reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć wieczorkiem.
Lali jak gwiazda faktycznie wygląda:tak:
Lunka nawet sobie nie wyobrażam ciągłego bólu głowy:no::no::no:jakiś koszmar normalnie.

Ja byłam z małym na spacerku, ledwo sie dowlokłam...Ale cieplutko dziś, super dzionek:tak:
Wczoraj miałam poważną rozmowę z M:sorry: Oczywiście ja zaczęłam bo on to mógłby tak długo ze mną nie gadać. No i oczywiscie poryczałam sie, nerwy ogromne. M wytłumaczył mi jak to u nich jest ja jemu co o tym myśle. Jakos poszła reszta. Tak mnie tłukło, że lekkich skurczy dostałam:zawstydzona/y:
no ale jesteśmy pogodzeni, on znowu obiecał jak mógł ale ja mu też dałąm do zrozumienia, że w jego obietnice nie wierze...no co zrobie...
Ale na pogodzenie się przynajmniej w nocy fajnie było:-p:-p:-p A ja skupić się nie mogłam bo bobas tak mi się wiercił w brzuchu, jak nigdy:szok::szok::szok:ale sobie moment wybrał, aż zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać.....macanie brzucha czy cel:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes:
Kerna dobrze,że się pogodziliście,ale sex w ciąży zagrożonej to bardzo zły pomysł.
O ile zewnętrznie nic dziecku nie grozi,bo wiadomo,że jest w macicy tak wewnętrznie niestety zagrożenie jest spore.
Sperma bowiem rozmiękcza szyjkę.
Tymbardziej,że wcześniej pisałaś,że miałaś lekkie skurcze.
Ja bym trochę bardziej uważała na Twoim miejscu,ale to ja.Zrobisz jak chcesz.:baffled::baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok:
Nawet nie skomentuję...:crazy::crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-(

Ania Lali śliczna piosenkarka :-D:-D:-D:-Di ślicznie wyszłam z tą hulajnogą.
Taka "laleczka z pudełeczka "jak to Kubuś powiedział.
Nie napiszę Ci co powiedział więcej,bo nie wypada kawalera zdradzać.:zawstydzona/y::-):-D:-D:-D

reklama
AS
Czyzby Laura spodobala sie Twojemu synusiowi;-):-)
moze zanosi sie na pierwsza maloletnia milosc BB:-);-)

Zaraz ide kapac moje stwory i niech zmykaja spac

No i drynnelam do kolezanki biedna z bolem glowy wiec my uciekamy na dwor.Choc Lali mi mowi ze jest spiaca:baffled:
A to na poprawe samopoczucia
al superasne zdjecia:tak::tak::tak::tak:
Wróciłam z fundacji i miła niespodzianka,właśnie małż przywióżł klaudię z obozu.
Rodzinka już cała w komplecie.:-D:-D:-D
to już tydzień minął :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra ale mi walnelo:no::no::no:
Cześć wieczorkiem.
Lali jak gwiazda faktycznie wygląda:tak:
Lunka nawet sobie nie wyobrażam ciągłego bólu głowy:no::no::no:jakiś koszmar normalnie.

Ja byłam z małym na spacerku, ledwo sie dowlokłam...Ale cieplutko dziś, super dzionek:tak:
Wczoraj miałam poważną rozmowę z M:sorry: Oczywiście ja zaczęłam bo on to mógłby tak długo ze mną nie gadać. No i oczywiscie poryczałam sie, nerwy ogromne. M wytłumaczył mi jak to u nich jest ja jemu co o tym myśle. Jakos poszła reszta. Tak mnie tłukło, że lekkich skurczy dostałam:zawstydzona/y:
no ale jesteśmy pogodzeni, on znowu obiecał jak mógł ale ja mu też dałąm do zrozumienia, że w jego obietnice nie wierze...no co zrobie...
Ale na pogodzenie się przynajmniej w nocy fajnie było:-p:-p:-p A ja skupić się nie mogłam bo bobas tak mi się wiercił w brzuchu, jak nigdy:szok::szok::szok:ale sobie moment wybrał, aż zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać.....macanie brzucha czy cel:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes:
super ze sie dogadaliscie:tak::tak::tak::tak:
a co do szalenstw to mam nadzieje ze za szalone nie byly bo w twoim stanie:no::no::no::no:;-);-);-);-);-)
wlasnie slyszalam w wiadomosciach
masakra az mi szczena opadlA ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez ofiar:-:)-:)-:)-(

No no czyzyb moja Lalunia miala adoratora, super!!!

