy wszyscy z mega leniem, tak sie zachmurzyło i popadało, że odechciało sie wszystkiego.Nawet mała tylko zdjęła pidżamkę i do taty myk pod kołdrę i takleżałą i powiedziałą, że ona nigdzie stąd nie idzie, hehe.

I jak zdeklarowaliśmy sięże sie lenimy, to telefon-dzwoni teściowa, że jest na giełdzie , kupła małej kurteczkę i wpadnie do nas , żeby przymierzyć. Łooooo, takiego spida żeśmy dostali, że chata lśniła w 5 minut, Piotr jeszcze zdążył do moich rodziców pojechać po stolik dla małej, ja go złożyć i wyszorować ( w piwnicy rok stał ), obiad uszykować ( ale to P:-p) i przyszła. Okazało się, ż eposiedzal tylko 15 minut zabrała małą na godzinny spacer po placach zabaw, wróciła, kawę wypiła w biegu i poszła. A my sobie obejrzeliśmy MILIONERÓW_ no w końcu ktoś wygrał i fajnie, bo chłopak baardzo sympatyczny, szedł jak burza i tak nas trzymał, my tez znaliśmy odpowiedz za milion, on tez, ale nie był pewien, czy to nie podpucha i kurde, juz myslalam, że wymięknie, hehehheehe.

Wieczorkiem wykąpaliśmy Wiktorię, się, o 20 Skazany, mała spać , troszkę się powygłupialuiśmy w łżku, ale kolano mnie bolało i nici z planów głębszych, hehe.
Nocka do bani, a teraz juz jestem tutaj. Czy jest ktos jeszczze???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie.
Dorotka dobrze ,że z mała lepiej :tak::-D:-D
G się nie przejmuj.

Lunka a co się Wici stało :confused::confused:

Ja się położyłam o 3.45 dzisiaj ,ale nie usnełam tylko obudziłam D i go niecnie wykorzystałam.:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zaspał przeze mnie do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,ale warto było.;-);-);-):-D:-D:-D:-D

O Ty niezmordowana bestio:))))))))
Wiki nic sięnie stało, chciała tatę a tata spał jak kamień:))))
W końcu przyniosłam ją do nas i tez nieposała, tylko cieszyła się, że tata jeszcze nie w pracy. Jak pojechał to chicłą pójśc do siebie i zasnęła, ale najpierw jeszczemleko wołała, to już dla świętego spokoju, bo ledwo żyłam jeje dłąm no i skubana teraz sobie odsypia, hehe

Witam :-):-):-)
Dziewczyny jak wy funkcjonujecie śpiąc tak krótko, mi było dzisiaj bardzo trudno wstać o godz.7.15 jak budzik dzwonił :-:)-( i takie myśli mi teraz chodzą po głowie żeby koło południa położyć się spać i porządnie wyspać :-p:-p
Maja w przedszkolu to będę miała ciszę i spokój :tak::tak:
Dorota trzymam kciuki za komisję :tak::tak:

jak noga?
radzisz sobie jakos?
postaram sie cos dla Twoejj niuni poszukac z ubran,zawsze to pare groszy zaoszczedzisz:tak::tak::tak::tak::-)
a jakies buciki chcesz?jaki rozmiar nosi?
moje laski nie niszcza butow bo im nogi szubko rosna
Teraz już lepiej. :tak: Wszystko wyszło na wierzch. Jakiś krwiak i dookoła bardzo sina.:tak: Do wesela się zagoi...;-)
Dzięki.:sorry2::sorry2::sorry2: Buciki na 21. PW napisałam .

