Kurcze wy piszecie o pobudkach w środku nocy, a ja o 4.30 już musiałam się zwlec.
Kasiulamatula - mączka ziemniaczana to to samo co mąka ziemniaczna
Kasiulamatula, Mija - załamałyście mnie, że mam do wiosny czekać z odstawianiem od cyca. A ja właśnie zaczęłam się powoli wycofywać z karmienia (przynajmniej w dzień). Mam ogromny problem, bo Agnieszka zasypia tylko z cycem w buzi i to zarówno w dzień jak i w nocy.
Iwonka2006 - nie wmawiaj sobie, że jesteś wyrodną matką, bo chcesz roczne dziecko od piersi odstawić! Wychodzę z założenia, że karmienie powyżej 12 miesięcy nikomu już nie służy. Dziecko tylko niepotrzebnie chorobliwie uzależnia się od mamy. Co do "Kto tu rządzi?" - to tatuś super sobie radził z "obsługą" tych trojaczków. Czyż nie?
Piszecie, że po karmieniu zostały z was tylko skóra i kości. Też bym tak chciała. Niestety przytyłam 22 kilo i jeszcze 4 mi zostało. Odstawiłam teraz pigułki anty, bo myslę że przez nie nie udaje mi się schudnąć. Przecież na to ile ja karmię (w dzień+kilka razy w nocy) i ruszam się przy dziecku powinnam być sucha jak wiór...a tu d...a.