Laura juz spi a ja czekam na dwoch facetow ale ze to z rodziny to nie ma sie co chwalic:-D:-DMojego nie ma ciekawe czy wroci na noc do domku:baffled:Czekam na jego telefon

Ehhh lece po pranie

AS
Czyzby Laura spodobala sie Twojemu synusiowi;-):-)
moze zanosi sie na pierwsza maloletnia milosc BB:-);-)

Zaraz ide kapac moje stwory i niech zmykaja spac
:-D:-D:-D no tak jakby coś go do Lali ciągnie :-D:-D:-D:-D

No no czyzyb moja Lalunia miala adoratora, super!!!

Laura juz spi a ja czekam na dwoch facetow ale ze to z rodziny to nie ma sie co chwalic:-D:-DMojego nie ma ciekawe czy wroci na noc do domku:baffled:Czekam na jego telefon

Ehhh lece po pranie
Ania jednym z tekstów Kuby było"
:-D:-D:-D:-DMamcia ładna to ona jest ,żeby jeszcze była miła i lubiła matematykę ---
to mogę się z nią spotkać ":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To ja mówię,ona jest malutka ,
a Kuba: to nic i wzruszył ramionami dodając :
"Przecież pogadać to nie grzech ,no z każdym można i w każdym wieku ".:-D:-D:-D
Wyłam z niego jak od kompa odszedł :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-DMamcia ładna to ona jest ,żeby jeszcze była miła i lubiła matematykę ---
nosz przesłodki ten twoj synek:tak::tak::tak::tak::tak:
az mi sie cielo na serduszku zrobilo;-):tak::tak::tak:

Kochana to przekarz Kubusiowi ze jak bedzie jak mamusia a sie na to zapowiada to bedzie lubila matematyke, mila hmmm pewnie tez bedzie :))
A ze mloda ehhh kto by tam na wiek patrzal z nia sie gada jak ze starym :D:D:D

Pranie rozwieszone.Czekam na Michalakow

Anka Lali śliczniutka- ale ja zawsze takuważałam- śliczne długie włoski juz ma- rewelacja:tak:

Lidka ja się nie odchudzam:-)

Anacnda to zyczę powodzenia- kolezanka października na dukanie jest i juz duuuuuuużo zrzuciła-na podstawie czego ja robisz?

ja mam ebooka całgo o tej diecie jak bys chciała:tak:

As każda dieta odhudzająca jest niezdrowa i w każdej można znaleźć COŚ ale.... coś za coś ;-)

reklama
witam:-)

Moja niunia właśnie usneła.

pogoda jakaś nijaka,raz ciepło i świeci słońce to zaraz pada deszcz i wieje wiatrzysko,nie wiadomo jak o się ubrać.

Oliwka dziś była na zajęciach z rytmiki,wróciła zadowolona,na początku sie wstydziła jak zawsze ale potem sie rozkręciła i robiła to co Pani kazała :tak::tak::tak::tak::tak:

jutro dni otwarte w drugim przedszkolu więc Oliwka idzie z M na 9.00 rano ,niech troche sie pobawi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anka no Lali jak modelka zawsze wychodzi śliczna jest :tak::tak::tak::tak:

As super że z tatą lepiej :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i przykro mi zarazem ze z babcią jest tak jak jest :-:)-:)-:)-:)-(

Lidka spóżnione ale szzcere życzenia dla twoich blixniaków,buziaki :-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry