A mnie znowu net padł
Agnes, kiedy zapisy do przedszkola??
no od 19 kwietnia dopiero ,coraz bliżej

Ekhem....
![]()

Ja tez duzo nie robie na swieta bo wiem ze pozniej polowe wyrzucamZrobie sernik na zimno a reszte slodkiego dokupie,zrobie salatke z piersi z kurczaka,ananasa i kukurydzy i moze mala miseczke warzywnej a dzisija jeszcze musze zlozyc zamowienie na kielbachy,miesko i wedliny
![]()
a ja nic nie robię bo ide na gotowe

Kurde musiałabym sie wziasc za obiad al ejakos mi sie nie chceMoje dzieci sobie zazyczyly watrobke a to jest cos czego nei nawidze robic
a my uwielbiamy watróbke i Oliwka tez bardzo polubiła

a to moja niunia...
mam nadzieje ze bedziecie mogly ja zobaczyc jak sobie gada
[video=facebook;1242825507640]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1242825507640[/video]
mi się to nie otwiera

a co u mnie? stara bida, siedzę w domu i dostaję głupawki, chata już na swięta posprzątana, teraz bierzemy się za ogrodzenie i sadzenie czegoś bo strasznie łyso mam przed domem
Misia traci mleczaki, w ciagu ostatniego tygodnia wypadły jej dwa i wygląda tragicznie jak się uśmiechnienie ma już czterech dolnych i górnej jedynki, nie licząc tych wyrywanych piątek
teraz druga górna jedynka czeka na mocniejsze doznania bo trzyma się tyko jedną stroną
a do trgo dzisiaj mi sie rozchorowala, wstała z temperaturą 38,2 stC i już do świąt jestesmy na siebie skazane
to tak po krótce co u mnie
no to fajnie musi wygladać taka szzcerbata

i zdrówka dla Misi

Po pracy pojechałam po Oliwkę,byłysmy w domu ok 20.00.
zjadłą kolację,umylismy sie i spi już od 30min gdzieś.
A mój właśnie wrócił uchlany jak belanie skomentuję tego bo mi ręce opadły :-
-
-
-
-
-
-
-(