To tak jest, jak sięmama le to sie chce duże i na odwrót. Ale kupić coś na duży biust jest chyba o wiele trudniej, co? Chodzi mi o jakiś strój, wypasiony cyckonosz?
Kupić coś na duży biust jest trudniej? Matko, pól Radomia zjeździłam w poszukiwaniu dla siebie czegoś najzwyklejszego, by tylko związać i ogarnąć te moje wisielce.:baffled: Na targu staniki dla babć, w marketach tylko do miseczek C , rzadko kiedy D... Dopiero dopasowałam się w firmowym sklepie.:wściekła/y: Ale przyznam , że ostatnio taki stanik dopasowany to miałam chyba z 5 lat temu.:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

Justa współczuję. Ja kupuje najwięsze C i jest tego sporo, nigdy nie musiałam rozglądac się za więszymi, ale nigdy też mi w oko nie wpadły, wiec podejrzewałam, ze jest ciężko, ale że aż tak??? j akocham sie w bieliźnie. Zanim zaszłam w ciąże miałam chyba z 50 kompletów i kilkanaście luźnych sztuk, wszystko posżło na wydawkę, bo biust się zmienił po karmieniu, ciąży...w nic nie wchodził, żal jak nieiwme. Już nigdy nie bedzie mnei stać na odnowienie kolekcji , hehehehe

Witam porannie, w domu mam prawie lodówkę 15st:dry: brrr a nie chce mi się palić w piecu, bo już wszytko wyprzątane....Za oknem ładnie, słonecznie tylko, żeby cieplej było:cool2:
Wczoraj poszaleliśmy trochę i poojechaliśmy w wileki świat czyli rzeszów na galerie i super pyszne lody na rynku;-) Nawet M kupił mi obuwie:szok::szok: zrobięfocie i sie Wam pochwalę, tylko musze naładować baterie:tak: Straciliśmy trochę kaski i żal, oh żal, ale do tego zakupiliśmy dla bejbesa kołderke:tak: Pierwszy raz mojemu M zdażyło się, żeby sam kapnął sie dziecku kupić trzeba! Zawsze to ja mu muszę tłumaczyć, e niezbędne jest to i tamto. A on sam:szok: Mima super zadowolony pod kołderka wczoraj pół godzinki buszował:-D:-D Tylko jak zobaczyliśmy po ile jest pościel to niestety...50zł za flanelową:szok::szok::szok: muszę poszukać czegoś tańszego:baffled::baffled::baffled:

Później poczytam, bo mały chce się bawić, ale tylko na temat staników coś napiszę.
Justa Ty też masz big rozmiar?? Bo moje 75F jest prawie, że nie możliwe do zakupu:sorry2::sorry2: nawet w firmówkach:sorry2: Na dodatego cycki dalej rosną, wiec nie wiem co se na nie założę:baffled::baffled: mam w planach sutki na sznurkach obwiązać i na szyi powiesić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to spadam całuski!!

reklama
Justa współczuję. Ja kupuje najwięsze C i jest tego sporo, nigdy nie musiałam rozglądac się za więszymi, ale nigdy też mi w oko nie wpadły, wiec podejrzewałam, ze jest ciężko, ale że aż tak??? j akocham sie w bieliźnie. Zanim zaszłam w ciąże miałam chyba z 50 kompletów i kilkanaście luźnych sztuk, wszystko posżło na wydawkę, bo biust się zmienił po karmieniu, ciąży...w nic nie wchodził, żal jak nieiwme. Już nigdy nie bedzie mnei stać na odnowienie kolekcji , hehehehe
ja tez nigdy nie musiałam nigdzie szukać. Zawsze kupowałam na targu , nawet takie z promocji za 5 zł i były git. :tak:Ale po tej ciąży...i karmieniu 7 miesięcznym....:baffled::baffled::baffled:
Maniaczka.:-D:-D:-D

Później poczytam, bo mały chce się bawić, ale tylko na temat staników coś napiszę.
Justa Ty też masz big rozmiar?? Bo moje 75F jest prawie, że nie możliwe do zakupu:sorry2::sorry2: nawet w firmówkach:sorry2: Na dodatego cycki dalej rosną, wiec nie wiem co se na nie założę:baffled::baffled: mam w planach sutki na sznurkach obwiązać i na szyi powiesić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to spadam całuski!!
80 F :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:
A pościel flanelową, taką dziecięcą niekiedy można kupić w realu tanio.:tak:

Przypomniało mi się.... w e'leclerku widziałam wrotki za 24 zł:tak: i zestawy do piaskownicy od 3,99 - 14 zł.:tak:Tanio.:tak:.

Do góry