reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam z wieczorynki
oj ja mdłosci tez nie miałam ani nic z takich rzeczy a brzuszek dopiero w 5miesiacu-ale porod to tez zapamietam do konca zycia chyba:-(

PYCHA a westerplatte to byłas niedaleko mnie-a starowke tez zwiedzałas (ratusz, itp)

a ja dzis byłam na Pampersie"Swiat widziany oczami dziecka" i było super,ale te malenstwa musza sie nameczyc,dzieciaczki zadowolone-a najlepszy ubaw to mieli tatusiowie;-)

reklama
ja cie Zuzia jak ja wam zazdroszcze 4 miesiace i zabek moj ma 10 i dopiero mu ida a najgorzej ze idzie gora i doł naraz i moj mały strasznie sie wscieka:-(

Brenda - to rzeczywiście nieciekawie:-(, ale z drugiej strony podobno jak ząbki rosną później, to są mocniejsze. Ale nie wiem, czy to prawda...

Zuzia no niby tak-ze zdrowsze i mocniejsze ale cały bol naraz:baffled: :sad: straszna sprawa to jest,a jeszce do tego katar ma i w nocy sie budzi bo nosek zatkany i zabki dokuczaja,w dzien to samo dzis zjadł tylko butle w nocy o 4 i w dzien serek o smaku szarlotki i nic wiecej:-(

Witam w poniedziałkowy ranek :)) Macio juz nie spi tylko baraszkuje po podłodze, prubuje sie podnosic ale jeszcze mu sie to nie udaje :) i tez ostatnio zrobił sie marudny bo ida mu dolne dwójki, niech juz wyjda bo mam dosc :(Chyba dzis bedzie jakas zmiana pogody bo obudziłam sie z bólem główki wziełam tabletke ale narazie mało co pomogła.

Witam z rana! U nas dzisiaj pobudka o 4.30. Normalnie nie wiem gdzie jestem.:baffled:
Pycha to prawda, że Gdynia jest bardzo ładna i dużo tu zieleni. Jednak i to może się znudzić jak codziennie zalicza się te same trasy po kilka godzin. Teraz wchodzimy w etap szaleństwa na placu zabaw. Można zatem sobie klapnąć w jednym miejscu i nie krążyć tymi samymi ścieżkami w kółko.
Brenda Agnieszka też ma katar i do tego już 3 miesiące wychodzą jej górne jedynki. Narazie ma dwie dolne jedynki, które wylazły na koniec czerwca. Możesz sobie wyobrazić jak moje dziecko skrzeczy, jak tyle czasu się męczy. Dziąsła jak banie i wydawało się już dawno, że ząbek tuż, tuż....a tu nic.

Dzieńdoberek:-)
Emi miala dziś pobudke a w sumie mamie zrobila pobudke o 2,30 byłam w szoku była głodna moze dlatego ze na wieczor szybciej zasnela bo zawsze usypia 20,30-21 a wczoraj 19,30 ale to nic
bylismy na rynku nic ciekawego ale popatrzyla z zachwyem na koorowe karuzele balony i stragany
a w parku spotkalam kolege z psem jak emi zobaczyla jak kolo wozka biega jak szczeka to malo z wozka nie wyszla
tak zaczela nozkami wierzgac tak piszczala z zachwytu
spodobal jej sie:tak:

WITAM
a ja sie wyspałm mały 3 razy sie tylko przebudzil i o 1 w nocy na mleko ale kolacji nie jadł,i taeraz tez zasypia :-)
MAGDA31 to mnie pocieszyłas hihi:-D 3m-ce tak czekania na zabek ,koszmar z tymi zabkami,
moj synus tez lubi zwierzaki -a najbardziej ciagnac za siersc- najgorzej to ma kot kumpeli oj biedny jest;-)

reklama
dziendoberek!!!!!

ale mnie nie bylo! a wy naklikalyscie jak nie wiem co! bylam w szkole i jak wracalam to nie mialam juz sily nawet na czytanie!!!!

Do góry